dayak yedim!

eger hak ettiysem sesim tabi ki çıkmaz. öyle öldüresiye dövmekten de bahsetmiyorum ki. gerekli ve küçük bi tokat için evlilik mi bozulurmuş.

bazıları spor olsun diye döver, bazıları da spor olsun diye boşanır.

size göre de her şeyin çözümü boşanma
haklısın, konu sahıbının ağzının gözünün morarması, suratının çarşamba pazarına dönmesı bence de boşanma sebebı degıl
kolu, bacağı falan kırılması gerek en az

Son düzenleme:
küçük çaplı ve iyi bir sebebi varsa şiddete karşı degilim ama bu adam seni spor olsun diye dövmüş. üstündeki kötü elektirigi atmak, rahatlamak için dövmüş

Çok mazoşist gördüm sizi :)
Tamam siz yersiniz 'normal' dayağınızı, sonra oturursunuz yerinize. Ancaaak, insanları yanlış yönde etkilemeyin.
Evet, bana göre boşanmak çok kolay, çünkü ben Allah'tan başka kimseye muhtaç değilim. Beni kendinden aşağıda gören, beni dövebileceğini zanneden birine hiç muhtaç değilim.
Siz kendi değerinizin farkında olmayabilirsiniz, bu beni hiç ilgilendirmez ama şiddeti savunarak başkalarının hayatlarına karışmayın.

haklısın, konu sahıbının ağzının gözünün morarması, suratının çarşamba pazarına dönmesı bence de boşanma sebebı degıl
kolu, bacağı falan kırılması gerek en az

ilk yorumuma bakarsan orada dedim ki ''küçük çaplı ve gerekli şiddete karşı degilim ama kocan seni durduk yere canı istedigi için dövmüş''. yani konu sahibinin durumu farklı. o tabi ki boşansın eger istiyorsa.

Tamam pes, arkadaş troll. Anlaşıldı...
Dayağı hak etmek için neler yapılmalı mesela Mervecik?
Evdeki tüm elmaları yersem dayağı hak eder miyim? Kocam beni dövebilir mi o zaman?
Tamam bak mesela iki tokat atsa, iki tekme atsa bu öldürücü olmaz mı diyorsun?
Bu evliliğimi kurtarır yani?
Mervecik insanlar sadece bir tokatla sağır olabiliyor. Sen hangi evrende yaşıyorsun? Paralel evren desem ama orada bile yoktur böylesi.

Hangi durumlarda şiddet gereklidir mervecik bey?

şiddet konusunu çok abartıyorsunuz çünkü. ben açıkçası agır bi hakaret yemektense, ya da bazı laflar vardır hakaretten beter eder, küçük bi tokat yemeyi tercih ederim. şiddete hayır deyince özgür ve muhtaç olmayan kadın olmuş olmuyorsun.

pipiciklerden ufacık parça gidiyor diye kıyameti koparıyorsun ama kadına şiddete evet diyorsun :)

Merve,
En çok hangi bölgeye vurulsun istersin,şöle can alıcı olacak ama....

şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ki... bugun küçük çaplı, yarın el alışır nüyük çaplı, daha sonrası da komalık..
her şey ilklerle başlar ve devamı gelır

akşama bizim herife sağdan soldan girişicem ,bi tokattan bişey olmaz,kendine gelicekmişya,bakalım kim kendine gelicek ,yoksa o tokatlar geriye fazlasıyla mı gelicek ne var canım dayak cennetten çıkma,bizim herif cennetlik mi cehennemlik mi bi anlayalım

en başta belirttigim gibi konu sahibinin gördügü şiddeti onaylamıyorum elbette. yazdıklarımı okumadan yorum yapıp duruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…