inanamıyorum erkek arkadaşın ve seni dövdü ne hakla ya. allah bilir bu karısına neler yapar düşünemiyorum.bunun böyle hayvan olduğunu yenimi öğrendin canım öncedende konuşmalarından nasıl biri olduğunu anlamamışmıydın?
inanmıyorum nasıl olur yaa bence bi daha görüşme kesinlikle af dilerse affetme yoksa daha sonra daha büyük acılar çekersin... arıyomu yoksa tekrar özür diledimi?
Birkac günden beri takip ediyorum bu konuyu..
Bak görüceksiniz ayrilmicak...aff edicek...Nedenmi??
Yorumlarinda o kararlilik yok...nefret yok...hala seviyor onu...icinden hak bile veriyor sanki....
Insallah öyle degildir ben yaniliyorumdur..insallah
ohhh iyi yapmissin tatlim simdi o dusunsun sen uzulecegine o dusunsun :)))
cesaretin icin tebrik ederim canim
annenle mi gittiniz ne yaptiniz ayrintli anlatir misin :)
senağlama annelerimizin birtanseyiz ya biraz olsun anneni anlamak icin bebek bekleyenler bebek basliklarina felan bak emin ol o duygularin benzerini annen de yasamistir ve simdi elin hirbosu tarafindan bu hale getirildigini gormesi onun icin icler acisi birsey. sikayet et derken en cok annen aklima geldi canm yazik yani o kadar emek veriyolar yazik yahu.evet canım annemle gittik annem şok oldu anlatınca ama yapcak bişeyi yoktu ağladı falan beni öyle görünce sonra ben demeden dedi kalk kalk kalk gidiyoruz raporu aldık ifade fln aldılar zaten ben pek bişeyle ilgilenmedim annem uğraşıyordu ben saf saf bakıyodum daha :) sonraa annem aldı benii gel annecim gidiyoruz annemin o halini görünce kötü oldum ama senağlama geldim eve aramış büsürü msj fln hiiiç umrumda deil ben keyfime bakarım hala arıyordu telefonu kapadım hat almayı unuttuk ewe gelince aklıma geldi neyse sabah alırım onuda naniknanik yani pek bişey yok.ondan önce nasılsam ona döndüm gibi iyiyim izlerim geçsin daha iyi olucam saol canım ilgilendiğin için Şeniz
senağlama annelerimizin birtanseyiz ya biraz olsun anneni anlamak icin bebek bekleyenler bebek basliklarina felan bak emin ol o duygularin benzerini annen de yasamistir ve simdi elin hirbosu tarafindan bu hale getirildigini gormesi onun icin icler acisi birsey. sikayet et derken en cok annen aklima geldi canm yazik yani o kadar emek veriyolar yazik yahu.
en guzelini yapmissin Allah guc kuvvet versin bndan boyle.. izler icin doktor ilac bisi verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?