• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

:oha: hemde hamile halinizle ve bir de cocuk yaninda.. olaya bak utulenmemis pantolonn.. hos olay cok cok buyuk de olsa sizi dövme - yazarken bile tiksiniyorum bu sozden- hakkina sahip olamaz asla..
Ben evlenmeden önce agzima bela lafini hic almazdim. alanlari da bir guzel fircalardim bela okumayin diye..
ama hakediyorlar arkadas yapacak bisey yokk..
Allah bu denli aciz , kendini dayakla kufurle tehditle ispatlamaya calisan tüm erkeklerin belasini versinn..Amin..

Utu dedigin nedir ki 5 dk lik is bence esinizin kafasinda buyuttugu baska sorunlar olabilir tabi bu dayak atacagi anlamina gelmez. Sizin psikolojiniz zaten cökük 6 aylik bir bebek ustune yeni hamilelik boyle bi es belki anlatmadiginiz daha nice dertler ne diyim Allah kolaylik versin

Canım sırf sana yazmak için üyelik açtım sakın bebeğini aldırma bu bi imtihan bence ilkini okadar uğraşla elde etmişsin sakin ol sadece darp raporunu alki yanında bi güvencen olsun şu anki durumunla çok zor yeni bi hayat kurman sakin ol lütfen insanız neler yaşamıyoruzki bebeklerini düşün

Canım sırf sana yazmak için üyelik açtım sakın bebeğini aldırma bu bi imtihan bence ilkini okadar uğraşla elde etmişsin sakin ol sadece darp raporunu alki yanında bi güvencen olsun şu anki durumunla çok zor yeni bi hayat kurman sakin ol lütfen insanız neler yaşamıyoruzki bebeklerini düşün
Yarın darp raporu alıcam. Sırd bnm ıcın uye olmussun rabbim gönlüne göre versn

2 defa soru sordum size ama cvp vermediniz... Eski konularınızı okudum... Nerden tutsanız elde kalıyor...

Kendi babanız için diyorsunuz ya utanıyorum, keşke babam böyle olmasaydı diye.. İşte bundan 15 sene sonra sizin evlatlarınızda bu cümleleri kuracak babaları için...

Yargılamak istemiyorum ama hem kv ile aynı apartmanda oturuyorsunuz hem eşiniz başından beri anneci hemde çalışmıyorsunuz...

En kısa sürede çalışmaya başlayın, kendi paranızı kazanın ve zamanı gelincede kurtulun bu insanlardan... Belki şuan hamilesiniz, iş bulmak zor olucaktır ama doğumdan sonra vakit kaybetmeden başlayın... Gerekli birikimleri ve planlamaları yapın... Ömrünüzü tüketmeyin, evlatlarınıza sizinle aynı kaderi yaşatmayın...

Allah ya ıslah ya kahreylesin eşinizi. Benim Annem bu yaşta dayak olsa 1 dk durmazdim der,birileri kavgali olunca şiddet yoksa baristiralim der. Yani demem o ki ne yazik ki aileden görülen yapılıyor. Acaba annenizin şiddet gördüğünü ona demiş miydiniz

2 defa soru sordum size ama cvp vermediniz... Eski konularınızı okudum... Nerden tutsanız elde kalıyor...

Kendi babanız için diyorsunuz ya utanıyorum, keşke babam böyle olmasaydı diye.. İşte bundan 15 sene sonra sizin evlatlarınızda bu cümleleri kuracak babaları için...

Yargılamak istemiyorum ama hem kv ile aynı apartmanda oturuyorsunuz hem eşiniz başından beri anneci hemde çalışmıyorsunuz...

En kısa sürede çalışmaya başlayın, kendi paranızı kazanın ve zamanı gelincede kurtulun bu insanlardan... Belki şuan hamilesiniz, iş bulmak zor olucaktır ama doğumdan sonra vakit kaybetmeden başlayın... Gerekli birikimleri ve planlamaları yapın... Ömrünüzü tüketmeyin, evlatlarınıza sizinle aynı kaderi yaşatmayın...
Çok yorum var okuyamamıs olabılırm sorunuz neydı kusura bakmayın olur mu

Yarın darp raporu alıcam. Sırd bnm ıcın uye olmussun rabbim gönlüne göre versn
Sana tokat atana cani diyorlar fakat bebeği öldürerek senin canilik yapmanı söylüyorlar yapma sakın bende bebeğimi tedaviyle aldım kucağıma sakın kıyma o masumun günahı yok

Şimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı geçmiyor..
Bagirma cagirma bi kufur bi kol sıkma. Bir tokat. Arkasi tekme tokat. Bunun sonu gelmez emin olun. Yeminler etsin ozur dilesin yine devami gelir. Bu evlilikten hayir gelmez. Bugun bir pantolon icin bunu yapan yarin neler yapar neler...

