Dayak yedim çok kötüyüm.Yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilosss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arıyıp ne diyo peki hala.annene anlattın mı.
önce annene anlat ve skın sabah gelirse muhatap olma
askerde psikolojisi bozulmuş olabilir.
Allah korusun haberlerde neler görüyoruz size bişe falan yapar.
çok dikkatli ol
ve annene anlat hemen

Hala ne yapmalıyım diye soruyo musun ?
daha erkek arkadaşınken seni dövmeye cesaret ediyor adama bak , kusura bakma güzelim ama sen çok fazla vermişsin ipleri...
ne münasebet?
ne cesaret?
hangi hakla , sıfatla?

inşallah annesine anlatmıştır ve şu anda rapor almaya gidiyodur...

Ksinlikle canım korktuğunu belli etme ve korkmadaklava:klava:

nilossscum saat 00.30 girebildim netde sorun vardı.OFT de direk gözüme senn feryadın taıkldı.bu ne ya inanamıyorum gerçektende ..bütün yorumlara sonuna kadar katılıyorum.şimdi böyle yapan adamdan sanıyormusunki sana daha sonra hayır gelsin.içinde yer etmiş birini söküp atmak tabikide hiçde kolay değil ama emin ol birkere af edersen arkası gelicektir.bırak sürünsün canım kimi kaybettiği nasıl kaybettiğini anlasın.sana destek çıkacak kimse yok sanma yukarda allah var kimse olmasa bile ezdirme kendini asla...güçlü ol, güçlü görün,sürekli telkinler ver kendine,yapamaz bunu bana haketmedim bunu..hesabını vermeli.. diye düşün.kurtulmak için ne gerekirse yap lütfen ama giderkende sağlam izler kalsın arkanda sen akıllı bir kız ol canım.burnu yer sürtmeli o delinin..klava:klava:klava:klava:kötükedihüso

git sağlık raporunu al polis zaten direk alıcaktır orada ifadeni ve mahkeme...

ne hakkı var sana vurmayaa dağdan mı inmiş...olmaz böyle şey.. sakın ola yutma kabullenme bu durumu.

bencede hemen gidip rapor almalı ve suç düyürüsünda bulunmalısın.bugün senı döven yarın daha baska seyler yapabilir.bundan sonra heralde onunla devam etmezsın.daha cıkarken dövmüs senı evlenınce ne yapar bilinmezz.

evlenince bu adam neler yapar,sakın affetme,suç duyurusunda bulun
bnce sadece orada annen ve sen olduğun için yalnız bulmuş seni, üstüne gidiyor
resmen psikopatmış
allah korusun böylelerinden

çok üzüldüm okuyunca. ne psikopatlar varmış...
hemen annenize anlatın bu olayı. saklamayın. numaranızı değiştirin. ve savcılığa başvarun. rapor alın. görsün bakalım,dayak atmak ne demek...

Son düzenleyen: Moderatör:
Anan değil,baban değil,kocan değil kardeşim ya..Aranızda daha resmiyet bile yokken bunu yapıyorsa arkana bile bakmadan uzaklaş ondan..Sevgilin olsa mesafeli olcan ya taviz vermiyceksin sonra acı çeken hep kadınlar oluyor..

hemen ayrıl birdaha hiç birşekilde
görüşme derim.
ne bu ya dövmek falan
evlenince kimbilir neler yapar

canım dünden beri okuyorum yazılanları kızlar çok haklı. 1 Askerlik psikolojimi bozdu diue birşey olması mümkün değil yapamayacaksa gitmeseydi erkeğim diye gezmekle olmaz 2. Annen seni o hödük eziyet etsin diye doğurup bu yaşa getirmedi 3. Senin arkadaşlarına karışmaya sana psikolojik işkence yapmaya hakkı yok istemiyorsa o görüşmez ama sana karışamaz 3. Bir kereden bir şey olmaz sözü sonuna kadar yalan
annenle konuş, inan annen senin tahmin ettiğinden daha güçl, savcılığa ve dr. git rapor al gerekli yasal süreci başlat ve eğer ailesini tanıyorsan onlarla konuş köpeklerine sahip çıksınlar onu afişe etmekle tehdit et gerekirs alacağın raporun fotokopisni çektir onun evine gönder sakın susma kendini haklı sanmasına izin verme sırf erkek olduğu için hormonlarla gelen hakları olduğunu zannediyor anladığım kadarıyla ne yapacaksın kapasitesi bu kadar unutma söyleyecek sözü olmayan kaba kuvvete başvurur

kesınlıkle ayrılmalısın arkadasım.Numaranı degıstır,bıttı de,yakanı bırakmıyorsa aılene soyle.Darp ızı varsa rapor al polıse ver.Sevdıgın ınsanı polıse vermek kotu hıssettırebılır ama yap bunu yoksa cok uzulursun.Sen bır bıreysın neden daha hıcbırseın olmayn bırıne kendını dovduruyorsun sakın uzulme hatanın neresınden donulurse kardır. Evlenmeden senı dovuyor hem de komsunla konustun dıye kımbılır evlenınce ne yapar boylesı :1shok:

Kesinlikle afetmeyi bile düşünme...açma telefonlarını ona ait olan herşeyi sil...

Birkac günden beri takip ediyorum bu konuyu..

Bak görüceksiniz ayrilmicak...aff edicek...Nedenmi??

Yorumlarinda o kararlilik yok...nefret yok...hala seviyor onu...icinden hak bile veriyor sanki....

Insallah öyle degildir ben yaniliyorumdur..insallah

hangi hakla sana şiddet uygulayabilir ya tabiki değiştir hattını filan kimki o kendini ne zannediyo kötükedihüso

eşinmi nişanlınmı ananmı babanmı ? CADIARZU

kaldıki eşin bile olsa sana el kaldırmaya hakkı yok şimdi böyle yapan evlenince seni komalık eder herhalde

özde seven insan sevdiğinin elini tutmaya kıyamaz yaa :sm_confused:

ne sanıyosa kendini sinir oldum şimdi kendini erkek sanan kozalak sevgiline klava:

kesinlikle şiddete karşıyım pişman olduğunu söylese kapında köpek gibi gezse dahi af etme tatlım :1no2:
bi kere af edersen emin ol devamı gelecektir arkana bile bakmadan kaç ondan :enbuyukkk:

:1shok: :1shok: (bunlar yeterli bir yorum bana göre)

bakırköye gitmesini söyle ona ancak oralar kabul eder onu

Güzelim kusura bakma... Çok fena sinirlerim boşaldı şu an....

Geberesice pislik, kendinde nasıl bir hak görüyor bunu sana yapmaya...

Ve sen nasıl oluyor da, hala ne yapmalıyım diye soruyorsun...
Yapacağın şey belli. Hemen şekayette bulunacaksın. Hattını değiştireceksin...

Ve bir daha o adinin geçtiği sokaktan bile geçmeyeceksin...
Sakın affetmeyi aklından bile geçirme... Aklını başına al....

Bir daha ömür boyu senin kılına bile ellemeyecek olsa dahi, bu yaptığı ömür boyu affedilir şey değil. klava: klava:

arkadaşım kesinlikle mahkemeye suç duyurusunda bulun kesinlikle korkma seni koruma altına dahi alırlar ve hüküm de yiyebilir sen gidip bir an önce şikayette bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…