• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak

EŞİMLE BİZ SEVEREK EVLENDİK.
BEN ŞÖYLE YAPIYORUM
EŞİM BAĞIRDIĞI ZAMAN SUSUYORUM
BEN BAĞIRDIM MI O SUSUYOR
İKİMİZDE GEÇENLERDE SİNİRLENİP BAĞIRDIK BİRBİRİMİZE
SONRA AĞZIMIZDAN KÖTÜ LAFLAR ÇIKTI
3 SENELİK EVLİYİM. 1 YAŞINDA OĞLUM VAR. VE İNAN BİZİM BÖYLE BÜYÜK ÇAPLI BAĞIRIŞMAMIZ İKİNCİ KEZ OLDU

SABRETMEK LAZIM BAZEN.. BAZEN AĞZIMIZDAN ÇIKANI KULAĞIMIZ DUYMUYOR.

EŞİNİZDEN PEKİ HİÇ GERÇEKTEN ŞİDDET GÖRMEDİNİZ Mİ
İLLA DAYAK DEMİYORUM
SALAK MANYAK GİBİ HAKARET
YADA CİNSEL TACİZ

GERÇEKTEN GÖRMEDİNİZ Mİ
EŞİNİZE HELAL OLSUN OZAMAN
Yemin ederim görmedim,tartışırken bile karşılıklı konuşmalarımıza dikkat ederiz. Önce karşındaki erkek insan gibi olacak ve kadın da kendini ezdirmeyecek. Pardon da bir adet organı fazla diye benden üstün mü? Artık 'ben bilmem beyim bilir' devri kapanalı çok oldu,bu kafada olan kadınlara da akıl fikir diliyorum. Dua et,zikir çek demişsiniz ama bir zahmet bütün bu söylediklerinizi eşi yapsın,oh ne ala herif dövsün sövsün hem de hamile bir kadına ama 'kocacım değişsin bir daha beni dövmesin' diye kadın dua etsin öyle mi? Hamile kadına el kaldıran herife beddua etse yeridir! Kadına sadece bağırıp çağırmadı el kaldırdı farkındaysanız,hem de küçücük bebeğinin önünde hem de kadın hamileyken.

AİLE TERAPİLERİ VAR..
BİR ARKADAŞIM GİTTİ BİRAZ FAYDASINI GÖRDÜ
BENCE HERKES PSİKOLOGTAN YARDIM ALMALI

Evet şu an 36 odalı 5 banyolu malikanemde, özel saunamda martini yudumlarken yazıyorum bunları
Pes valla!
Onun için okuduk kardeşim, kimseye muhtaç olmayalım diye, sağda solda uzak memleketlerde süründük ki kocaya sırtımızı dayamayalım , dünyanın bin türlü hali var, kimseye güven olmaz diye. Bizde bilirdik liseden sonra evlenmeyi dimi!

Senin yüzünden ilk banımı yiyeceğim tövbe Estağfirullah ya
hay parmaklarına sağlık.

EŞİMLE BİZ SEVEREK EVLENDİK.
BEN ŞÖYLE YAPIYORUM
EŞİM BAĞIRDIĞI ZAMAN SUSUYORUM
BEN BAĞIRDIM MI O SUSUYOR
İKİMİZDE GEÇENLERDE SİNİRLENİP BAĞIRDIK BİRBİRİMİZE
SONRA AĞZIMIZDAN KÖTÜ LAFLAR ÇIKTI
3 SENELİK EVLİYİM. 1 YAŞINDA OĞLUM VAR. VE İNAN BİZİM BÖYLE BÜYÜK ÇAPLI BAĞIRIŞMAMIZ İKİNCİ KEZ OLDU

SABRETMEK LAZIM BAZEN.. BAZEN AĞZIMIZDAN ÇIKANI KULAĞIMIZ DUYMUYOR.
Canım siz tatlı meyveye okuyup üflemiyormuydunuz
Bende işe yaramıyor ama karşımdakinde işe yarar mı diyorsunuz
Ben anlamadım işin içinden çıkamıyorum
Bizi engin bilginizle aydınlatın

dayak yiyen aldatilan bunlari kabul etmis sindirmis olanlar artik normal gormeye baslar ve herkesin kocasi yapiyordur psikolojisine girerler baskasiyla olsam o da dovecek o da aldaticak hem biraz ben susayim adam hakli dirdir yapmiyim diye kendilerini bile suclamaya baslarlar ki burda bir cok ornegini goruyoruz ama isin asli bu degil kucuk yaslarda sevgili bulup onun buyusune kapilip herseye he diyen kizlarin cahilligine veririmde belli bir yastan sonraki kadinlarin bu dusuncelerini anlayamam bu dunyaya yetistirdiginiz erkek veya kiz evlatinizada mi boyle ogreteceksiniz kadina dayagini ye sus otur erkege karinin biraz sesi ciksin vur kir hakkin var bu mudur olay..kendinize sayginiz olsun kendinizden bu kdr nefret etmeyin hersey bir yana bunlari normallestirmeyin gerekirse psikologa gidin ama bu halinizden cikin

Tecrübe yaşla değil yaşadklarınla alınan brşey oldgunu dşünüyorum.hiçte oyle pembe bi dünyada yaşamadım szler gbi.hçbirinzin basına glmediği yada hpinzin tuzu kuru oldugu için anlamıyorsunuz hçbirşey demiyorum.ama bu kadın iki bebekle ki biri daha doğmamş.boşanamaz.arkasnda ailesi elinde mesleği yok çünkü.hyatn grçeklerini konuşn burdan söyleyp savurması kolay çnkü.

