yani arada yersen sorun yok.
Katılıyorum ben de öyle düşünüyorum.
E bir olay yaşamış, gelmiş konu açmış. Madem fikirlerimiz önemli değil, neden konu açıyor ki? Sadece kendi gibi düşünenlere cevap veriyor.
E yani ne yapalım, adama hep birlikte tuzak mı kuralım? Bu doğrultuda yaratıcı fikirler mi arıyor?
O zaman yanlış yere gelmiş herhalde...
adamı köşede sıkıştıralım bir güzel meydan dayağı çekelim. zira bu adam hiç birşey etki etmez diyem düşünüyorum.
Diğer düşüncelerinede bizzat katılıyorum.
dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.
hergunu mu dayak yiyerek gecirmiyorum tabiki. birkaç kez hatası oldu bana. elimde armut toplamadı ayrıca. ben onu pişman etmek istiyorum. boşanmak benm için en kolayı. benm zekice fikirlere ihtiyacım var ona sağlam bir ders vermek için
Burada hepimiz şiddete karşıyız, yani bir çoğumuz diyelim.
Buradan maalesef ona ekmek çıkmaz.
Biz hepimiz konu sahibine vurdu diye eşini yargıladık.
Şimdi yargıladığımız eylemi tutup da konu sahibine mi önereceğiz?
Konu sahibine soruyorum o halde, ne istiyorsun bizden?
geçen gün avm de bir hayvan (bütün hayvan camiasından özür diliyorum) karısını dövdü gözlerimizin önünde.. yanında da minicik evladı vardı, çocuk o kadar korku dolu gözle bakıyordu ki, güvenlik gelip ayırdı ayırmasına ama o kızın bakışı ömrüm boyunca gitmeyecek gözümün önünden.. sonra oturup bir saat ağladım o kızın bakışına..
valla siz bu adama tahammül ediyor olabilirsiniz, dayakları artık acıtmıyor da olabilir.. ama inanın evladınız "ne güzel annem-babam bir arada" falan demiyor.. korkuyor, içine kapanıyor.. evladınızı düşünün diyeceğim de kendinizi bile düşünmüyorken zor bir ihtimal..
bu arada; aldatmak ile dayak aynı şey değildir.. aldatan önce kendisine yapar, hiç ama hiçkimse benim vücut bütünlüğümü, psikolojimi bozamaz.. aldatılan affeder, süründürür o onu bağlar, çoğunluğundan çocukların haberi olmaz bile.. ama dayak insanın şahsına yapılan bir saldırıdır, cana kastetmektir.. aldatılınca yıkılırsınız, üzülürsünüz ama ölmezsiniz.. dayak da ters bir vuruşta sakat kalma veya ölme riskiniz vardır..
dayağı sadece "hata" olarak görüyorsunuz demek ki,şahane..hergunu mu dayak yiyerek gecirmiyorum tabiki. birkaç kez hatası oldu bana. elimde armut toplamadı ayrıca. ben onu pişman etmek istiyorum. boşanmak benm için en kolayı. benm zekice fikirlere ihtiyacım var ona sağlam bir ders vermek için
hmmm tamam o zaman...sorun yokmuş dağılın hergün değilse olur öyle şeyler..zaten hergün olsa şu an aramızda değil toprak altında olurdunuz..yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki hergun 3 ögün dayak yediğimi söyledim.
evet ailesinde çok mutlu...siz doğrusunuz..arada dayağını yesin ,ama kendi mutluluk oyununu oynasın..bizle yuva bozan pis canileriz..uzaktan ahkam kesiyoruz..siz korkutun kadınlarımız,kendi sinmişliğinizi aşılayın ki,böyle psikopat adamlar,kaıdnları ezsin dövsün yıksın geçsin..insalık onurunu alsın elinden..benim yazdığımı okurmusun bir forumcak karalandım baya da .. yanlışmıyım ben sadece ailende mutluysan bozma istedim ve eşinizi tanımıyorum...
ama herkes uzaktan birşey der
yaşayacak sizsiniz herşeyi....sadece anlatmak isyediğim bu
kimse kimsenin derdine çare olmaz
ayşe paşalı cinayeti var örnek
devlet hiçbir kadını korumadı
size en byüük fayda da zarar da sizden..
aldatılmak şiddetten binkat mide buylandırıcı
ama ilgnç bazuları aldatılınca boşan demiyor dayağa kesin...
tek önemli olan madden can heralde
maneviyen değil.....
dayağı sadece "hata" olarak görüyorsunuz demek ki,şahane..
kocanızın ciddi psikolojik sorunları var,ve siz psikiyatrist değilsiniz.kismeyi düzeltemezsiniz hele sizi evire çevire döven adamı..
dayak da yedim,attım da diyen bir öğretmen olabielceğinidüşünmek istemiyorum gerçekten siz kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz inanmıyorum..
hmmm tamam o zaman...sorun yokmuş dağılın hergün değilse olur öyle şeyler..zaten hergün olsa şu an aramızda değil toprak altında olurdunuz..
evet ailesinde çok mutlu...siz doğrusunuz..arada dayağını yesin ,ama kendi mutluluk oyununu oynasın..bizle yuva bozan pis canileriz..uzaktan ahkam kesiyoruz..siz korkutun kadınlarımız,kendi sinmişliğinizi aşılayın ki,böyle psikopat adamlar,kaıdnları ezsin dövsün yıksın geçsin..insalık onurunu alsın elinden..
aldatılmış olmak şiddetten aşağılık öyle mi?başkasının yatağına girmiş olması ,benim onurumu gururumu ayaklar altına almıyor..kendi hayvanlığı sadece..üstelik bir hata varsa düzeltilebilecek bu aldatılmak olabilri ancak dayak olamaz..
ayrıca kk da aldatılan kadına da genelde boşan denir..
dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.
bir sorum var size konu sahibi:
dayak yedikten sonra(bu kelimeleri ne kadar rahat yazmışsınız,benim elim gitmedi oysa) bebeğinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?o miniicik olabilr ama herşeyi hissediyor ve anlıyor..büyüdükçe dövülmenizi görecek..ne hissedeceksiniz? ertesi gün yüzü gözü daılmış annesine ne diyecek?
ya siz yarın bir gün bu adam evladınıza el kaldırdığında ne oalcak?? yine mi derss vermeye çalışcaksınız?
küçük çaplı ve iyi bir sebebi varsa şiddete karşı degilim ama bu adam seni spor olsun diye dövmüş. üstündeki kötü elektirigi atmak, rahatlamak için dövmüş
Önerim elbette ciddi değildi. Bence konu sahibi şöyle baya bi trip li öneriler falan istiyor. "trip at konuşma" < gibi.
su cümlemden sunu çıkarıyorsunuz ya helal olsun size ya ben kime dayak ye otur evinde dedim benimd ediğim kararını kendi vermesi düşünmesi ileriyi düşünmesi ...yeter yani üstüme gelindiği yazmaz olaydım
empati yaptım belki ailesel brişeyden siz dayak yemediniz demek hayatta kimseden
..babadan anneden vs..yada görmediniz
ne mutlu size oh ya... hadi yeter artık bu konu kişisel tartışmadan ileri gidemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?