Çok yorum var okuyamamıs olabılırm sorunuz neydı kusura bakmayın olur mu
Estağfirullah... Eşinizin ailesini sormuştum, halden anlayan insanlar mı, aranız nasıl diye... Geçmiş konularınızı okuyunca aldım cvbımı...

İnşaAllah tez vakitte evlatlarınızla kurtulursunuz o insanlardan.. Yepyeni, huzurlu bir hayata başlarsınız...

Estağfirullah... Eşinizin ailesini sormuştum, halden anlayan insanlar mı, aranız nasıl diye... Geçmiş konularınızı okuyunca aldım cvbımı...

İnşaAllah tez vakitte evlatlarınızla kurtulursunuz o insanlardan.. Yepyeni, huzurlu bir hayata başlarsınız...
İnşallah Allahım bunlardan kurtulup evlatlarıma güzel mutlu bir hayat nasip et bana boyunlarınj eymedikleri mutlu çocuk oldukları bir hayat

Kabus gibi gerçekten ve bu sorun varken neden 2. Çocuğu yaptınız ? Bi ütü yapılmadı diye insan bu muameleyi yapar mı eşine ? Kalkıp kendi ütüleseymiş vicdansız adam

Şimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı geçmiyor..
Yaaaa yemin ediyorum diyecek birşey bulamadım beee :KK14: dayak yedin oturdun mu ? Babanın evine gidemiyorsan bir otele git ve sana bunu yapan adamın yatağına bir daha girme .girersen ne olacak biliyo musun ? 3. karnındayken dayak yiyeceksin birde ...4....5.....kaç tane olursa ..hamileliğin siddete engel olmamış belli ki ..senı o hale sokup ütülü pantolonla fuara mi gitti bir de rezil ...şiddet başlamışsa artarak devam eder ..boşa bu adamı korkma ..günahı benim boynuma. .tabi günahsa ...sevaba girersin yavrularını ve kendini böyle bir insan kılıklı .tten kurtardığın için ..

Ilk baslari okudumda her lafın arasinda tüp bebek tüp bebek bu ne yaa sanki evlatlik gibu iknciyee dogal yolla hamile kaldin da ilk bebgu reddemis gibii tüp bebek diyer

O evi başına geçirmedin mi? Mahalleyi eve toplamadın mı? Adamakıllı rezil edemedin mi? O zaman sende de kabahat var.Değil dayak yemek bana tokat atsın bu 10 katlı 4 bloklu siteyi kocamın başına toplayıp onu ümmü cihana rezil etmezsem, o ütüyü ona yedirmezsem adım desirrem olmasın.Elin armut mu topluyor arkadaşım?????

Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey

Hamıle halınle bır ütü için dayak yedıysen uzgunum o adam sana asık değil kalan ömrünü sana asık olmayan bırıyle gecirme.

Bosan diyen arkadaslar siz hic mi esinizden şiddet gormediniz ve yada anneniz bababinz daha mantikli biseyler soyleye bilirsiniz uturup konusun diye mesale bosanmak bukadar mi kolay bişey

Dayağı normalleştirmeyin hanımefendi.
İlla kadının ölmesi mi lazım?
Yuh artık ya!

Konu sahibi sen burada tavsiye istiyorsun verilen tavsiyelere de tüp bebek de, bebeğime kıyamam da diyorsun. Madem tavsiyeleri dinlemeyeceksin ne diye konu açıyorsun?

Evet o sıddet altında cocugunu duserse kadın aman aman evlılıgı sursun de gıden can olsun ,kadınlık gururu olsun amannnn bız mantıklı dusunemıyoruz tabiii siz canak tutun. Tebrıkler..
(allah akıl ıhsan versin.)

Mesele pantolon degil zaten o cok belli de. balkupuu balkupuu evde iletisimi minimuma indir bari iyice yuz goz olmayın. Raporu mutlaka ama mutlaka al yarin. Çocuğa kv bakar mi? Meslek edinecegin kurslara gidebilirsin hamilelik zor gecmezse.

Back
X