arkadasşım haklısın insan nefret ediyor ama yine de babasını sevebiliyor bilmiyorum nefret edemedim hala
Bak son cümlene katılıyorum,Yaşamayan ANLAMIYOR!
Sana şuandan itibaren tek kelime yazmam.
hayır öyle değil etrafımda çok var böyle insanlar çok yakınımda da oky.. ama sonradan hiç olmadı yıllar önce çok fazlaydı. anlatabildim mi. duruldu normalleşiti yani .. hani uzaktan söylemiyorum canlı yaşadığım seyelr var annem babam boşansaydı nasu olurduk bilmem
bende şaşıyorum bu insnalarda birisi bile mi anne babası tartışmadı mı ne sütliman üllkeyiz biz :)
Eğer o adam anneme vurduğunda annem yere düşse, başını çarpsa ve oracıkta can verse nolacak arkadaşım?
Bir düşünsene, bir hayal et, avcundan bir anda annen kaysa gitse. Annesiz kalsan, nolacak?
Tamam dövdü, bir şey olmadı ama bir sonrakinde bir şey olabilir?
Ben böyle bir adamı sevemem arkadaşım, annemi, beni dünyaya getiren kadını, yaşıma gelene kadar kayıtsız şartsız her durumda yanımda olan kadını elimden alma ihtimali olan bir adamı nasıl seveyim söyler misin?
Ben yaşayan bir anne istiyorum. Babam tarafından öldürülmüş bir anne değil!
Ne olur sorularıma bir yanıt ver kendi içinde. Eminim bir yerlerde benim gibi düşünüyorsundur. Haksız mıyım?
norw canım benim annem dayak yediginde benim bu gözlerim o olaya yaşım daha çok çok ufakken şahitlik etti hem de birkaç defa
ne mi oldu ?
Anneme hep üzüldüm ve o olay her aklıma geldiginde babamdan nefret ettim..
Çogu zaman keşke boşansaydın bile dedim..En azından kardeşlerimle bu duruma şahitlik etmez psikolojimiz yerle bir olmazdı
biz kardeşlerimle bir araya geldigimizde ne yapıyoruz biliyor musun ?
AĞLIYORUZ eskiyi yad edip
valla konu içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı, bu kargaşada imana bile gelmiş olabilir
şimdi annen dayak yiyormu soruma cevap alamadım.arkadaşım herkes senin gibi olsa keşke .. birşey fikrimi belirtmek bu kadar 20 bildirim gelmiş hiçbirini okuaymadım.
sana katılıyorum tabiki annem ölse bunu düşünemezdim sadece boşansa boşanabilecek mi
olayı hepiniz bilirsiniz. allah herkesi korusun tüm anneleri. ama boşanmakla da kurtulmayacak
devlet kimseyide korumuyor hele ki para yoksa . ne akraba ne anne ne baba. ben kimseye dayak yesin teşekkrü etsind emedim. aman yazmaz olaydım iyi günler.. ben vicdanlı briyim .iyi günler
ne yiyorsan eşinede ikram etseydin bir tabağa koyup beraber yeseydin eminim eşin sana böyle davranmazdı!!!!
parçalanmış ailenin çocuğuyum dediniz ya da ben öyle sandım,sizinkiler boşanmamış demek ki..anneniz katlanmış,ve mükafatı ne olmuş? çok mu mutlu huzurlu,babnız yaşlandıkça normalleşmiştir,yaşlı tabii ,yalnız olamaz erkekler zaten...
sizin sorununuz ne o zaman,bizimkiler boşnamamış ,konu sahibi de boşanmasın mı? katlansın ilerde düzeliyor tecrübeyle sabit mi??
şimdi annen dayak yiyormu soruma cevap alamadım.
eeğer bu olduysa ve sen bunu görerek sadece bencilce evlilik devam etsin annemde dayak yesin diyorsan sanada iyi günler.
arkadaşım herkes senin gibi olsa keşke .. birşey fikrimi belirtmek bu kadar 20 bildirim gelmiş hiçbirini okuaymadım.
sana katılıyorum tabiki annem ölse bunu düşünemezdim sadece boşansa boşanabilecek mi
olayı hepiniz bilirsiniz. allah herkesi korusun tüm anneleri. ama boşanmakla da kurtulmayacak
devlet kimseyide korumuyor hele ki para yoksa . ne akraba ne anne ne baba. ben kimseye dayak yesin teşekkrü etsind emedim. aman yazmaz olaydım iyi günler.. ben vicdanlı briyim .iyi günler
ee o zaman. neden boşan diyenlere kızdın. . bu konuda boşan diyen bizler şiddet yüzünden diyoruz. adam kafasına vuruyor kadının. gözünü morartıyor.ve bunu hep yapıyor. elinde kalacak bir gün. bu olmasın diyoruz. ayrıl diyoruz. senle ve ailenle alakası yok. telafi edilen şeyler vardır evlilikte. birde edilmeyenler.hayır annem dayak yese babamı öldürürüm ona izin vermem !
hayır annem dayak yese babamı öldürürüm ona izin vermem !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?