şiddet konusunu çok abartıyorsunuz çünkü. ben açıkçası agır bi hakaret yemektense, ya da bazı laflar vardır hakaretten beter eder, küçük bi tokat yemeyi tercih ederim. şiddete hayır deyince özgür ve muhtaç olmayan kadın olmuş olmuyorsun.
pipiciklerden ufacık parça gidiyor diye kıyameti koparıyorsun ama kadına şiddete evet diyorsun :)
en başta belirttigim gibi konu sahibinin gördügü şiddeti onaylamıyorum elbette. yazdıklarımı okumadan yorum yapıp duruyorsun
doğru sen öğretmenlerin öğrencileri dövmesini de normal karşiılıyordun.en başta belirttigim gibi konu sahibinin gördügü şiddeti onaylamıyorum elbette. yazdıklarımı okumadan yorum yapıp duruyorsun
Ah bebişiiim, çok üzüldüm senin için
Sen kocişine 'döv beni erkeğiiim, tokat at bana yiğidiiim' dersin, küçük şiddetler büyük mutluluklar getirir sizin aşk yuvanıza
Dün tv de izledim, kadına soruyorlar 'kocanız sizi aldatsa ne yaparsınız?' diye, kadın da 'helal olsun, benim gibi kadını aldattığın için der evliliğimi devam ettiririm' dedi.Yuvasını yıkamazmış. Ve ülkemizde çoğu kadın yuvamı yıkmayayım, bunu da affedeyim, görmezden geleyim diyerek en güzel günlerini çürütüyorlar değmeyecek insanlar için.
Sünnete karşmıı merve hanım pardon bey diyecektim...
doğru sen öğretmenlerin öğrencileri dövmesini de normal karşiılıyordun.
şaşırtmadın beni yine mervecikcik.
şiddet konusunu çok abartıyorsunuz çünkü. ben açıkçası agır bi hakaret yemektense, ya da bazı laflar vardır hakaretten beter eder, küçük bi tokat yemeyi tercih ederim. şiddete hayır deyince özgür ve muhtaç olmayan kadın olmuş olmuyorsun.
en başta belirttigim gibi konu sahibinin gördügü şiddeti onaylamıyorum elbette. yazdıklarımı okumadan yorum yapıp duruyorsun
Evet, zamanında çok acıtmışlar :)
Merve haksızsan sevgilenden de dayak yiyormusun,hele bir açıklada tüm kk duyalım bunu...
ne yiyorsan eşinede ikram etseydin bir tabağa koyup beraber yeseydin eminim eşin sana böyle davranmazdı!!!!
hayır iki defa tokat attım ama. tokat yemem gereken zamanlar da oldu ama vurmadı. vursa daha iyiydi tabi
yardımcı olmaya calıstıgınız için tskler. hastaneye rapor almaya gidince doktor soracak nasıl oldu diye. anlatınca polis devreye girer mi. verdiğiniz bilgiler için sağolun. hep basımı alıp gitme niyetim var.Canım ben bu forumda kimseye,hele ki evli olan arkadaşlara öyle bir kalemde ayrıl,boşan diye yorumlar yapan biri değilim.Ama senin bu durumun farklı.Yazdığın cümlelerde çok kilit noktalar var.Bir kere maruz kaldığın olan sadece fiziksel şiddet değil,psikolojik şiddet te var.Hep böyle yapıyor yazmışsın,sonra özür diliyor pişman oluyor yazmışsın.Evet ailenden uzaktasın,eşinin memleketi ve küçük bir yavrun var.Zor,zor şeyler yaşayacaksın evet ama bu böyle gitmez.Değişmeyecek,böyle sürecek çünkü.Köpek gibi süründürmek tabirini kullandığına göre zaten belli şu anki halin,içindeki acı,hırs bir kadın olarak.Anlıyorum da bu konuda seni.Yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen gençsin henüz.Kimsenin kimsenin hayatını bu hale getirmeye hakkı yok.Yapabileceğin şu bu durumda.Bir devlet hastanesine gidip darp raporu alacaksın.Eşine çaktırmadan elbette.Elinde bu raporun bulunması ileride, mahkemede senin için önemli.Bu raporu alıp imkanın varsa bir yakınını da yanına çağır.Sen çocuğu da alıp basıp gitme habersiz,evli iken bunu yapman şikayet nedeni olabilir mahkemede ve haklıyken hak kaybına uğrarsın.Çocuğuna bir kaç saat bakmak için birini ayarlayabilirsen anlaşmalı boşanma davası açarbilirsin.Çocuğun ve kendin için nafaka talebinde de bulunabilirsin.Eline celp geçtiğinde apışıp kalır.Avukat tutma imkanın yoksa oturduğun yere yakın bir barodan avukat talep edebiliyorsun.Ne olabilir?Şiddet gördüğünü kanıtlarsan anlaşmalı boşanma ile tek celse de bile kurtulursun.Eşin istemez,sorun çıkartırsa çekişmeli boşanmaya döner.2 yıla kadar sürebiliyor o zaman bildiğim kadarıyla.Elbette karar senin,senin hayatın.
ne yiyorsan eşinede ikram etseydin bir tabağa koyup beraber yeseydin eminim eşin sana böyle davranmazdı!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?