- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi regarde-moi
-
yanında olsa ne olacak? bu adam annesinin demesiyle düzelir mi,bi kere adam pişman değil ki..sabah bile kadının kasığına vurup gidiyor...bence kayınvalidenize anlatın.nasıl bir insan bilmiyorum ama hiç bir kadın,siddeti hoş karşılayamaz.sonra darp raporunuzu alın.
ya bütün kayınvalideler.neden aynı kefeye konuluyor,anlamıyorum.aynen benim oğlum da gelinimi dövse,çok kötü yaparım onu.belki fiziksel olarak gücüm yetmez ama sözlerimle döverim yani.belki konu sahibinin kayınvalidesi de iyi bir insandır ve konu sahibinin yanında olur,ne malum??
Bütün bunların üzerine bir de bütün şifrelerini degistirip telefonuna da şifre koymuş. Ben hastalikli gibi onu takip ediyormusum. Özür dileyip affetmemi isteyecegine arsizlikta sinir tanımadı. Sabah da kasığıma yumruk attı. Acıdan olduğum yere yigildim. O da odaya gidip işe gitmek için hazırlandı. Bu kadar ruhsuz olunur mu? Olunuyormus. Ayaga kalkınca çıkıp gittim evden.
Oyle diyorsunuz da hadi yanında olmazsa o zaman konu sahibi daha cok uzulecekbence kayınvalidenize anlatın.nasıl bir insan bilmiyorum ama hiç bir kadın,siddeti hoş karşılayamaz.sonra darp raporunuzu alın.
ya bütün kayınvalideler.neden aynı kefeye konuluyor,anlamıyorum.aynen benim oğlum da gelinimi dövse,çok kötü yaparım onu.belki fiziksel olarak gücüm yetmez ama sözlerimle döverim yani.belki konu sahibinin kayınvalidesi de iyi bir insandır ve konu sahibinin yanında olur,ne malum??
ya da daha acısı ne yaptın da dayak yedin diyecekKv anlatsan ne diyecek Allah aşkına.
-Zamanında bende yedim dayak düzelir diyecek yada
-Kulağını çekerim ben onun deyip hiç bişey yapmayacak.
Daha once eşimle tartismamizda benim yanimda olmuştu. O yüzden ondan bi anne olarak yardım almak istiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama aradim. Hicbirsey anlatmadım. Görüşelim mi dedim. Tamam kızım ben anladım seni dedi. Geliyor.
Çok iyi bir insan. Yani bir anne olarak sahip çıkacağına eminim. Benim anlaşılmaya ihtiyacım var. Belki çocuk diyeceksiniz anlamayacaksiniz beni ama birisinin beni göğsüne basıp başımı oksamasina çok ihtiyacım var. O kadının bende emeği var. Esimin kulağını çeksin de barisalim diye istemiyorum görüşmeyi. Kendim için istiyorum. Buna ihtiyacım var.bence kayınvalidenize anlatın.nasıl bir insan bilmiyorum ama hiç bir kadın,siddeti hoş karşılayamaz.sonra darp raporunuzu alın.
yanında olsa ne olacak? bu adam annesinin demesiyle düzelir mi,bi kere adam pişman değil ki..sabah bile kadının kasığına vurup gidiyor...
ne yardımı olabilir annesinin boşanırken şahitlilk yapacak değil heralde.
Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
Inanin ki oyle birisi değil. Demez anlar beni. Annen hayatta olsaydı ona siginirdim. Yemin ederim tek amacım anlasilabilmek. Birisinden Şevkat görmek.
Çok iyi bir insan. Yani bir anne olarak sahip çıkacağına eminim. Benim anlaşılmaya ihtiyacım var. Belki çocuk diyeceksiniz anlamayacaksiniz beni ama birisinin beni göğsüne basıp başımı oksamasina çok ihtiyacım var. O kadının bende emeği var. Esimin kulağını çeksin de barisalim diye istemiyorum görüşmeyi. Kendim için istiyorum. Buna ihtiyacım var.
Bir sene dolmadi.bende yaşadım canım ..ve acıları hala geçmedi 5 sene oldu.. iyi düşün iyi karar ver ..ne kadar süredir evlisiniz?
Bir sene dolmadi.
canım dilerim ki anlar dilerim ki sana gerçek bi anne gibi yaklaşır ve benim korkum boşa çıkarInanin ki oyle birisi değil. Demez anlar beni. Annen hayatta olsaydı ona siginirdim. Yemin ederim tek amacım anlasilabilmek. Birisinden Şevkat görmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?