Ülkenin yarısı bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı maalesef
sadece türkiyede değil her yerde aynı tabi gördüğüm kadarıyla. onlara dokunmayan yılan bin yaşasın çünkü.
Hayır bir kadın naparsa yapsın erkek ona şiddet uygulayamaz.Kadınlar buna güvenip istediği şekilde müdahalede bulunabiliyor.Ama bir erkek aynı müdahaleyi yapsa o dayıdan veya babadan dayağı yer.Valla konu sahibesi bagirip cagirip tepki gostereceksiniz, polisi aradim diceksiniz
20 erkek olsa orda araya girmek yerine izliyorlar. Kadinlar toplumsal konularda daha duyarli maalesef.
İnan aklımdan geçti hamileyim küçük kizimda vardı yanımda o canavardan korktum açıkçası zarar verir bize diye en azından birazcık vicdanım rahat polisi aradımValla konu sahibesi bagirip cagirip tepki gostereceksiniz, polisi aradim diceksiniz
20 erkek olsa orda araya girmek yerine izliyorlar. Kadinlar toplumsal konularda daha duyarli maalesef.
Direkt sosyal hizmetlere raporla bildirilmesi mal herif Allah belasını versinİnsanlar kafayı yemiş.
Benim görümcem çocuk diş hekimi. 7 yaşlarında bir çocuk babasıyla gelmiş diş çektirmeye.
Ama iç dudak kısımları patlakmış. Adam pişkin pişkin çocuk sallanan dişini çektirmek istemeyince yumruk attığını söylemiş. Diş düşsün diye
Dişi sakince çekmiş kızcağız. Sonrası olaylar olaylar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?