Dayanamıcam söylicem

Herkes evinin prensesi, ailesinin göz bebeği, her kişi ailesinin gözünde değerlidir. Benim gibi kızı alacak yetmiyormuş gibi yatak odası istiyr demiş ya, soracak tabii durumu varsa ne ala ama yoksa kız tarafının da üzerine düşen şeyler var. Bende anlamam (affola) kendini malmış gibi gösteren insan zihniyetini..

hiç kullanıp bi işler yapmıyorum ..
tabiki herkesin ailesi bitane ..
ama neyine kızdığınızı anlamadım ..
herkes ve sevgi durumu kendine ..

Teyzemlerin durumu iyi ama onlarda da bu kafa biz kız veriyoruz yapsınlar bi zahmet herseyi. Annem de dedi he abla biz oğlan verdik zaten die :)))

Populer olmak , gundem yaratmak ve one cikmak icin bunu yapmaniza gerek yoktu. Kendinizi rezil etmissiniz okadar

Ahahahahaj popüler boyle mı olunuyo cok komik :)))) niye ben bunu takıntı yapmışsam bu benim derdimse niye bunu ciddiye almıyorsunuz, illa kıldan tüyden Face şifresinden cinsellikten mı
Bahsedeyim.

Sinir oluyorum böyle tiplere sırf hava atmak için açılan başlıklar var yok neymiş sevgilisiyle sokağa çıkınca herkes onlara bakıyormuş ne yapsaymış yok görücü gelmiş herşeyi çok iyiymiş taksilerden indirmemiş vırt zırt banane kardeşim gerçekten derdin varsa gel konuşalım yoksa da ne bu havalar ? bu arada ben babamın prensesiyim çatlayın da patlayın hepiniz

Babalarının prensesleri, annelerinin sevgi kelebekleri, eşlerinin imparatoriçeleri, sevgililerinin aşk melekleri,
tanıştığımıza memnun oldum bende Müdüre

İsim vermeseniz dahi üyelere, açılan konulara yönelik konu açmak yasaktır, ister istemez bahsettiğiniz gibi tavırda olan insanlar üzerine alınacağı ve yoktan yere polemik çıkacağından konu yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…