Hayirli gunler KK.
Dün akşam eve doğru giderken yolda bir adamın 15 yaşlarında ki çocuğa meydan dayağı atmasına şahit oldum (çocuğun dayısıymıs bu arada çocuk seslenirken duydum) ortada bir sürü %99 u erkek olan topluluk hiç bir şekilde müdahale etmeden sadece seyretti ben de polisi aradım ve hızlı hızlı olay yerinden uzaklaştım.
Bu olay bana bir kötü anımı hatırlattı ben çok küçükken 7 yaşımdayken bir akrabamızın evinin önünde oturuyordum bir arkadaşımla tam karşımızda giriş kat dairede bir çocuk 2 yaşlarda babasınin ardından ağlıyordu annesi zaptedemedi ve çocuk dışarı fırladı adam ne yaptıysa eve gönderemedi en sonunda o çocuğu masum u evladını ya gözümüzün önünde öyle bir dövdü ki ağzından burnundan kan geldi tekme attı karnına poposuna defalarca yumruk attı ben o korkuyla olduğum yerde kaldım ama diğer insanlar yine çoğu erkek ne yaptı biliyor musunuz yine sadece izlediler o masum küçücük çocuk öldüresiye dayak yerken ve ya o genç çocuk dayısından dayak yerken olduğu gibi tek gayeleri izlemek oldu hiç bir müdahaleleri olmadı.
Size soruyorum bu toplum hep mi aynı yoksa sadece bana mı böyle insanlar denk geldi şu an 27 yasindayim 20 yıldır bu insanlar hiç değişmemiş bunu anladım ne bu izleme merakı bir insan evladı niye müdahale etmiyor aklım almıyor o çocuğu düşünüyorum aklımın bir ucunda çok üzgünüm sadece polisi aramak geldi elimden