böyle bir yorum yaparsan elbette cevap gelir

Canım siz tatlı meyveye okuyup üflemiyormuydunuz
Bende işe yaramıyor ama karşımdakinde işe yarar mı diyorsunuz
Ben anlamadım işin içinden çıkamıyorum
Bizi engin bilginizle aydınlatın
CAN IM BEN ETRAFIMDA GÖRDÜKLERİMİ SÖYLÜYORUM. SİZ NASIL BİR DÜNYADA YAŞIYORSUNUZ. ŞİDDET GÖRMEYEN KADIN YOKTUR.
ÜNLÜ KADINLARDA, ÇALIŞAN KADINLARDA MALESEF ŞİDDET GÖRÜYOR
İLLA BU BOŞANMAK DEĞİL
AİLE TERAPİLERİ VAR. BENCE TEDAVİ OLMALILAR
YADA BİZİM YETİŞTİRMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ EVLATLARIMIZI GÜZEL YETİŞTİRMEYE ÇALIŞALIM

CAN IM BEN ETRAFIMDA GÖRDÜKLERİMİ SÖYLÜYORUM. SİZ NASIL BİR DÜNYADA YAŞIYORSUNUZ. ŞİDDET GÖRMEYEN KADIN YOKTUR.
ÜNLÜ KADINLARDA, ÇALIŞAN KADINLARDA MALESEF ŞİDDET GÖRÜYOR
İLLA BU BOŞANMAK DEĞİL
AİLE TERAPİLERİ VAR. BENCE TEDAVİ OLMALILAR
YADA BİZİM YETİŞTİRMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ EVLATLARIMIZI GÜZEL YETİŞTİRMEYE ÇALIŞALIM

Ben görmedim kardeşim bunu ısrarla yazarak aklı başında adamların hakkına giriyorsun Allah Allah yaa

Büyük harf yasak

Ne konuşuyorsunuz bunca sayfa?
Bir pantolon yüzünden hamile karısına şiddet uygulayan bir mikrop var ortada ha bi de onu savunan bir şey olmaz diyen anormaller. Daha beteri ne olabilir?
Bu yuva nasıl bir şeymiş de hep kadın ayakta tutmaya çalışıyor? Yuva kolay yıkılmıyorsa neden adam kolay yıkmanın peşinde? Neden adam biraz özveri göstermiyor. ?
Kadın Farzetsin ki kocası ölmüş, o zaman ne yapacak 2 çocukla işsiz güçsüz, vay vay vay!

Edit: Şiddet görmeyen kadın yokmuş! Bir yerimizle mi gülmemiz gerekiyordu? Pek gülemedim de!

Hayır yani velev ki hepimiz dayak yiyoruz o durumda bile bu doğru mu olacak, bir yanlışı ne kadar fazla kişi savunursa gerçeğe o derece yaklaşır mı

Goethe dünya yuvarlaktır dediğinde geri kalan insanların nerdeyse tamamı düz olduğunu iddia ediyodu adamı yakmaya kalktılar ama gerçek tektir

MÜKEMMEL BİR HAYATINIZ VAR OZAMAN SİZİN

MAŞALAH
Aksine zor bir hayatim var ama bana eziyet eden kimseye eyvallah demedim bugune kadar demem de. Hicbir kadin da demesin istiyorum. Siz o kadar sindirilmissiniz ki bunu anlayamazsiniz.

MÜKEMMEL BİR HAYATINIZ VAR OZAMAN SİZİN

MAŞALAH

Büyük harf yasak

Mükemmel hayat yoktur heralde ama eşinden yana şanslı olan çok kadın var, bu kadınların geneli eğitimli çalışan kadınlar aşık oldum hadi evleneyim dememiş olanlar

Bence hiç muhatap olmayın.konuşmayın sadece ymek

Hiç işe girmemişsa tecrübesi diploması ve torpili yoksa nasıl iş bulacak acaba:kızgın:
İnsan yeterki çalışmak istesin... Fabrikaya girer, bulaşık yıkar, temizlik yapar, örgü örer vs... Bunlar için tecrübe veya diplomaya gere yokki... Yeterki gayret etsin... Ama armut piş ağzıma düş diye beklerseniz daha çok beklersiniz, daha çok dayak yer kadnlarımız...

İnsan yeterki çalışmak istesin... Fabrikaya girer, bulaşık yıkar, temizlik yapar, örgü örer vs... Bunlar için tecrübe veya diplomaya gere yokki... Yeterki gayret etsin... Ama armut piş ağzıma düş diye beklerseniz daha çok beklersiniz, daha çok dayak yer kadnlarımız...
2 bebeklemi bulaşk ykar tmizlik ypar iiymş vlla bn evimin işini zor ypıom helal olsn

BEN ARTIK BİŞİ YAZMIYORUM ÇOK SIKILDIM ANLAŞAMIYORUZ
KEŞKİ KOCAELİNDE OLSANIZDA YÜZ YÜZE KONUŞSAK BURDA ANLATMAK İSTEDİĞİMİ
ÖYLE KOLAY OLMUYOR MALESEF HERŞEY

Back
X