dayakçı anne

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
38
herkese iyi akşamlar. benim sıkıntım her ne kadar kendimle ilgili olmasa da kabuslarla uyanıyorum.
bi komşum var ve 3 tane kızı var. eşinden ayrılmış. kadın resmen canavar. birgün kapı çalındı ve kadının ortanca kızı ağzında kanlar, yağmur teyze kurtar beni diye içeri geldi. o gün bu gündür ne yapmam gerektiğini düşünüyorum. sosyal hizmetlere haber versem mi??

Evet lütfen sosyal hizmetleri arayın gelip çocukları alsınlar o evden.

Gerçi yurtların durumları da malum ama böyle manyak bir anne ile de kalamazlar.

Allah'ım tövbe, Allah'ım bismillah durmanız kabahat yazık Allah'ım.
Polis çağırsaydınız.

Çocukları Esirgeme Kurumu na alsalar ömür boyu eksiklik hissedecekler.
O annede kalsalar muhtemelen delirecekler.

Çocuklarını bıraktığına göre 'iyi bir halt değildir' izlenimi uyandıran babaya ulaşmaya çalışıp durumu bildirin.

Belki mecbur kalmıştır çocuklarını bırakmaya da vicdanı sizlayip sahip çıkar yavrularına

Ah yavrum benim nasıl yandi o canı o küçücük kalbi nasıl acıdı kimbilir.
Anne demeye utanıyorum böylelerine. hergün mu böyle canm bu durum?

babaya ulaştım sosyal medyadan. ben çocuk anası mıyım? anneleri uğraşsın dedi. ben de ne yapacağımı şaşırdım. karşı karşıya evlerimiz. sesleri net geliyor. hergün bağırış, çağırış. bazen diyorum ki apartman ayağa kalkacak sesleriyle. 5.katta oturuyoruz

Kadini psikolojik rahatsizligi olabilir eşiyle konusabilirsiniz yada önce kadina bi kahveye gidin nasil bir oldugunu bi ölçun sonra karar verin

sosyal hizmetleri arayin.
ilk geliste almazlar ulkemiz o kadar refah seviyesine ulasmadi.
ama kadina kaybetme korkusu yeter

Sosyal hizmetler çocukları ayırmaz mı yani çocuklar için çok büyük bir yıkım olur gibi geldi

Sorun neymiş anne tedavi edilse daha iyi olmaz mı neden şiddet uyguluyor küçücük yavrulara

Hiç durmayin arayin çocukkara şiddet hiç katlanamayacağim bir şey. Çok üzüldüm yavrum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…