- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Sen nerelerdesin heeee... Hazir bulmusken sorim dedim :)))))))
ben babamın safinazıyımm
babam bana çok mutlu olduğunda safiş diye seslenir
babamda benim yaşlı kurdum
ne tuhaf aileyiz ortada ne prenses var ne prens
ohhh söyledim içimde kalmadı
Nickinin hakkını ver arkadasım; hersey göründüğü gibi değildir bazenYazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side bazı arkadaşların ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Ya herkes Çırağanda evlenecek degil ya tamam durun yok da kardeşim niye isi cirkeflige vuruyosun. Durumun olur en iyi yerde yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)
Nickinin hakkını ver arkadasım; hersey göründüğü gibi değildir bazen
kacamadan yakalandim :) orda burda biliyorsun yayalnizlar rihtiminda, sen nerdesin asil hesap ver
Ooo dert bulacak olsam -üyeler hakkında - neler neler çıkar sonuçta bir sürü farklı insan ve hayatında ifade edemedikleri mi dersin enerjisini atmaya gelen mi dersin
Takma kamki
Belki bu cümleleri sarfeden insanlar sonsz sevgi ile buyutulduler nerden biliyorsunuz? Hersey maddiyat ya da hizmetçi Dadi demek degil.Ne alaka?? Hakkını veriyorum iste. Anneoluncaanladim ki bi cocugun evin prensesi olması icin hayal ettigi herseyin olmasına gerek yok. Bunu sevgiyle alakalı. İmkanla degil. Ve ben bunu anneoluncaanladim anlatabiliyor miyim
Belki bu cümleleri sarfeden insanlar sonsz sevgi ile buyutulduler nerden biliyorsunuz? Hersey maddiyat ya da hizmetçi Dadi demek degil.
Su karnımdki bile babasının prensesi şimdiden. Dolu olan cebi degil kalbi.
Siz cok yanlış gelmissiniz
ben kimsenin bişeyi değilim nasıl mutlu oldunmubelki kocişin prensesiyimdir
Yazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side bazı arkadaşların ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Ya herkes Çırağanda evlenecek degil ya tamam durun yok da kardeşim niye isi cirkeflige vuruyosun. Durumun olur en iyi yerde yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)
1. konu hakkında bir fikrim yok ama 2.si bugün açılan bir konuya yapılmış bir atıf bariz şekilde. Keşke konu açana kadar konu sahibesine bu yorumu iletseydiniz.
O konuya yorumu yazdım zaten. Ama aynı konuyu bi akrabamla da yasıyorum.boyle anlasilacagini bilseydim kuzenimle aramda gecen konuyu yazar oyle konu acardim
Olay birebir aynı olunca acaba mı bile demedim ne yalan söyleyeyim :) Eğer o konu değilse mevzu, kusura bakma yanlış anlamışım ben.
Yazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
Erkeklerin çoğu anneleri tarafından ''aman oğlum, paşam oğlum'' diye büyütüldükleri için bizim de bir babamız olduğunun farkında olamıyorlar bazen, bizi sahipsiz sanıyor bazı oğlan anaları ve onların çok sevgili oğulları.
Evet farkındalık yaratmak için söylüyorum ben de..
Hem ne var ki yani, insanların asli düşünceleri sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamadım, söylüyorsam kendime, düğün de istersem kendime ayrıca.
Evet, Çırağan'da yapmak zorunda değiller, ama oğulları için bazı sıkıntılara katlanmak zorundalar.
Burda bir konu açılmıştı geçen, oğlu 2 ay sonra evlenecekken babası 30bin TL'lik araba almıştı kendisine.
Bizim kabullenemediğimiz şeyler sadece kendilerini düşünmeleri..
Siz de bir oğlan annesisiniz galiba, ilerisi için bir sıkıntı kaplamış sizi belli, hiç bir zaman unutmayın, sizin oğlunuz paşaysa, onun sevgilisi de daima bir prenses olacaktır
O konuya yorumu yazdım zaten. Ama aynı konuyu bi akrabamla da yasıyorum.boyle anlasilacagini bilseydim kuzenimle aramda gecen konuyu yazar oyle konu acardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?