• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

hayatım boşan diyemem ama önce bebegin için değil kendin için yaşa.Hamile kadına el kaldıran bir canavara ne denilebilir ki.

canım benim bence dua et, malesef eşlerden şiddet görüyoruz ve bişi yapamıyoruz
malesef toplumumuz boşanan kadına iyi bakmıyor.

evli olupta asılan adam çok oluyor
yada anne baba üzülücek diye korkundan bişi yapamıyorsun..
dua et hergün

ya vedüd çek hergün 400 tane ve eşinin yediği meyveye yada tatlıya. şekere oku ve önce sen ve sonra eşine yedir
Pes pes pes

A
canım benim bence dua et, malesef eşlerden şiddet görüyoruz ve bişi yapamıyoruz
malesef toplumumuz boşanan kadına iyi bakmıyor.

evli olupta asılan adam çok oluyor
yada anne baba üzülücek diye korkundan bişi yapamıyorsun..
dua et hergün

ya vedüd çek hergün 400 tane ve eşinin yediği meyveye yada tatlıya. şekere oku ve önce sen ve sonra eşine yedir
Siz gerçek misinz ya

Konu birtek ben mi göremiyorum acaba ?
Siz hamileydiniz eşiniz şiddet mi uyguladı üstelik hatırlıyorsam 6 aylık bebişte vardı .

Çocuk azarlar gibi azarlamak mı düzgün? Benim eşimle hiç bir sorunum yoktu tüp bebek yaparken çöpe mi atıyım şimdi yetiştirmeyip

Hiç bir sorunun yoktu sonra birden ütü yüzünden Allah yarattı demeden dayak yedin? Herşey güzelken birden yüzünde tokatlar patladı? Hem de hamileyken

Biri de çıkmış siz kocanizdan hiç mi dayak yemediniz yazmış ne değişik insanlar var burda yaa

Bence hiç muhatap olmayın.konuşmayın sadece ymek
2 defa soru sordum size ama cvp vermediniz... Eski konularınızı okudum... Nerden tutsanız elde kalıyor...

Kendi babanız için diyorsunuz ya utanıyorum, keşke babam böyle olmasaydı diye.. İşte bundan 15 sene sonra sizin evlatlarınızda bu cümleleri kuracak babaları için...

Yargılamak istemiyorum ama hem kv ile aynı apartmanda oturuyorsunuz hem eşiniz başından beri anneci hemde çalışmıyorsunuz...

En kısa sürede çalışmaya başlayın, kendi paranızı kazanın ve zamanı gelincede kurtulun bu insanlardan... Belki şuan hamilesiniz, iş bulmak zor olucaktır ama doğumdan sonra vakit kaybetmeden başlayın... Gerekli birikimleri ve planlamaları yapın... Ömrünüzü tüketmeyin, evlatlarınıza sizinle aynı kaderi yaşatmayın...
Hiç işe girmemişsa tecrübesi diploması ve torpili yoksa nasıl iş bulacak acaba:kızgın:

Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey

İlginçtir ben hiç yemedim ne münasebet, ama annemin 2 3 kez terlik fırlatmışlığı var

Hadi kadını geçtim hamile bir kadına şiddet norma mi diye sorucam belli ki sana normal, geçmiş olsun sana da, anneler günü indirimi başlar yakında bolca kapatıcı almanı salık veririm

Bence hiç muhatap olmayın.konuşmayın sadece ymek

Hiç işe girmemişsa tecrübesi diploması ve torpili yoksa nasıl iş bulacak acaba:kızgın:
Çocuk bakabilir , daha uygun işler olabilir
3 haftadır bakıcı arıyoruz , hepsi kendini ağırdan satıyor, kara borsada bakıcılar, kapan kapana

Size hamile halinizle merhamet etmeyen adam, cocuklariniza neler yapmaz hic dusundunuz mu? Bu forumda keske babam annemi hergun dovseydi de bosanmasalardi diyen bir kisi bile gormedim. Cocuklariniz icin adamdan bosanin.

İlginçtir ben hiç yemedim ne münasebet, ama annemin 2 3 kez terlik fırlatmışlığı var

Hadi kadını geçtim hamile bir kadına şiddet norma mi diye sorucam belli ki sana normal, geçmiş olsun sana da, anneler günü indirimi başlar yakında bolca kapatıcı almanı salık veririm
Çok güzel cevap vermişsin, kendi de ya akıl çeksin hakkaten

her kadın illa şiddet görüyor illa bu dayak tekme tokat değil
nedense şiddet diyince dayak geliyor aklımıza
bu erkekler ağızlarıylada dövüyorlar
bazen gözleriyle
şöyle bir bankta oturun ve bakın etrafınıza çoğu erkek yanından güzel birkadın geçtimi illa pipisini elliyor.
hepsi kadına yapılmış şiddet
allahım bu pisliklerden koru bizi
Ne alakası var var pipiyle mipiyle. Psikolojik şiddet desen anlarızda verdiğin örnek ve bir sonraki yorumun zihniyetini belli etmiş.
Kadere amentümüz sonsuz fakat bu gibi olaylarda kadın her açıdan eşini boşamaya hakkı var. Erkek kendine edilen emaneti hıyanetsiz ilgilenmek zorunda böyle eline bi ekmek başına on tokmak değil. Yanlış yönlendirmeyelim.
Konu sahibi budan sonraki hayatın için dua et Rabbim iyileri çıkarsın evlatlarınında seninde karşına ama o sığırla olmaz.

Çocuk bakabilir , daha uygun işler olabilir
3 haftadır bakıcı arıyoruz , hepsi kendini ağırdan satıyor, kara borsada bakıcılar, kapan kapana
Siz arıosunuzda onun ortamında varmı acaba arayan ayrıca iki minnak bebeğyle bide elin çocuguna nası bakcak :işsiz:

Anneler neden hep ilerde çocuğum babamı neden boşadın diye sorarsa diye düşünüyo, peki ya neden bosanmadin diye sorarsa,bir de senin için çektim diye çocuğa yük bindirenler var

Ve ben asla herşey çok güzelken bir ütü için dayak yeneceğine inanmıyorum, herseyin güzel gitmesi ne demek onu bir sorgulayın

Siz arıosunuzda onun ortamında varmı acaba arayan ayrıca iki minnak bebeğyle bide elin çocuguna nası bakcak :işsiz:
2. Ye hamile daha.
Allah büyük ya bir o yola girsin bakalım elbet bi kapı açar inşallah
O evde oturup dayak yemekten iyidir
Kadın sığınma evleri var hem, bebek doğana kadar kalabilir
Dayak yedim çaresizim oturuyorum demektense biraz çaba etsin istiyorum , en azından o hergele ona muhtaç olmadığını görsün

Şimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı geçmiyor..

konuyu alıntılamıştım
Merak edenlere....
CuteMom CuteMom

Back
X