Dayanabilir miyim?

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.328
16.327
248
Selamlar,
Kv ile hiç anlaşamıyoruz. Zıt kutuplarız. Çok sert bir insan, çok kıskanç (oğlunu kıskanıyor benden) rekabet içinde devamlı benimle. Bariz bir dışlama ve kayırma durumu söz konusu. Hep bi laf sokma.
Aynı sitede oturuyoruz bilen bilir konularımdan. Evleneli 1 sene oldu.
bu zamana dek aynı sitedeydik.
Ama uygun bir fırsat bulursak başka bir yerden ev kiralamayı düşünüyoruz.
Ama eşim minimum 1 sene zaman geçicek taşınana kadar dedi, maddi durumumuzdan dolayı.
size sorum, o zamana kadar bu kadına dayanabilir miyim?
Şuan yazlıkta bazen gidiyoruz bazen gidemiyoruz 2 haftada 3 haftada bir.
Ama sonbahar gelince 2-3 günde bir görüşücez.
Ne diyosunuz? Allah sabır verir mi...🤷🏼‍♀️💆🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Selamlar,
Kv ile hiç anlaşamıyoruz. Zıt kutuplarız. Çok sert bir insan, çok kıskanç (oğlunu kıskanıyor benden) rekabet içinde devamlı benimle. Bariz bir dışlama ve kayırma durumu söz konusu. Hep bi laf sokma.
Ama eşim minimum 1 sene zaman geçicek taşınana kadar dedi, maddi durumumuzdan dolayı.

Aynı sitede olmanız 2-3 günde bir görüşmenizi gerektirmez ki

Çok istiyorsa eşiniz gitsin, ziyaret etsin. Siz 15 günde bir görüşürsünüz.

Dayanabilirsiniz. Taşınmayalım dememiş eşiniz şükredin. Taşınacaz bir yılı bulur demiş. Kurtulacaksınız yani. Aynı evde yaşayanlar bile var daha kötü durumlarda olanlar. En azından eviniz ayrı. Biraz nazik bir durumda hissediyor olmalısınız. Tittir et boşver koccaaa kadın yaa... Eşine sımsıkı sarıl mutlu olun inşallah :KK200:

Dayanabilirsiniz. Taşınmayalım dememiş eşiniz şükredin. Taşınacaz bir yılı bulur demiş. Kurtulacaksınız yani. Aynı evde yaşayanlar bile var daha kötü durumlarda olanlar. En azından eviniz ayrı. Biraz nazik bir durumda hissediyor olmalısınız. Tittir et boşver koccaaa kadın yaa... Eşine sımsıkı sarıl mutlu olun inşallah :KK200:
Canım benim çok teşekkür ediyorum bu şahane yorumun için. Yüreğime su serptin❤️

Selamlar,
Sorun tam olarak ne?
Laf falan mı sokuyor? Oğlunu mu dolduruyor? Seni mi aşağılıyor?
Yani rahatsızdan 2-3 günde bir görüşmek zorunda değilsin.
Eşine karışma gitmek istediği zaman gidip görsün annesini.
O gelmek istiyorsa mesafeni koru,gerekirse rahatsızlık duyduğun konuları açıkca belirt.
Yani başka yapabilecek bir şey yok malesef

şimdi kv oğlunu benden kıskanıyor

eee

kıskansın onun sorunu oğlu gece benimle

dibine kadar kıskansa ne olur

zaten ilk yıllarda tüm kv lerin oğlu çok kıymetli gelin de hiçbir şeyden anlamaz

benim oğlum onu yemez der ama oğlu onu yap diye evde yalvarır vs vs

lakin kv ile aynı sitede olmanız bence daha iyi

sizi zaten istemiyor oğlunu istiyor

gelirken uğrasın anasına kapıdan ahh anacığım ne yapıyormuş bri bakayım desin

içeri bile girmesin bihter evde yemek yapmıştır deyip gelsin

sen de 15 günde bir uğrasan yeter

hatta markete gidiyordum bir isteğin var mı diye uğradım der çok da oturmazsın hem kv için bir şeyler düşünen gelin olur bonusları da toplarsın

ben de çocuğuma bakacak ne yapacağım vs diye sanmıştım konunu ama aynı sitede oturmanız sık görüşmenizi gerektirmez

