Dayak yedim çok kötüyüm.Yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilosss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim için çok çok kötü görünen şeyler aslında hayırımıza çıkar,sonun felaket olabilirdi devam etseydiniz belkide...düşünsene 5 yıldır tanıyormuşsun böyle bişey olmasydı sizin beraberliğinzinde sonu belkide evlilikle bitecekti ve evlenince neler olucaktı orası malum..:1no2:her şerde bir hayır vardır mutlaka..yazıları takip ettim çok iyi yapmışsın,olan bitenede üzülme sakın.:1closedeyes:acılar insanı büyütür,emin ol sende bu yaşadıklarınla nekadar büyüdün anlayacaksın günün birinde..umarım bahtında kendin kadar güzel olur,öyle biri çıkarki karşına kalbindeki acıları umarım sana hemen unuttururyerimseniben...askere giden adam olurda gelir diye bilirdim ben ama o çocuk istisna kalmış heraldeklava:klava:ama merak etme sizin bu olay onu bayağı adam ederklava:sürünsünde mahkemelerde görsün gününükötükedihüso

yapılacak her şeyi yapmışsınız annenle. tekrar "geçmiş olsun" diyorum. ama adı geçen şahsın senin için gerçekten geçmiş olması dileğiyle! :jeyyar:

5 yıldır tanıyorsun ama düşünsene böyle bir yönünü görememen çok doğal. ortada durup dururken yapabileceği bir davranış değil ki... daha önce de yazmıştım, iki yıllık beraberliğiniz ne kadarında akkerdeydi bilmiyorum ama büyük ihtimalle askerdeyken onu beklemen için gizlemiştir, şimdi de "ee askerde de bekledi beni artık benim tapulu malum" gibi saçma bir düşünceye kapılıp, kendini bir şey sanıp daha fazla kendini gizleyememiştir diye düşünüyorum.

maalesef askerden döndükten sonra türlü huyları ortaya çıkan çok erkeğe, üzülen çok arkadaşıma şahit oldum... ama hep dediğim gibi, geçen emeğe üzülmek yerine, iç yüzlerini gördüğünüz için kendinizi çok şanslı hissedin. hele ki bir kızla görüştüğün içni bunu yapan, okuldan iş yerinden bir erkekle tesadüfen bir yerde görse, seni öldürürdü herhalde...:1shok:

annene sımsıkı sarıl Şeniz ve öyle bir annen olduğu için bir kez daha şanslı olduğunun farkına var. a.s

aa okuyunca şok oldum ne biçim bi insanmış be. sen onu bekle oda sana gelince böyle teşekkür etsin. üzülme sevinki evlenmedin bununla. ya evlendikten sonra öğrenseydin böyle kaba birisi olduğunu.
şikayetçi olmana sevindim. anneninde sana destek olması iyi olmuş, seni sahipsiz sanmasın işte daha yanına bile yaklamaz.

seni tanimiyorum aranizda neler oldu bilemem canim ama bence ayril .. ne olursa olsun bir erkegin kadina karsi eli kalkarsa bence o an ne saygi kaliyor nede baska bisey.. tabi ki herkes kavga eder birbirini istemeden kirar ama dayak yemek daha agir bisey bence kendine bunu yapma.. degerini bilen kim bilir kac insan var bu dünyada sende daha iyiylerine layiksin.. insallah hersey gönlünce olur canim allaha emanet ol :)

ben yapacak bi yorum bulamadım inan:1no2:
Böyle hasta ruhlu kişiler toplum içinde "insan" adı altında geziyor bide..
canım en iyisini yapmışsın ayrılarak herkeste aynı şeyi söylemiş..( hoş ...farklı bişey söyleyecek birininde çıkması tuhaf olurdu zaten)...
Bu insanla yüzyüze gelmeni bile tavsiye etmem canım benim kuzeniminde böyle birşey gelmişti başına..Öyle psikopattı ki kalabalık yerde dövmüş evire çevire..mahkemeye verdiler telefonla da tehdit ediyordu...İş buralara kadar gelmez inşallah canım..Sen en doğrusunu yapmışsın

bence gerçek yüzünü ağır da olsa gördün sevinmelisin ya evliyken dövseydi o zaman ayrılmak bundan daha zor olurdu çocuklar olduğu için mutlaka onunla muhattap olman gerekirdi

selam nilosss,yazını bugün gördüm tüm yazılanları okudum.Sen yapman gerekeni yapmışsın,susmamışsın,sevindim buna canım.Annende yanında hiç korkma bundan sonrasını o düşüncek,asla şikayetinden vazgeçme(muhtemelen o ve ailesi bunu senden isteyecektir)

ne yapmam gerekiyor diye sorman bile hata bence canım hemen ayrıl kesinlikle bir şans bile verme.unutma taviz tavizi doğurur

bence bu durumda olan bayanların karete kursuna gitmeleri lazım. bizim dinimizde hayvanın bile incitilmemesi lazımken. bir insana vurmak kesinlikle hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…