Dayak normalmiş..

Ben de konuyu okurken eşin 25-28 aralığı zannediyordum, ama 34 yaşındaymış, çok zor bundan sonra... Hele dayak konusu bu kadar gündemdeyken, kadınların canı tehlikede iken, biraz daha dikkat etmek zorundayız gibi geliyor bana. Ailenin evindeymişin, en güzeli bu. Bekle derdim ama beklenecek bişey yok, zannettiğim kadarıyla işlemlere başlamışın, umarım hakkında hayırlısı olur....

evet canım başadım martın sonunda duruşmamız var yani maddi manevi şiddete uğradım psikolojim çok bozuk çok kırgınım kızgınım üzgünüm herşey yarım kaldı o eşyalar ne özenerek alındı ama böle bi haytta olmazki...

Şimdi ondan uzakta daha iyisin ama :29: Kıyamam ya... Geride kaldı ama hepsi.
Allahın sopası yok derler ya hani gün gelir biri onu öyle bir benzetir ki neye uğradığını şaşırır.
Utanmaz saygısız vurmayı geçtim el kaldırmak iteklemek bile çok berbat. İnsanların içinde yapıyor bir de.
Yapmasa bilinmez sanki sana gücünün yetebildiği.
Böyleleri ancak kendinden güçsüzlere diklenir, ne ispat etmeye çalışırlar hiç anlamam.

benim evliliğimde aynı seninki gibiydi canım ama şimdi 21-22 yaşında olsak değişir derim ama eşim 34 yaşında benim de aileme saygılı güya ama kızını tartaklayarak döverek saygı felan kalmıyo annemlerin babamın yanında sen nası karısın bilmem ne ağzımı kapamalar elimi kıvırmalar nereye kadar dayanıcaksın ve eşimin ilk vukuatı değil yani bu değişmiyo ben çok ii tanıyorum onu sabit fikirlidir şu anda ona yaptığı doğruysa mümkün değil değiştiremzsiniz ben çok yoruldum ailemde çok yıprandı çok severk evlenmedim saolsun kendiside sevdirkmek için pek bişey yapmadı yaptı yıktı hep o öfkesi bak nelere mal oldu

Cnm benim Allah sonunu hayır etsin
Eşini en iyi sen tanırsın canım değişmeyecek diyorsan değişmez...
Zaten anlattığın kadarıyla yaptıkları değişmeyeceğinin garantisi
Ailenin yanında bile bunları yapabiliyorsa normal değil gerçekten
Cicim ayları olacak zamanlarda burnundan getirmiş resmen
Ama inan Allahın sopası yok illaki ettiklerini çeker

Hic normal olur mu yahu boyle birsey? sen kendi bildigini yap bence de, yolun acik olsun. O "normal" diyen kisi kendi acizligiyle gurur duysun.

''İnsanlar daha çok kendilerinin ihtiyacı olan şeyi başkalarına vermeye bayılırlar mesela öğüt gibi'' dayak hiçbir sebeple haklı gösterilemez böyle bir saçmalığa daha fazla tahammül göstermek sadece sancılı evlilik süresi uzatır ama evliliği yoluna koymaz.dayağa müsamaha gösteren insanlara anlam veremiyorum hiç. neden kendilerini aşağılayan bir adama katlanırlar ve sonrada çok normalmiş gibi affet her evlilikte olur derler hayır efendim her evlilikte olmaz olmamalı ...canım üzme kendini ezdirme bir kere vuran hep vurur.....dayak cenneten çıkmış diye savunurlar ya bide evet dayak cenetten çıkmıştır çünkü cennette kalmaya layık olmadığı için layık olsa cennetten çıkmaz cennette kalırdı dayak değilmi ama....

ne kötü yaa
bi kadin söylüyor bunu bide:19:
kadinlar kabullenirse erkeklerde bunu normal olarak görür
allah akil fikir versinnn

bunu söyleyen kadının kafası bayağı iyiydi herhalde..kadına el kalkar,şiddet uygulanırmı yaa..erkekmi derim ben ona..ne o vurcak dövcek sonra delikanlıyım diye dolancak yok öle bişey..
aslında şöyle düşününce güzel geldi, dayak sevap olmalı ama kadın erkeği dövecek:60: eve geçmi geldi al oklavayı eline kapıda bekle,tv kumandası elindenmi düşmüyo fırlat kafasına eline ne geçerse rahatla:60::60: bak bi daha el kaldırıomu:):)
kadına dayağı geçtim tokat bile atılmaz....

Back
X