- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
bir an tereddütte kaldım. annelerinden ayırsak doğru mu olur diyeHiç durmayin arayin çocukkara şiddet hiç katlanamayacağim bir şey. Çok üzüldüm yavrum ya.
Anne mi var ortada buradan yok gibi duruyorbir an tereddütte kaldım. annelerinden ayırsak doğru mu olur diye
benim eniştemin bi lafı var : bazı insanlar sokağa atmak için doğuruyor diyor . adam haklı. anne baba olamıyosalar doğurmasınlar yaBabaya bak sen cocuklari yaparken o dis kapinin dis mandaliydi sankisimdi anneleri ugrassin diyor. icim acidi yavrucagizlara
adı anne işteAnne mi var ortada buradan yok gibi duruyor
Ah benim yavrum küçücük yüreğinde bedeninde ne derin izler yaratıyor annesi olacak kadın. Hey allahim bir insan evladına bunu nasıl yapar ya eli kırılsin valla. Olur stresi olan dövsün çocuğunu pis kadın.içeri bi koşuşu vardı ki sormayın :'(
ispatlayamam kiAhh kuzum Kıyamam. .
Herkes ana olamaz. .
Polise şikayet etseniz. .
Bence korkutmak için çocukların elinden alınacağı söylenmelibir an tereddütte kaldım. annelerinden ayırsak doğru mu olur diye
baba bişey yapmıyor kiBence korkutmak için çocukların elinden alınacağı söylenmeli
Ama anneden ayılmamalı çok büyük yıkım olur annelerinin yanında kalmalı babayı uzaklastirmali problem babadan kaynaklı gibi
Eşinden ayrılmış demiştiniz ama eşiyle nasıl kavga ediyor? Eve mi geliyor adam?eşiyle kavga ediyor. e onun da gücü sabilere yetiyor işte
ispatlayamam kiçocukları da tehdit etmiş. ağızlarını açmazlar
Bu kadina anne denmez.bir an tereddütte kaldım. annelerinden ayırsak doğru mu olur diye
parasal mevzular yüzünden çok fazla kavga ediyor. geçen kulak misafiri olduk bağırıyordu yine adama ''senin p..lerin yüzünden kendime üst baş alamıyorum, kendime bakamıyorum diyordu kadınEşinden ayrılmış demiştiniz ama eşiyle nasıl kavga ediyor? Eve mi geliyor adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?