Dayanabilir miyim?

Selamlar,
Kv ile hiç anlaşamıyoruz. Zıt kutuplarız. Çok sert bir insan, çok kıskanç (oğlunu kıskanıyor benden) rekabet içinde devamlı benimle. Bariz bir dışlama ve kayırma durumu söz konusu. Hep bi laf sokma.
Aynı sitede oturuyoruz bilen bilir konularımdan. Evleneli 1 sene oldu.
bu zamana dek aynı sitedeydik.
Ama uygun bir fırsat bulursak başka bir yerden ev kiralamayı düşünüyoruz.
Ama eşim minimum 1 sene zaman geçicek taşınana kadar dedi, maddi durumumuzdan dolayı.
size sorum, o zamana kadar bu kadına dayanabilir miyim?
Şuan yazlıkta bazen gidiyoruz bazen gidemiyoruz 2 haftada 3 haftada bir.
Ama sonbahar gelince 2-3 günde bir görüşücez.
Ne diyosunuz? Allah sabır verir mi...🤷🏼‍♀️💆🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Eşin bu olayın neresinde?

Bu sadece kayınvalidelerle ilgili değil de şu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey kimseyi memnun edemezsiniz kendi haline birakın trip atsım umursamayın çağırsın gitmeyin eşinize sürekli annen şöyle annen bunu yaptı demeyin kendi duvarinızı kendiniz örün 15 günde bir göŕüşün eşiniz her hafta gitsin isterse ama siz gitmeyin esinize uygun dille söyleyin kayinvalide yüzünden huzursuzluk çıkmasın o yok gibi kendinizi sakinleştirin hayatınizda etkisiz eleman olsun anlatabildim mi bilmiyorum ama tecrübelerimden bunu çıkardım ben
Çok haklısınız
Hiçbişeye mecburiyetim yok, olmamalı da
İstediğini düşünsün etsin hiç bi şekilde memnun olamıyor zaten
Görüşme sıklığımı baya azaltıcam sonumu iyi göremiyorum yoksa

Eğer çalısmıyorsanız iş bulun derim veya uğraşacak baska şeyler bulun kendinize. Oğlunu kıskanma olayı biraz benim kayınvalidemde de vardı benim oğlum onu yemez falan (halbuki oğlu yemeklerime bayılıyor):21: bende yoo gayette yiyor hatta parmaklarını bile yiyor diyorum konu kapanıyor :KK36:
Delirir iyice bizimki😂😂
Ama güzel taktikmiş biraz daha sinirler durulsun deneyeceğim:D

Bende eltimle ayni sitedeyim bazen 2 ay falan gormedigim oluyor genelde kv gorusuyoruz diye.cok sukur tasiniyorum haftaya valla cekmeyen bile es ailesi iyiyse cok guzel bisey ayni yerde oturmak ama kotuyse cehennem gibi

Selamlar,
Kv ile hiç anlaşamıyoruz. Zıt kutuplarız. Çok sert bir insan, çok kıskanç (oğlunu kıskanıyor benden) rekabet içinde devamlı benimle. Bariz bir dışlama ve kayırma durumu söz konusu. Hep bi laf sokma.
Aynı sitede oturuyoruz bilen bilir konularımdan. Evleneli 1 sene oldu.
bu zamana dek aynı sitedeydik.
Ama uygun bir fırsat bulursak başka bir yerden ev kiralamayı düşünüyoruz.
Ama eşim minimum 1 sene zaman geçicek taşınana kadar dedi, maddi durumumuzdan dolayı.
size sorum, o zamana kadar bu kadına dayanabilir miyim?
Şuan yazlıkta bazen gidiyoruz bazen gidemiyoruz 2 haftada 3 haftada bir.
Ama sonbahar gelince 2-3 günde bir görüşücez.
Ne diyosunuz? Allah sabır verir mi...🤷🏼‍♀️💆🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Yakın oturuyoruz en son ne zaman oturup sohbet ettik hatırlamıyorum sanırım aylar oldu, başlarda küstü tavır yaptı kendince tepki verdi sonra alıştı , kendimce avantajı çok olduğu için yakın oturmaya devam ediyorum, benim eşim görüşmeme karışmaz ama eşinizi de alıştırmanız lazım.

Back
X