Dayak normalmiş..

Doğrudur, ona göre normaldir, o yüzden de hak ettiği muameleyi görüyor, normal normal dayağını yiyip oturuyordur. Bazı insanların kendine saygısı bu kadar işte...

"Herkes layık olduğu hayatı yaşar, ben güzellikleri hak ediyorum, sizi bilemem" diyip çekilin bence, muhatap olmayın.

Size yeni hayatınızda şimdiden mutluluklar dilerim. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
bnde yeni evli sayılırım ve evliliğimin 3.günü dayak yedim eşim içip içip beni dövodu ailemle kavga ediyodu ailem beni iki kez aldı yanına ve boşanmamı istedi çünkü eşim her seferinde içipbeni fena şekilde dövüyodu acımasıda yoktu canımı çok yakıyodu ailem beni her yanına aldığında özür dileyip bir daha yapmayacağını sölüyodu en sonunda yemnler etti ondan sonrada hiç içmedi 3-4 ay kadar hiç içmedi dayak evlilikte çok kötü bişey şimdi tekrar içermi bilmiyorum ama yine aynı kötü şeyleri yaşamak istemiyorum senn içinde üzüldüm allah yardımcın olsun içiyomu peki

aslında belli etti nianlıyeknde yapmıştı işte ama değişir felan aileler girdi araya seni çok seviyo senden ayrı die hırçın evlenince geçer dediler ben vazgeçmiştim işte ama

Bu kurduğunuz cümle o adamCIĞIN asla değişmeyeceğini gösteriyor.. Yani ilk değilmiş..

HELE HELE ilk aylarda olursa bu durum sonraki ayları düşünemiyorum bile..

Bence kararlı olun, evet çok haklısınız canınız çok yanıyor, bu kadar erken yuva bozmak zor ama bu şiddetin dozu artarsa ve bebeğinizde olursa işte o zaman çıkılmaz bir yola girersiniz..

Allah hayırlı bir şekilde yolunuzda yürümenizi nasip etsin.

dayağın neresi normal ya bu adam hiç değişmez nişanlıyken de aynı şeyi yapmış evlenince değişeceğini sanmışsın ama değişen bişey yok bundan sonra da aynı şekilde devam eder bence dayak kadına yapılan enbüyük hakarettir. çok üzüldüm yaa ne hyallerle yuva kuruyosun ama ilk aylardan hüsran....

canım kadınlar, dayağı, aldatmayı neden normalmiş gibi sunarlar biraz düşün. bu olayları yaşayan kadın normalleştirmek ister, ister ki güçsüzlüğü yüzüne vurulmasın. etrafında ne kadar aldatıldığı halde, dayak yediği halde boşanmayan kadın olursa kendini yalnız hissetmez, "ben ne yapıyorum kendime böyle kimse çekmiyor bi ben mi çekicem" diyip bir kararlılıkla boşanması gerekmez. sırf bu yüzden başka kadınlara da bu şekilde akıl verirler. her evlilikte olur der. çok dikkatli oku yorumları, kendini ezdirmeyen, dayak yemeyen kadınlar nasıl yorum yapıyor, evliliğinde yaşamış kadınlar ne tepki veriyor. o yüzden sen onlara bir tatmin kaynağı olma, güçlü kadınları örnek al.

umarım maddi durumun iyidir. çok geçmiş olsun, sakın acı çekmekten korkup art niyetli insanların laflarını gözden geçirme "bi şans daha mı versem acaba" diye. bir anlık cinnet anından bahsetmiyoruz üstelik adam genel olarak hırçın biriymiş.

unutma, kadınlar ne zaman bunları kabullenmez, erkekler eşşek gibi değişir toplumda.

Son düzenleme:
durumuna çok üzüldüm...ama balık baştan kokar derler kimsenin sözüyle iş yapmayın...anneniz sizi elin adamı canınızı yaksın diye büyütmedi...kötüyle başedilmez...aslında olay baştan kendini belli etmiş ama akacak kan da damarda durmuyor işte...Allah yardımcın olsun....

kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yoktur..

ben 1,5 senedir evliyim bir tokat dahi yemedim,benim eşim yada evliliğim anormal o zaman!!!!

düzelme olasılığı yoksa katlanmayın,kadınların şiddet görmesi çok öfkelendiriyor beni :47:

Son düzenleme:
bnde yeni evli sayılırım ve evliliğimin 3.günü dayak yedim eşim içip içip beni dövodu ailemle kavga ediyodu ailem beni iki kez aldı yanına ve boşanmamı istedi çünkü eşim her seferinde içipbeni fena şekilde dövüyodu acımasıda yoktu canımı çok yakıyodu ailem beni her yanına aldığında özür dileyip bir daha yapmayacağını sölüyodu en sonunda yemnler etti ondan sonrada hiç içmedi 3-4 ay kadar hiç içmedi dayak evlilikte çok kötü bişey şimdi tekrar içermi bilmiyorum ama yine aynı kötü şeyleri yaşamak istemiyorum senn içinde üzüldüm allah yardımcın olsun içiyomu peki

yok canım içmiyor ama çok sinirli gözü dönüyo sinirlenince bide adı beni çok seviyo şimdi perişanmış çok pişmanmış ama değişceğini hiç düşünmüyorum çünkü 34 yaşında ev çok inatçı şimddi dönsem en fazla 2 hafta sonra aynı olur

