yapılacak her şeyi yapmışsınız annenle. tekrar "geçmiş olsun" diyorum. ama adı geçen şahsın senin için gerçekten geçmiş olması dileğiyle! :jeyyar:
5 yıldır tanıyorsun ama düşünsene böyle bir yönünü görememen çok doğal. ortada durup dururken yapabileceği bir davranış değil ki... daha önce de yazmıştım, iki yıllık beraberliğiniz ne kadarında akkerdeydi bilmiyorum ama büyük ihtimalle askerdeyken onu beklemen için gizlemiştir, şimdi de "ee askerde de bekledi beni artık benim tapulu malum" gibi saçma bir düşünceye kapılıp, kendini bir şey sanıp daha fazla kendini gizleyememiştir diye düşünüyorum.
maalesef askerden döndükten sonra türlü huyları ortaya çıkan çok erkeğe, üzülen çok arkadaşıma şahit oldum... ama hep dediğim gibi, geçen emeğe üzülmek yerine, iç yüzlerini gördüğünüz için kendinizi çok şanslı hissedin. hele ki bir kızla görüştüğün içni bunu yapan, okuldan iş yerinden bir erkekle tesadüfen bir yerde görse, seni öldürürdü herhalde...:1shok:
annene sımsıkı sarıl Şeniz ve öyle bir annen olduğu için bir kez daha şanslı olduğunun farkına var. a.s