Dayak yedim çok kötüyüm.Yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilosss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanmıyorum yaaaaaaaa okdr asker yolu bekledin çok şaşırdımmm :1shok:

inanamıyorum erkek arkadaşın ve seni dövdü ne hakla ya. allah bilir bu karısına neler yapar düşünemiyorum.bunun böyle hayvan olduğunu yenimi öğrendin canım öncedende konuşmalarından nasıl biri olduğunu anlamamışmıydın?

inanmıyorum nasıl olur yaa bence bi daha görüşme kesinlikle af dilerse affetme yoksa daha sonra daha büyük acılar çekersin... arıyomu yoksa tekrar özür diledimi?

ne yaptin doktora gittin mi rapor aldin mi arkadasim merak ediyoruz seni????

geçmiş olsun sebep herne olursa olsun kaba şiddete başvurması çok acı kimse böyle birşeyi haketmez kendisinden şikayetçi ol herhalde ayrılmayı düşünüyorsundur ben erkek arkadaşının ruh sağlığı nın yerinde olmadığını düşünüyorum bundan sonra ondan gelebilecek kötülüklere karşı kendine çok dikkat et

psikopat,kimki hemde daha sewgiliyken yapıyor,bu çesareti kendinde buluyor,ewlwninçe kim bilir neler yapar,bençe hemen usaklarş ondan ayrıl açık açık söyle,şikayette bulunsan iyi olur aslında!şuna bak adi,elleri kırılsın inşallah!

senle konuşması yetmiyor muydu sadece görüştün diye dövmesi kötü bi durum,sebep ne olursa olsun arada dayak olmamalıydı,bencede ayrıl çıkma telefonlarına,hattınıda değiştir şimdiden böyle yaptıysa ilerdede devamı gelir birde askerden gelmiş sana sımsıkı sarılacağına yaptığı psikopatlık klava: üzme kendini

:enbuyukkk: dayağa karsıyım sende ona vursaydın bari barışma sakın barısmak niyetindeysende süründür.

nilosss nerelerdesin hepimz merak ettik

burdayım burdaa :jeyyar: sizi bırakır gidermiyim ben hiç?:1hug: rapor aldım şikayette ettim geldim eve ayaklarımı uzattım kahvemi içiyorum :jeyyar: çok rahatlamış gördüm kendimi bişe olmamış gibiyim..destek olduğunuz için sonsuz teşekkürler..yeni olsamda sizleri seviyorum yaaa a.s.

hayır anlamadım ne yazıkki..bide ben onu senelerdir tanıyorum :bbo: yani 2 senedir çıkıyoruz ama 5 sene fln oldu tanışalı gayet sakin biriydi.benneyaptımki

inanmıyorum nasıl olur yaa bence bi daha görüşme kesinlikle af dilerse affetme yoksa daha sonra daha büyük acılar çekersin... arıyomu yoksa tekrar özür diledimi?

evet telefonum ewdeydi almadım yanıma bilerek ararsa iyice sinirlerimi bozmasın diye 85 cevapsız arama 21 yeni mesaj..ama umrumda değil...

evet nefret etmiyorum o konuda haklısın birinden nefret etmekte ona karşı bişiler hissetmektir.en azından ben böyle düşünüyorum.ilk vurduğu an bitti benim için..o kadar asker yolu bekle bide dövsün bide ben affediyim ? yok ya ? ailesinede söledim.oğlunuz böyle böyle yaptı diye.çok güveniyorlardı çünkü.bundan sonra benim için yok.

ohhh iyi yapmissin tatlim simdi o dusunsun sen uzulecegine o dusunsun :)))
cesaretin icin tebrik ederim canim
annenle mi gittiniz ne yaptiniz ayrintli anlatir misin :)

ohhh iyi yapmissin tatlim simdi o dusunsun sen uzulecegine o dusunsun :)))
cesaretin icin tebrik ederim canim
annenle mi gittiniz ne yaptiniz ayrintli anlatir misin :)

evet canım annemle gittik annem şok oldu anlatınca ama yapcak bişeyi yoktu ağladı falan beni öyle görünce sonra ben demeden dedi kalk kalk kalk gidiyoruz raporu aldık ifade fln aldılar zaten ben pek bişeyle ilgilenmedim annem uğraşıyordu ben saf saf bakıyodum daha :) sonraa annem aldı benii gel annecim gidiyoruz annemin o halini görünce kötü oldum ama senağlama geldim eve aramış büsürü msj fln hiiiç umrumda deil ben keyfime bakarım hala arıyordu telefonu kapadım hat almayı unuttuk ewe gelince aklıma geldi neyse sabah alırım onuda naniknanik yani pek bişey yok.ondan önce nasılsam ona döndüm gibi iyiyim izlerim geçsin daha iyi olucam saol canım ilgilendiğin için Şeniz

tabiki görüşme hatta bunun hesabını sor sakın bir delilik yapıp bu adamla evlenme baksana ruhsal durumu bozuk aman derim evlenince kimbilir neler yapar haddini bilmez.Polise ver dava bunun hesabını vermeli.

senağlama annelerimizin birtanseyiz ya biraz olsun anneni anlamak icin bebek bekleyenler bebek basliklarina felan bak emin ol o duygularin benzerini annen de yasamistir ve simdi elin hirbosu tarafindan bu hale getirildigini gormesi onun icin icler acisi birsey. sikayet et derken en cok annen aklima geldi canm yazik yani o kadar emek veriyolar yazik yahu.
en guzelini yapmissin Allah guc kuvvet versin bndan boyle.. izler icin doktor ilac bisi verdi mi?

kolumda çizikler vardı onlara merhem gibi bişey verdi.izlerin kalmaz dedi.annem çok seviyordu onu çooookk üzüldü ama biz herşeyin altından kalkcaz annemle söz verdik biribirimizekaydirigubbakcemile5 canım annem bide anlayışlıııŞeniz böyle olmasaydı napardım hiç bilmiyorum neyse bu da geçer..

geçmişolsun canım sikayette etmişssin en iyisini yapmışssınm aferın

Şikayetçi olmana sevindim. Anlayışlı bi annen olmasına da.. İnşallah çabuk atlatırsın canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…