- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
Ben olayı anlayamadım ki.Eşiyle ayrılmış dediniz,şimdi de kavga ediyorlar diyorsunuz.Yani ayrıldıysa nasıl kavga ediyorlar adam eve mi geliyor?parasal mevzular yüzünden çok fazla kavga ediyor. geçen kulak misafiri olduk bağırıyordu yine adama ''senin p..lerin yüzünden kendime üst baş alamıyorum, kendime bakamıyorum diyordu kadın
aslında cesaret olacaktı da biri o kadına da sağlam bi tokat ataydı. ahh kuzumbi gün minibüste bir olay yaşamıştım buna benzer. agzı yüzü kir üstrü başı perişan basına yazma örtülmüş 10 yaşlarında bır kız çocugu. hem içim acımıştırr çok hassasım köyde yetişen çocuklara karşı. yanında bır kadın sanırım annesı. acaba üvey mı dıyorum. filmlerrde yoktu öylesi. kendısı oturdu çocuk ayakta. kıyafetlerı gayet ıyıydı çocuga göre. çocuga sıfırr değer kendi süslenmiş. kucagına oturmak istiyor o da çocugu ıttırıyor ılerı bak dıye guya mıdesı bulanmasın yolu takıp etsın. ama uslup o derece. şirret bı kadın. cocuk mınıcık bı tebessume aç o kadar bellı kı. bakıp tebessum ettım. annesı çocugu olmadık şeylerden defalarca kez ıttırdı kucagına dokundurtmadı.en son çok basıt bı sebepten şak dıye bı tokat attı suratına çocugun. o kadar kişinin içinde. çocuğun gözleri doldu. normalde aglamazdı alışkındı heralde yavrum ama o kadar kişiye baktı başını egdı kendınce rezil oldu. ben kıpkırmızı oldum sinirden. ne yapıyorsun dıyecek oldum. bır dk olmadı ındıler. arkalarından gıdecek oldum ne dıyecektım ki. gıttıler. benim içimde bı yara. etkisinden çıkamadım. haala düşünürüm o kızın halini. kendime kızarım. bi şey yapabılır mıydım. en azından o kadına tepki göstermeliydim. kendimi affedemıyorum. hayatımda o kadar sevgısız bı anne görmedim. çocuga hayvan gıbı davranıyordu. aglamaklı oldum yıne yazarken
Ne ... yemeye 3 çocuk yapmişlar Allah'ım ne insanlar var ya çok sinirlendim.parasal mevzular yüzünden çok fazla kavga ediyor. geçen kulak misafiri olduk bağırıyordu yine adama ''senin p..lerin yüzünden kendime üst baş alamıyorum, kendime bakamıyorum diyordu kadın
ee bazen eve geliyor tabi çocukları görmek ve para bırakmak için. arada çocuklar var. mecbur görüşüyorlarBen olayı anlayamadım ki.Eşiyle ayrılmış dediniz,şimdi de kavga ediyorlar diyorsunuz.Yani ayrıldıysa nasıl kavga ediyorlar adam eve mi geliyor?
1 2 kez uyardım. ama sonra aynı yineben olsam çalardım kapısını açardım agzımı. gerekırse tehdıt ederdım sen böyle yaparsan polisi arayacagım dıye.
malesef çok anne var annelıkten nasıbını zerre kadar almamış
ben çok pişmanım sustugum için. o an basıretım mı baglandı nedır. normalde susmam. ama vıcdan azabı çok çektim. hala içimde yaradır bu olay. o masum üstüne basına bı şey alınmamış hiç sevılmeyen kızcagız. çok anormal bı olaydı. anlattıklarım hafıf kalmış. kadın çocuga katlanamıyor sankı ondan utanıyor gıbı onu ıteklıyor uzaklaştırıyodu kendınden.aslında cesaret olacaktı da biri o kadına da sağlam bi tokat ataydı. ahh kuzum(
mutlaka şikayet edecezKonu sahibinin her msjinda kalbim biraz daha sıkısıyor
Nolur yarın şikayet et şu kadını ya.lütfen.
mutlaka gereklı kurumları haberdar edın o zaman. gerçi çocuk esırgeme kurumlarında da çocukların halı içler acısı. çok üzüyor bu durum beni.1 2 kez uyardım. ama sonra aynı yine
Siz sosyal medyadan ulaşınca ben çocuk anası mıyım,anneleri uğraşsın demiş,bir yandan da çocukları görmeye geliyor.Bu kadar çocuklarına düşkünse,görmeye gelip,para bırakıyorsa neden dayak yemelerine razı oluyor?ee bazen eve geliyor tabi çocukları görmek ve para bırakmak için. arada çocuklar var. mecbur görüşüyorlar
muhtemelen ben de kapısını çalar agzıma gelenı söylerdim. çok öfkelendim. ama bunu yapmak hiç bi şeyi düzeltmezdi sanırım. aslında böylelerini ksıtıracaksın bı köşede döveceksın bı güzel. bak gücü yeten yetene. nasıl oluyomuş dıye.dün dayanamadım. kavga etmeye gidecektim. eşim zor durdurdu bebeğe zarar vereceksin diye. ama fazlaca öfkelendim
sadece onu değil ufağına bile el kaldırmış. daha 1 yaşındaEl kadar kiz ne etmiste agzindan kan gelecek kadar dovmus. Ayy cok sinirim bozuldu.. ne insanlar var yahu..
karnımdaki olmiycaktı ki o dediğinin aynısını düşündüm ben demuhtemelen ben de kapısını çalar agzıma gelenı söylerdim. çok öfkelendim. ama bunu yapmak hiç bi şeyi düzeltmezdi sanırım. aslında böylelerini ksıtıracaksın bı köşede döveceksın bı güzel. bak gücü yeten yetene. nasıl oluyomuş dıye.
düşkün olduğunu sanmıyorum. mecburiyetten geliyordurSiz sosyal medyadan ulaşınca ben çocuk anası mıyım,anneleri uğraşsın demiş,bir yandan da çocukları görmeye geliyor.Bu kadar çocuklarına düşkünse,görmeye gelip,para bırakıyorsa neden dayak yemelerine razı oluyor?
Aaayyy siz yazdikca bana fenaliklar geliyor.aslında durum olsa yanıma alacam. ama 1 kızım bi oğl
sadece onu değil ufağına bile el kaldırmış. daha 1 yaşında
ne demeye doğurmuş üç tane annelik yapası yok kocasıyla anlaşamıyor. kış beyınlı kara cahıl kadın.karnımdaki olmiycaktı ki o dediğinin aynısını düşündüm ben de
benim de 3 tane var(3.doğmadı daha) ama kızımı ve oğlumu gözümden sakınırım. onlar 1 ağlar, dayanamam ben de ağlarım. bi de erkek çocukları daha mızmız bilirsiniz. buna rağmen asla aklımın ucundan bile dayak geçmez.ne demeye doğurmuş üç tane annelik yapası yok kocasıyla anlaşamıyor. kış beyınlı kara cahıl kadın.
aklıma bır şey gelmıyor. çaresız kalmaya katlanamıyorum. bu çocuklara dayanamıyorum. esirgeme yurtlarındakı çocuklara da dayanamıyroum. ne olursa olsun anne ile kalmak ister çocuk. şikayet edıp almaları iyi mi kötü mü olur bilemiyorum. o kadının eğitilmesi lazım. ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?