• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedim çok kötüyüm.Yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilosss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ona mı kalmış koskoca kıza kime konuşması gerektiğini söylemek!üstelik bununi çin seni dövme hakkını kendinde buluyor...sonucunu kendi düşünsün...:kızgın:

Canım şaka yapıyorsun herhalde rapor alıp uğraşacaksın tabiiii
Serseriye bak sen:oklava::oklava::oklava:
Nereden buluyor bu cesareti neyin oluyor ki seni dövsün
Kimsenin sana el kaldırmaya hiç hakkı yok
Hayatına karışmaya hakkı yok:oklava::oklava::oklava:
Psikopatmıdır nedir yaaa
Uzak dur canım
ooofffff çok fena sinirlendiiiiiiiimmmmmmm:oklava::oklava::oklava:

İçerik nedeniyle "Ah erkekler" Bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

böle bıseye hakkı yok...ona yokmus gıbı davran bıtır görüşme benden demesi

hani mahalle kavgası olur ya? biribirine girer millet aynen öyle.darp izlerim var yarın gidip rapor alıp şikayetçi olacağım.ama uğraşmakta istemiyorum yanlızız biz burda.

canım sakın korkma polisler evini koruyacaktır şikayetin ve isteğin üzerine:teselli:
Askermişde hayatını karartabilirsin istersen:oklava::oklava:

artık yok zaten benim için bitti.uğruna bi çok şeye katlandığım kişi bitti.sadece canım çok acıyor.vurduğu yer değil kalbim..o yüzden yazdım burayada..ne biliyim sizle paylaşmak fikir almak istedim sadece..senağlama

o da kim olup sana vuruyormuş psikopat manyak biran önce dr git rapor al polise ver

artık yok zaten benim için bitti.uğruna bi çok şeye katlandığım kişi bitti.sadece canım çok acıyor.vurduğu yer değil kalbim..o yüzden yazdım burayada..ne biliyim sizle paylaşmak fikir almak istedim sadece..senağlama

su an dusundugun onurun mu yoksa askin mi arkadasim? boyle bir insanin sevilmeye layik olmadigi cok acik ortada bunu degerlendirmek yerne kirilan kalbine uzulup vakit kaybediyorsun..

Bence dayağın sebebi olmaz biz kızınca onları dövüyormuyuz? Kesinlikle şikayetçi ol ama hattını değiştir sana ulaşamasın, kararlı ve güçlü görün.

su an dusundugun onurun mu yoksa askin mi arkadasim? boyle bir insanin sevilmeye layik olmadigi cok acik ortada bunu degerlendirmek yerne kirilan kalbine uzulup vakit kaybediyorsun..

şuan mantıklı düşünemiyorumsenağlama

Abowwwwwwww ınanmıyorum sakıllı bır kızsan ne yapcagını sen bızden daha çok ıyı bılırsın o yuzden kurtul ondan demıyorum çunkı senın demem lazım

geçenlerde tv'de verildii .. bir kız babası tokat atı diye dava açtı ve 3 ilyarlık para cezasına çarptırıldı.. bi kız babasına tokat attı diye dava açıyorsa ve mahkeme kızı haklı buluyorsaa.. sen dava açtığında bu manyağa ne yaparlar ALLAH BİLİRRR ASKERİYEDE Bİ GÜZEL DİSKOYA GÖTÜRÜRLER ONUU DENGESİZ PSİKOPAT MANYAKK EDEPSİZZ ARSIZ O KİMKİ YAAA NEKİ YAAA NE HAKKI VAR SENİN ÜSTÜNDEE :mymeka: . (KUSURA BAKMA ACAİP SİNİRLENDİM)

o kim oluyor ki seni dövüyo...
elleri kırılsın inşallah....

o kim oluyor ki seni dövüyo...
elleri kırılsın inşallah....

amiinnnn cezasını çekicek ama yanlız olduğumu düşünüp tırsıyodum ama sizden cesaret aldım şikayet etmemem için hiç bir sebep yok artık uyumicam erkenden şikayet etcem.raporda alcam sürünsün

canim ilk isin git annene anlat ardindan da sabah hemen doktora git raporunu al.
annene anlat mutlaka anlat yalniz olmamalisin biraz rahatlatir hem seni....

canım seni şafaklarımızı yazalım topiğinden tanıyorum ne hevesle ne sabırsızlıkla bekledin o geldi ne yaptı sana yazıklar olsun ona.elleri kırılsın inş. git şikayetçi ol ya yaptığı yanınamı kalsın git ver polise uğraşsın dursun :oklava:terbiyesiz adi insan çok sinirlerdim kusura bakmayın kızlar :kızgın::kızgın:

amiinnnn cezasını çekicek ama yanlız olduğumu düşünüp tırsıyodum ama sizden cesaret aldım şikayet etmemem için hiç bir sebep yok artık uyumicam erkenden şikayet etcem.raporda alcam sürünsün
[sıze="3"]
canımm eğer tırstığını korktuğunu görürse eğerki seni dişli görmesse dahada çok üstüne gelirr dahada çook şeyler yapar.. Ama anlarsa senin kim olduğunu kolay pes etmediğini ve dişli olduğunu anlarsa tırnaklarını görürsee bak işte bundan sonra korkması için çoook sebepleri olurr...sakın pes etmee sakınnn
[/sıze]​

ılk önce çık odadan ve bunu annenle paylas hadı cnm sonra bızede haber ver annende arkanda olacaktır

Back
X