Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yazıkki...evet..
hani mahalle kavgası olur ya? biribirine girer millet aynen öyle.darp izlerim var yarın gidip rapor alıp şikayetçi olacağım.ama uğraşmakta istemiyorum yanlızız biz burda.
canım sakın korkma polisler evini koruyacaktır şikayetin ve isteğin üzerine:teselli:
Askermişde hayatını karartabilirsin istersenklava:
klava:
artık yok zaten benim için bitti.uğruna bi çok şeye katlandığım kişi bitti.sadece canım çok acıyor.vurduğu yer değil kalbim..o yüzden yazdım burayada..ne biliyim sizle paylaşmak fikir almak istedim sadece..senağlama
su an dusundugun onurun mu yoksa askin mi arkadasim? boyle bir insanin sevilmeye layik olmadigi cok acik ortada bunu degerlendirmek yerne kirilan kalbine uzulup vakit kaybediyorsun..
artık yok zaten benim için bitti.uğruna bi çok şeye katlandığım kişi bitti.sadece canım çok acıyor.vurduğu yer değil kalbim..o yüzden yazdım burayada..ne biliyim sizle paylaşmak fikir almak istedim sadece..senağlama
o kim oluyor ki seni dövüyo...
elleri kırılsın inşallah....
amiinnnn cezasını çekicek ama yanlız olduğumu düşünüp tırsıyodum ama sizden cesaret aldım şikayet etmemem için hiç bir sebep yok artık uyumicam erkenden şikayet etcem.raporda alcam sürünsün