- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Eşim bana vursa,"DAYAK YEDİM" kelimesini bu kadar rahat kullanamam.Bu kadar kabullenip gururuma yedirip dayak yedim diyemem.Sen o kadar rahat kabullenmişsin ki,defalarca yapmasına rağmen,yüzün gözün morarmasına rağmen,kalkıp rapor alıp ailenin yanına gidip dava açmıyor,onu nasıl süründürürüm diye soruyorsun.Süründürmek derken? Ne diyelim sana,tavır al mı diyelim,konuşmamı diyelim ne diyelim.Yine yersin dayağı oturursun o evde olduğun ve kabullendiğin sürece.Kısura bakma,gerçek acıdır.dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.
sorun olma mıydı?????????*adam tuvalette geçirdiği zamanı bile takip ediyormuş..sizin zihniyete göre o zaman çişi için bile herifin suyuna gitmeli.adam ne zaman istiyorsa o zaman yapsın bari....tövbe yarabbim...
koca parasıyla alınıyorsa demişsiniz ya,kadın da öğretmen,kendi parasıyla aldıysa ikram etme durumu yok demek ki...:)
sizin çekirge gün olup size böyle davranırsa,kim neyi haketmiş görebilrsiniz bu zihniyetle
ben sadece hissetiğimi söyledim adamın psikopat ama konu sahibi hanım efendi çok mu doğru yapmış sizce kocası o onun beraber ikram etseydi bence sorun olmazdı ki bence bu konuda adam onu uyarmıştır. hem koca parası ye evde hemde kocaya getirdiği malı ikram etme bence yanlış olan bu
herkes hak ettiği hayatı yaşıyor kelebek bence...
konuyu çok saptırdınız ama hiç bir alakası dahi yok ki söylediklerinzle ayrıca konu sahibi öğretmenmiş maaşı vardır yani ve normal şartlarda tabiki eşine de ikram ediyordur ama adam yediğini içtiğini kaç kez wc gittiğini sayıyormuş bu ne demek meyve yedin al bir de yumruk ye ne demek yapmayın allah aşkına
Ama konu sahibi çalışıyormuş öğretmen maaşları tatmin edici değil filan ama boğazdan geçen yemeği karşılayabileceğinden eminim, hem varsayalım çalışmıyor olsun evde 6 aylık bebekle uğraşan bir kadın varken kalkıp kendi atıştırmalığını kendi alabilmeli bir adam.
herkes farklı açıdan bakıyor bilmiyorum ben bu açıdan baktım bu kez
sizin çekirge gün olup size böyle davranırsa,kim neyi haketmiş görebilrsiniz bu zihniyetle
bahar hanım hanımefendi sürekli böyle oluyor diyor bence olayı yanlı anlatıyor...
kim olsa kızar adamın karşısına geçip ne yiyorsa yemek insanın sinirini bozar
tek taraflı dinliyoruz ben bu açıdan baktım bu kez belki doğru belki yanlış ...
bende kadınların dövülmesine karşıyım ama biraz okuyunca biraz nispet yaparmış gibi yediğini hissettim...
Çekirge deyince bana sesleniyosun sandımpardon
Kocası ise kocası,yokmu eli ayağı onun,kocası olması karısına şiddet göstermesini hak ettirmez..
Koca parası yiyor ne demek,hem nerden biliyorsunuz ikram etmediğini..
Böyle düşünen bir kadın cinsim olduğunuzu bile kaale alamam ben kusura bakmayın..
dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.
şimdi sana sormak istediğim birşey var?
mutfaktasın atıyorum bulaşıkları makinaya attın buzdolabını düzenliyorsun poşette meyveler var 1 elma gördün yıkadın yiyorsun görünce aklına geldi hem işimi yapayım hemde yiyeyim diyorsun eşinde salonda tv izliyor çok yoruldun 2 dk. oturayımda soluklanayım dedin ve elman elinde salonda eşinin yanına oturdun dayak mı yiyeceksin?
söylediğin şeylerden yemen gerektiğini düşünüyorum?
bu soruyu soruyorum çünkü anlaya çalışıyorum..
bende kadınların dövülmesine karşıyım ama biraz okuyunca biraz nispet yaparmış gibi yediğini hissettim...
ahh böyle kadınlar varsa bazı şeyler müstahak oluyor dememek için zor tutuyorum şuanda kendimi..
çalıştığını bilmiyordum ama ben öyle düşündüm yani herkes farklı düşünmüştür birde karşı tarafdan dinlemek gerek bence
şimdi sana sormak istediğim birşey var?
mutfaktasın atıyorum bulaşıkları makinaya attın buzdolabını düzenliyorsun poşette meyveler var 1 elma gördün yıkadın yiyorsun görünce aklına geldi hem işimi yapayım hemde yiyeyim diyorsun eşinde salonda tv izliyor çok yoruldun 2 dk. oturayımda soluklanayım dedin ve elman elinde salonda eşinin yanına oturdun dayak mı yiyeceksin?
söylediğin şeylerden yemen gerektiğini düşünüyorum?
bu soruyu soruyorum çünkü anlaya çalışıyorum..
tayin isteyip memleketime gitmek istiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum güvenemiyorum kendime
Maalesef var kelebek,herşeyi yutan hazmeden kadınlar yokmu sanki..
Siz varya kesin bir erkeksiniz,h,ç bir kadın şiddet gören kadına nispet yapıp da dayak yedi demez!!!
Karşı tarafı dinlemek sizin kafa yapınızı değiştirecekmi acaba?
Befer. bahsettiğimiz DAYAK YEMEK! sinir bozulması değil.
ne olursa olsun bu bir dayak sebebi mi bunu dayak sebebi olarak görebiliyor musun? kınıyorum seni bu düşüncenden ötürü.
Adam günde kaç kere tuvalete gittiğini soruyormuş. bildiğin piskopat. seb kalkmış adamı savunuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?