dayak yedim!

kapının üstüne su dolu kova bırakabılırsın..

açınca üstüne dökülür..

yok çekocum,bu çekirge hanımefenedinin ousu çekirge,imzasında var ya

Hımm
Ben onun bildiği çekirgelere benzemem
Allah benzetmesin Ous kısmına

Ayrıca tekrar diyorum hiç bir sebep, hiç bir canlıya şiddeti haklı kılamaz
Bir kadın bile haklı buluyorsa pesi bıraktım yuh diyorum

konu çok dağılıyor bence daha fazla sapmasın burda konu kadının eşinden dayak yemiş olması ve bunu normal karşılayıp kabul etmesi

evet adam kütük ama hanım biz sadece hanım efendi anlattığı kadarıyla biliyoruz birde eşini dinlemeli ben dayak yemeği kesinlikle savunmuyorum ama dolum noktası vardır bilirsiniz son damladır buda.

ben yazdıklarınızdan normal olmadığınızı anlamıştım (yanlış anlamayın belkide normal olmayan benimdir) zaten ama şu yazdığınızdan sonra pes diyorum
biz insanların kılığına kıyafetine karışılmaz insanlara baskı uygulanmaz diyorken başkaları yediğine bile karışıyormuş helal olsun!!!!

konu Sahibidee Gelmiş BİR ŞEYLER SÖYLER sanırım

hayır adamda haklı olmaz ama o zamanda demezmıyız be adam sende haklısın karın yapmalı bunları

aşk olsun ne erkeği

dayak yemeği bende savunmuyorum... kadını ben dövdüm sanki yaa:44:

hmmmm o zaman çekirge size zıpladı heralde elma karpuz derken :)
ama siz de haklısınız yani,hiç olur mu siz karpuz yerken onun elma yemesi,haksızlık yanii...

evet adam kütük ama hanım biz sadece hanım efendi anlattığı kadarıyla biliyoruz birde eşini dinlemeli ben dayak yemeği kesinlikle savunmuyorum ama dolum noktası vardır bilirsiniz son damladır buda.

Bence siz neyi savunduğunuzu bilmiyosunuz
Hangi dolum ' dayağı hak etti 3 şaplak atıla ' yı gerektirir

Hemen çocuğu al ve git , bunlar normal hareketler değil, çocuğunun böyle şiddet uygulayan bir babaya ihtiyacı olmaz emin ol , dayak atma sebebi o kadar basit ki , zaten bahanesi olamazdı, git canım sakın durma o evde , böyle bir adamla ömür geçmez,
daha önce bu tarz hareketlerini hiç görmedin mi tatlım neden evleniyorsun ya ...

oooofff oooofff Allah yardımcın olsun :26:

biliyorum onu affedersem devamı gelecek. ama ben onu beni kaybetmekten korkmasını istiyorum.

Sizi kaybetmekten korkmuyor.Bunu anlayın. Korksa size defalarca el kaldırmazdı.
Tayin istediğinize göre mesleğiniz var. Nasıl bir çözüm arıyorsunuz ?

ya bahar ne adamı ne kadını tanırım ben bu açıdan baktım dayak yemeyi savunmuyorum ama böyle huzursuz ise bu adama neden çocuk yapmış.

ya sen kaç yaşındasın? evli misin bekar mısın?

Bu zihniyetle uğraşamayacağım daha fazla. tanımıyorum diyosun tanıyomus gibi yorum yapıyorsun.
tuaf enteresan.

Tek dileğim senin gibi zihniyetteki insanların daha fazla yayılmaması.

Hala eşini dinlemeli diyorsun ya pess vallla..
Tezimi savunuyorum sen ERKEKSİN.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…