- 3 Ekim 2010
- 134
- 35
- 318
Çok doğru yapmışsınız ,aşk evliliği mi ,yine anadolu erkeği mi? Hem severim hem döverim tiplerden mi?
geleceğin nesini düşünecek yapmayın lütfen...yazdıkalrınızın arkasında durmuyorsunuz yapmayın..
ne alakası var benim şiddet görüp görmememle anlamadım ki..evet ben görmedim şiddet ailemde de yoktur..siz da yazdınız bizde de sözlü şiddet vardı diye..siz yazdınız bendeki sinmişlik diye,boşanmaktan korkutmuşlar diye..affediyorum diye..
ayrıca şiddet görmemiş olmak normal olan zaten..görmüş olan kişiler hayatta farklı ve genelde yaralı olurlar...
ben nispet yapmadım bu yüzden,yapılacak konu da değil...
şiddet gören insanlar mı düşün bekle düzelir der bence tam tersi..burda yazdı çoğu arkadaş da keşke annem zamanında boşasaymış da bunları yaşamasaydık diye..
İntikam planı istiyor bizden sanırım...
Ama adam tehlikeli bacım. Biz buradan şunu yap bunu yap dersek, örneğin sen de ona vur gibi...
Tutar kadına bir şey yaparsa nolacak peki?
Resmen ateşle oynuyor konu sahibi.
Her gün dayak yemiyorum diyor ama bir elma için dayak yemiş.
Tamam mazereti olmaz ama elma için döven adam daha neler yapmaz ki?
Bu adamın canını yakamaz ki? Böyle bir şey mümkün değil. Karısını acımasızca evire çevire döven adamın kalbinden şüphe ederim ben.
Nasıl canı acısın böyle birinin?
geleceğin nesini düşünecek yapmayın lütfen...yazdıkalrınızın arkasında durmuyorsunuz yapmayın..
ne alakası var benim şiddet görüp görmememle anlamadım ki..evet ben görmedim şiddet ailemde de yoktur..siz da yazdınız bizde de sözlü şiddet vardı diye..siz yazdınız bendeki sinmişlik diye,boşanmaktan korkutmuşlar diye..affediyorum diye..
ayrıca şiddet görmemiş olmak normal olan zaten..görmüş olan kişiler hayatta farklı ve genelde yaralı olurlar...
ben nispet yapmadım bu yüzden,yapılacak konu da değil...
şiddet gören insanlar mı düşün bekle düzelir der bence tam tersi..burda yazdı çoğu arkadaş da keşke annem zamanında boşasaymış da bunları yaşamasaydık diye..
ilave yapmışsınız ben de yapayım....kk yı önemli bulmuyorsanız neden bu kadar şiddetle fikirleirnizi savunmaya çalışıyorsunuz,meclise gidin madem..su cümlemden sunu çıkarıyorsunuz ya helal olsun size ya ben kime dayak ye otur evinde dedim benimd ediğim kararını kendi vermesi düşünmesi ileriyi düşünmesi ...yeter yani üstüme gelindiği yazmaz olaydım
empati yaptım belki ailesel brişeyden siz dayak yemediniz demek hayatta kimseden
..babadan anneden vs..yada görmediniz
ne mutlu size oh ya... hadi yeter artık bu konu kişisel tartışmadan ileri gidemez...iğrençleşneye basladı
size de beni sorgulamak düşmez
aldatılıp sonra hayatına devam eden kk örnekleri gayet var biliyorum
kk dediğinde tbmm değil ya komiksin canım..sinmişlik miş o nedir ? kim neye sinmiş
hiç bir olaya iyilikle gtmezsiniz ses çıksa polis arayın hep bir şeyler yapma şikayet etme komşuyu vs
milletimiz böyle yapar arkadan sorna da gelir aa kim yapmış der gelip bana benim milletimi anlatmayın. şimdi.
sizde öylesiniz ne yazıkki
tzuu kuru olanın umrunda değil evinizi açacaksınız bayana sanki
komedinin alası da bu heralde
avukat herkes bari mahkemeyi de kk da yapın boşayın
sakın baska birşey diyeni dinlemeyin
düşünceye saygı duyun bari bişi bilmiyorsunuz...
çok merak ettim şiddet için iyi bir sebep ne olabilir beni aydınlatabilir misiniz?
küçük çaplı ve iyi bir sebebi varsa şiddete karşı degilim ama bu adam seni spor olsun diye dövmüş. üstündeki kötü elektirigi atmak, rahatlamak için dövmüş
Çok zor gerçekten..Severek evlendik güya! Seviyormuş ! Her gün kapımda ağlayıp zırlıyor, dönmemi istiyor..