:26::24:
kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yoktur..

ben 1,5 senedir evliyim bir tokat dahi yemedim,benim eşim yada evliliğim anormal o zaman!!!!

düzelme olasılığı yoksa katlanmayın,kadınların şiddet görmesi çok öfkelendiriyor beni :47:
bende öleyle düşünüyorum adı sevgi bide bunun beni deli gibi severek aldı ne diller ne güller ne istersem alır ama benim düşüncelerime saygısı yoktu hep kendi dediği olcak evlenince arttı tabi nişanı çok atmak istedim ama seviom bırakma beni die hep yalvardı düzelir dedim nişanlıyken geçmişimi sormayan adam evlendik kimle ne yaptın okimdi bu kimdi die hesap sordu benden onlarda çok ağrıma gitti sevgi bu demek mi bende sinirli bi insnaım ve ben bunu ona söylemiştim çok flört dönemimiz olmadı hemen isteme nişan felan 6 ay nişanlı kaldık oda ayrı bi işkenceydi en ufak şeyleri büyütmesi git dersin gitmez he herşey karşılıksız değil elbet ama hep beni suçladı sen yapıosun sen öylesin sen böylesin sen beni adam yerine koymuyosun hep şikayet benden işte kurtuldu şimdi

kesinlikle devam etmeyin,ardı arkası kesilmez ve nasılsa benden vazgecemıyor dıye bunun devamı gelir..

Arkanıza bir daha bakmadan kaçın bu ilişkiden. Umarım ruhunuza aldığınız darbelerden çabucak kurtulursunuz

:26::24:
bende öleyle düşünüyorum adı sevgi bide bunun beni deli gibi severek aldı ne diller ne güller ne istersem alır ama benim düşüncelerime saygısı yoktu hep kendi dediği olcak evlenince arttı tabi nişanı çok atmak istedim ama seviom bırakma beni die hep yalvardı düzelir dedim nişanlıyken geçmişimi sormayan adam evlendik kimle ne yaptın okimdi bu kimdi die hesap sordu benden onlarda çok ağrıma gitti sevgi bu demek mi bende sinirli bi insnaım ve ben bunu ona söylemiştim çok flört dönemimiz olmadı hemen isteme nişan felan 6 ay nişanlı kaldık oda ayrı bi işkenceydi en ufak şeyleri büyütmesi git dersin gitmez he herşey karşılıksız değil elbet ama hep beni suçladı sen yapıosun sen öylesin sen böylesin sen beni adam yerine koymuyosun hep şikayet benden işte kurtuldu şimdi

arkadaşım sadece fiziksel şiddet uygulanmamış o zaman size...

eşiniz resmen psikolojik olarak da yıpratmış sizi...

şimdiye kadar burada kimseye "boşanın" kelimesini kullanmadım,size karşı da kullanmayacağım...

hakkınızda hayırlısı olsun,ama bu kadarını hakettiğinizi düşünmüyorum...

Son düzenleme:
ilk aylarda dayak normaldir diyen o tanıdığınızı kınayamıyorum..acıyorum sadece...eskiden dayak yiyenşiddet gören kadınların sayısı okadar fazlaymışki buda olayı normalleştiriyor onların gözünde...

ama günümüzde ise tam tersi...hiç bir kadın kendini ezdirmiyor..mücadele ediyor zorluklarla...çalışıyor kendisine yetmeyi öğreniyor..kendi ayakları üzerinde duruyor...eskiden gidecek kapım yok deyip oturup çekerlermiş..

ben eşinle hemen boşanmanı tavsiye etmem....dayak çok kötü bir şeydir kadın için..onur kırıcıdır..ama birde henüz yeni kurulmuş bir yuva var....eşinle sonkez bu konuyu konuşmanı isterim..ciddi anlamda anlasın hatasını...ve birdaha olursa kesinlikle dönüşü olmayacağını söyle....tekrarı olursada zaten hiç düşünmeden çık git ve aç davanı...neticede eşini en iyi sen tanıyorsun...birdaha yapıp yapmayacağını,karakterini,kişiliğini az çok bilirsin...

ama boşanmaktanda asla korkma....boşanan onca insan var hayatlarından memnun..

bu tarz konusan insanlar zaten cok kucuk beyne sahip olup bir de vakti zamaninda yedikleri sopalar nedeniyle travmaya ugradiklari icin ne dediklerini pek bilmezler.
boyle hatunlarinin eslerinin essekleri sudan hic gelmez,
bu kadincagizlar da buyuk bir metanetle o essekleri beklerler.
Dogru soze ne denir!

