dayak yedim!

Çok doğru yapmışsınız ,aşk evliliği mi ,yine anadolu erkeği mi? Hem severim hem döverim tiplerden mi?

Severek evlendik güya! Seviyormuş ! Her gün kapımda ağlayıp zırlıyor, dönmemi istiyor..

İşin kötü tarafı çocukluğu annesinin dayak yemesine şahit olmayla geçmiş ve aldatılmasıyla! Hep zavallı annem çok çekti diye anlatıp beni şaşkınlığa

düşürür! İşte benimde oğlum bunları görerek kendi eşine uygular mı korkusu içindeyim!

Psikiyatrist tekrar deneyebilirsin, düzelip düzelmediğini ancak öyle görebilirsin diyor.3-4 aydır ilaç kullanıyor. Ama diyor ki; bunları tekrar yaşayabileceğini

düşünerek dön! Şimdi ben sana hayır bir daha olmaz desem seni kandırmış olurum!

Allah bu travmayı, ikilemi, kararsızlığı, depresyonu kimseye yaşatmasın... Ben anneyim herşey den önce evladım gelir ama o da baba! Neden hep kadın

sabretmeli, altan almalı.. Onun annesi babasını terketmediği için benim evi terketme mi garipsiyor! Ne kötü bir zihniyet.

Anne-baba çocuk için bu denli rol model işte !

valla o kadar alıntı oldu ki bakmadımne dedein bana daha önce. her neyse ben anne babamın boşanmış olmasını istemezdim nokta bu işte...
bu size ters gelebilir bana doğru geliyor. babam olmasa böyle olmazdık eksik olurduk illa .
yani ben anlamam neden katılıyorum yada katılmıyorum denmez de böyle birşey anlattık diye ordan vurmaya çalışılır...
ben evli değilim ayrıca
dayak ta yemiyorum kimseden
kadına şiddet değil tüm canlılara şiddete karşıyım....
o diyen arkadaşlar anne babasının ayrı olduğuna şahir olmadığı için dio üvey babaları olsa o zamanda ondan dert yanardı herkes..
yalan mı
neyse ii tartışmalar

bencede.. adam dediğin gibi tehlikeli. kimse "boşan"dan fazla öneri vermez zira adamın sağı solu belli değil. neler görüyoruz televizyonlarda..

ardında neyin durmadım ben babamla annem boşansın istemem diyorum basta da keske boşansaymışi demedim ki ?affetmek benim kendi mizacım kardşeim veya baska briinin değil her şiddet gören aynı değildir dipnot: kimse beni dövmedi bu şekilde
affederim o benim temiz kalbimden geliyor beni dövünce sarılmıyorum kimseye
genel bir ifadetydi
dayak atana değil
hem elalemin adamı ile öz babam bir dğeil oınu affetmem normaldir

Son düzenleme:
ilave yapmışsınız ben de yapayım....kk yı önemli bulmuyorsanız neden bu kadar şiddetle fikirleirnizi savunmaya çalışıyorsunuz,meclise gidin madem..
tuzu kuru olan ben miyim..evet tuzum kuru çok şükür...ama isteyene elimden gelen desteğe hazırım..ki konu sahibi-nin ne yazık ki böyle bir talebi yok.ailesine bile söylememiş ki destek olsunlar...
burda çok konuda maddi manevi şiddete uğrayan kadınalra destek olundu.araştırın görürsünüz..en son hatırladığım "bilmiyorum" isimli üyeydi...

çok merak ettim şiddet için iyi bir sebep ne olabilir beni aydınlatabilir misiniz?

mesela geçende bi tanesi başlık açmış.. işte kocasından ailesini silmesini itiyormuş ama kocası bunu yapmıyormuş diye sinirlenmiş ve bu da adama vazo falan fırlatmış kafasına. işte bu kadın dövülür.

Çok zor gerçekten..
Allah yardımcınız olsun..
Psikiyatrisiniz ne kadar doğru söylemiş..

Son düzenleme:

asla bilemezsiniz babanızla aynı evde olmadan daha mutlu olup olmaycağınızı..peki ya anneniz herşeyi yaşayan o,ona sorsanız ne der acaba?
baba evde olsun da ne olursa olsun,nasılsa düzelir ,zihniyetini sevmiyorum..

ben ne fikri savundum burda boşanmayınnnnn die diretmedim de hemen boşanın da demedim
bu briincisi
maşallah ki sana tuzu kurusun şanslısın
ben kk yi aşağılamadım yargılamak düşmez benim düşüncemi sadece olay bu saygı mecburi.. ben bu siteyi 2009 dan beri biliyorum yeni girmedim zaten canım boşver
ben iyimser briiyim böyle kalacağım... sizin fikrinize de saygım var...

Son düzenleme:

Hayır dövülmez efendim!
Biz burada şiddet görmüş kadınlara kocanızı dövün mü diyoruz?
O kadın da kocasına şiddet uygulamış. Cinsiyet ayrımı yapmadan boşan derdik.
Kendi yargıladığımız şiddet eylemini önerecek değiliz.
Henüz kendimizle çelişecek kadar delirmedik hanımefendi!
Dövülürmüş, ya o adam hırsla kadına girişse o anda elinden bir kaza çıksa?
Tamam o vazo fırlatmış doğru değil ama yanlışa yanlışla cevap verilmez. Çocuk musunuz siz? Kısasa kısas mı oynuyoruz?

bu hikayede de kadın şiddet yanlısıymış, öfkeyle hareket eden karşılık olarak tabii öfke görebilir, orada adamın yaptığı dövmek değil nefsi müdafa olur zaten, ama ne olursa olsun şiddet çözüm değildir bence aksine daha büyük sorunlara kapı açmaktır

asla bilemezsiniz babanızla aynı evde olmadan daha mutlu olup olmaycağınızı..peki ya anneniz herşeyi yaşayan o,ona sorsanız ne der acaba?
baba evde olsun da ne olursa olsun,nasılsa düzelir ,zihniyetini sevmiyorum..

o da doğru değil ama babasız bir çocuk için de acaba hangisi doğru ? sen de bende bilemeyiz

bazen bir tokat insanı kendine getirir. karşısındakine vazo fırlatan kişiyi kendine getirmek isteyebilir bazıları, bu durumda suç bulmam kimseye.

bu arada arkadaşlar bildirim yapmayın artık kk dan ayrılacağım sanırım herkese iyi günler ...kırılan varsa da özür dlerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…