İşin kötü tarafı çocukluğu annesinin dayak yemesine şahit olmayla geçmiş ve aldatılmasıyla! Hep zavallı annem çok çekti diye anlatıp beni şaşkınlığa
düşürür! İşte benimde oğlum bunları görerek kendi eşine uygular mı korkusu içindeyim!
Psikiyatrist tekrar deneyebilirsin, düzelip düzelmediğini ancak öyle görebilirsin diyor.3-4 aydır ilaç kullanıyor. Ama diyor ki; bunları tekrar yaşayabileceğini
düşünerek dön! Şimdi ben sana hayır bir daha olmaz desem seni kandırmış olurum!
Allah bu travmayı, ikilemi, kararsızlığı, depresyonu kimseye yaşatmasın... Ben anneyim herşey den önce evladım gelir ama o da baba! Neden hep kadın
sabretmeli, altan almalı.. Onun annesi babasını terketmediği için benim evi terketme mi garipsiyor! Ne kötü bir zihniyet.
Anne-baba çocuk için bu denli rol model işte !
valla o kadar alıntı oldu ki bakmadımne dedein bana daha önce. her neyse ben anne babamın boşanmış olmasını istemezdim nokta bu işte...
bu size ters gelebilir bana doğru geliyor. babam olmasa böyle olmazdık eksik olurduk illa .
yani ben anlamam neden katılıyorum yada katılmıyorum denmez de böyle birşey anlattık diye ordan vurmaya çalışılır...
ben evli değilim ayrıca
dayak ta yemiyorum kimseden
kadına şiddet değil tüm canlılara şiddete karşıyım....
o diyen arkadaşlar anne babasının ayrı olduğuna şahir olmadığı için dio üvey babaları olsa o zamanda ondan dert yanardı herkes..
yalan mı
neyse ii tartışmalar
mesela geçende bi tanesi başlık açmış.. işte kocasından ailesini silmesini itiyormuş ama kocası bunu yapmıyormuş diye sinirlenmiş ve bu da adama vazo falan fırlatmış kafasına. işte bu kadın dövülür.
ilave yapmışsınız ben de yapayım....kk yı önemli bulmuyorsanız neden bu kadar şiddetle fikirleirnizi savunmaya çalışıyorsunuz,meclise gidin madem..
tuzu kuru olan ben miyim..evet tuzum kuru çok şükür...ama isteyene elimden gelen desteğe hazırım..ki konu sahibi-nin ne yazık ki böyle bir talebi yok.ailesine bile söylememiş ki destek olsunlar...
burda çok konuda maddi manevi şiddete uğrayan kadınalra destek olundu.araştırın görürsünüz..en son hatırladığım "bilmiyorum" isimli üyeydi...
mesela geçende bi tanesi başlık açmış.. işte kocasından ailesini silmesini itiyormuş ama kocası bunu yapmıyormuş diye sinirlenmiş ve bu da adama vazo falan fırlatmış kafasına. işte bu kadın dövülür.
asla bilemezsiniz babanızla aynı evde olmadan daha mutlu olup olmaycağınızı..peki ya anneniz herşeyi yaşayan o,ona sorsanız ne der acaba?
baba evde olsun da ne olursa olsun,nasılsa düzelir ,zihniyetini sevmiyorum..
Çok zor gerçekten..
Allah yardımcınız olsun..
Psikiyatrisiniz ne kadar doğru söylemiş..
küçük çaplı ve iyi bir sebebi varsa şiddete karşı degilim ama bu adam seni spor olsun diye dövmüş. üstündeki kötü elektirigi atmak, rahatlamak için dövmüş
Hayır dövülmez efendim!
Biz burada şiddet görmüş kadınlara kocanızı dövün mü diyoruz?
O kadın da kocasına şiddet uygulamış. Cinsiyet ayrımı yapmadan boşan derdik.
Kendi yargıladığımız şiddet eylemini önerecek değiliz.
Henüz kendimizle çelişecek kadar delirmedik hanımefendi!
Dövülürmüş, ya o adam hırsla kadına girişse o anda elinden bir kaza çıksa?
Tamam o vazo fırlatmış doğru değil ama yanlışa yanlışla cevap verilmez. Çocuk musunuz siz? Kısasa kısas mı oynuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?