2.5 ay... daha o kadar taze o kadar yeni evlisiniz ki... cicim ayları yaşamanız gerekirken eşiniz size hayatın kaç bucak olduğunu göstermiş ne yazık ki... biri insanın içinde merhamet olacak nasıl kıyabildi size asıl vururken hiç mi içi sızlamamış... kesinlikle böyle bir evlililk sürdürülemez... değil size dayak atmak saçınızın telini bile inciltemez... hiç arkanıza bile bakmayın çok zor 2.5 aylık bir evliliğin bitmesi ne demek ya gerçekten yaşadıklarınızı, içinizde kopan fırtınaları en iyi siz bilirsiniz. kendinizi üzmeyin artık allah yardımcınız olsun...
sen evlilikle kimseyi sınama yarabbim...

aaaa ya ilk aylar tartismalar olur denilmesini duydumda bunu hiccc duymamisdim ne garip,2.5 ayda daha cicim ayindasiniz...ona kesin biri ögretmisdir ,gözünü korkutki sana saygi duysun karin diye ,diyen beyinsiz insan cok.baska bir yandan bakinca söyle bir sans verebilirisn ailenin yanina dön kal birkac ay,pisman olsun bi .cünkü millet neler yapiyor sonra düzelebiliyorlar.eger seviyosan bi sans ver ona,ama uzak kalin biraz.herkes 2.ci sansi hak eder,senin ilerde ona bir hata yapmayacagin ne maglum sende afedilmeyi istemesmisin....eger pismansa bir süre taniyin birbiriniz ama hakli görüyorsa kendini hala ozaman bisey diyemicem..

ben 8 yillik evliyim.bir tokat yedim sadece ama görümceme olan kinimden ailesine hakaret ettim cok sinirledi oda sadece bir tokat atti,ben haksizdim belki dememem gereken seyler söyledim.ama ondan sonraki pismanligi beni dahada cok utandirdi ,resmen agladi yaptigi sey icin .o ilkti birdadahada olmadi üzerinden 3-4 yil gecti daha agri tartismalarimiz gecmisdir belki ama sadece tartismayla kaldi.tabiki onaylamaiyorum dayagi ama belki bir psimanlik insani degistirebiliyor..sizinki ne derece tam okuyamadim ama hep kendi dedigi olmasi isteyen bir esiniz var sanirim,birde nisanliklida atmak istemisin....dahada zor isiniz allah yardimciniz olsun

aaaa ya ilk aylar tartismalar olur denilmesini duydumda bunu hiccc duymamisdim ne garip,2.5 ayda daha cicim ayindasiniz...ona kesin biri ögretmisdir ,gözünü korkutki sana saygi duysun karin diye ,diyen beyinsiz insan cok.baska bir yandan bakinca söyle bir sans verebilirisn ailenin yanina dön kal birkac ay,pisman olsun bi .cünkü millet neler yapiyor sonra düzelebiliyorlar.eger seviyosan bi sans ver ona,ama uzak kalin biraz.herkes 2.ci sansi hak eder,senin ilerde ona bir hata yapmayacagin ne maglum sende afedilmeyi istemesmisin....eger pismansa bir süre taniyin birbiriniz ama hakli görüyorsa kendini hala ozaman bisey diyemicem..

canım ben ona kaçıncı şans verdin nişanlıykende beni çalıştığı yerin deposunu kapatıp bi saat çıkartmadı aklımı kaçırıcam die yalvardım seni kesicem bırakmıcvam ayaklarıan kapandım travma geçridim resmen ordada tartakladı tokatladı annem aradı öel kurtuldum o günden sonra ben bitirmek istedim çünkü korkmaya başaldımm ondan saygımıda kaybettim ondan sadece kroktum nefret ettim dygularım tersine döndü ona anlatmaya çallıştım anlamadı okadar inatçıki diorum kavag edioz ya gt ne olur bak çok sinirleniorum ağzımdan kötü şeyler çıkıcak yalvavarım dşiorum yok ne beni gönderir ne kendi gider yollarda sokkalarda benim işyerimde 1000 defa söyledim yapma bunu çözemiyoruz böle bişey yok bende haksızım demiyorum birbirmizi çok kırdık ama daha burda yazamdım bi çok şey oldu tam oturup karşılıklı anlatsam en doğrusunu yapıyorum dersiniz eşim herşeyi çok büyütür ve insanın üstüne çok gelir delirtir benim daha fazla gücüm yok değişceğine inanmıyorum şimdi perişanmış çok pişmanmış ama bunları daha öncede duydum asla değişmez şimdi kabul eder sonra ben suçlar böle bi evliliğim olsun istemiyorum

Back
X