karşı blokta oturan görümcemin evine bir yılı aşkın süredir girmedim

en son Şubat ayında kapıdan bir şey bıraktım

şimdi kv oğlunu benden kıskanıyor

eee

kıskansın onun sorunu oğlu gece benimle

dibine kadar kıskansa ne olur

zaten ilk yıllarda tüm kv lerin oğlu çok kıymetli gelin de hiçbir şeyden anlamaz

benim oğlum onu yemez der ama oğlu onu yap diye evde yalvarır vs vs

lakin kv ile aynı sitede olmanız bence daha iyi

sizi zaten istemiyor oğlunu istiyor

gelirken uğrasın anasına kapıdan ahh anacığım ne yapıyormuş bri bakayım desin

içeri bile girmesin bihter evde yemek yapmıştır deyip gelsin

sen de 15 günde bir uğrasan yeter

hatta markete gidiyordum bir isteğin var mı diye uğradım der çok da oturmazsın hem kv için bir şeyler düşünen gelin olur bonusları da toplarsın

ben de çocuğuma bakacak ne yapacağım vs diye sanmıştım konunu ama aynı sitede oturmanız sık görüşmenizi gerektirmez

karşı blokta oturan görümcemin evine bir yılı aşkın süredir girmedim

en son Şubat ayında kapıdan bir şey bıraktım
Çok teşekkür ederim, yorumunuz bana çok şey kattı.
Haklısınız, görüşme sıklığını azaltmalıyım, önce ruh sağlığım için.Gelmem de şart değil
En fazla trip atar ama alıştım artık onun triplerine zaten
Aynı evde olanları vs düşününce halime şükrediyorum bin kere
En güzelini yapıyorsunuz, tek çözümü sık görüşmemek sanırım diğer arkadaşlar da yazmıştı

Sorun tam olarak ne?
Laf falan mı sokuyor? Oğlunu mu dolduruyor? Seni mi aşağılıyor?
Yani rahatsızdan 2-3 günde bir görüşmek zorunda değilsin.
Eşine karışma gitmek istediği zaman gidip görsün annesini.
O gelmek istiyorsa mesafeni koru,gerekirse rahatsızlık duyduğun konuları açıkca belirt.
Yani başka yapabilecek bir şey yok malesef
Evet durup dururken esprimi bile yanlış anlayıp beni bozuyor ve genel olarak çok kıskanç yapıya sahip söz konusu oğlu olunca
Görüşme sıklığını azaltınca trip atıcaktır muhtemelen belki de eşim de istiycek sen de gel diye ama azaltacağım önce kendi sağlığım için
Tripleri de artık umrumda değil zaten

Bilmiyorum sorun orda : (

Kayınvalidesiylr yakın oturan birisi olarak şunu söyleyebilirim. Ben de 1 yıllık evliyim. Tavır alıyormuş gibi davranmayın. Gayet iyi hoş olun ama zırt pırt orda olmayın. Kendinize kalıcı uğraşlar bulun ki çağırdığında sebep olarak bunu söyleyin. Bu yıl kpss çalışıyordum korona vardı gibi sebeplerle evliliğimizin ilk aylarında sık gelip gitme beklentisini bir şekilde yıkmaya gayret ettim. Beklentisi yok muydu, çöktü. Ama eşim beni anladı.
Eve her gittiğimizde ki kalabalık misafir epeyce yordu bizi. Ev yakın olunca yürüyüşe çıktık uğradık, bunu da ben dedim eşime hadi kalk gidelim diye. Kendi planlarıma göre bazen sık uğradık bazen hiç. Ama sizden kopmadık işimiz var algısını gösterdik. Herkeste olur mu derseniz bilemiyoruz kişiye göre davranış şekli belirlemek lazım.

Selamlar,
Kendi ailemle iki üç günde bir görüşmezken kv neden görüşeyim minimum bir haftaya çekin

Eğer çalısmıyorsanız iş bulun derim veya uğraşacak baska şeyler bulun kendinize. Oğlunu kıskanma olayı biraz benim kayınvalidemde de vardı benim oğlum onu yemez falan (halbuki oğlu yemeklerime bayılıyor):21: bende yoo gayette yiyor hatta parmaklarını bile yiyor diyorum konu kapanıyor :KK36:

Bu sadece kayınvalidelerle ilgili değil de şu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey kimseyi memnun edemezsiniz kendi haline birakın trip atsım umursamayın çağırsın gitmeyin eşinize sürekli annen şöyle annen bunu yaptı demeyin kendi duvarinızı kendiniz örün 15 günde bir göŕüşün eşiniz her hafta gitsin isterse ama siz gitmeyin esinize uygun dille söyleyin kayinvalide yüzünden huzursuzluk çıkmasın o yok gibi kendinizi sakinleştirin hayatınizda etkisiz eleman olsun anlatabildim mi bilmiyorum ama tecrübelerimden bunu çıkardım ben

Seneye fikri değişir zaman kazaniyor

Selamlar,
Konuyla ilgili yorum yapamam ama nickin çok yaratıcı:)

Taktik değiştirsene .

Ne derse yüzüne gözlerinin içine bakıp sahte bir gülümsemeyle “ Tamam annecim “De .

Sen de onun sinirlerini boz madem .

Back
X