Dayanamıcam söylicem

Bravo, icimden gecenleri anlatmissiniz. Bu prenses kompleksli, asiri nazli, tripli kadinlari ceken erkekleri hic mi hic anlamiyorum, ben olsam basar tekmeyi gecerim, burnunu iyice surterim.. Kimse bulunmaz Hint kumasi degil, ne kadin ne erkek kimse vazgecilemez , yeri doldurulamaz degil, biri bunlari bu prenses/prens lere anlatsin.

Son düzenleme:
Dediklerinizin coguna katiliyorum.
Ama bu konu olmamis. Uyelere yonelik konu acmak yasak. 6 yildir uyeyim. Size burda uyelerde gordugum ve begenmedigim bir ton laf ve davranis yazabilirim. Ama uygun olmaz. Yazacagim varsa ilgili konuya yazarim. Dogrusu da bu. Bu konu polemikle biter yani.

O zaman konuyu etrafımda gicik oldugum seye çevirdim buyrun bide boyle okuyun :) derdim polemik degil valla

bende gıcık oluyorum canım bende babamın tek kızı prensesiyim ama hiç ev işi yapmam eşek gibi kocam yapsın demem bu düpedüz şımarıklık. şu eşya olayı sürekli gündemimde bu ara. valla kp herşeyi yapıyo diye ben utanıyorum. değil başka bişey daha isteyeyim. ama o kuzeninin kıymeti kimsede olmaz bak gör

Aynen valla oğlan gözünün icine bakiyo bizim ki daha kucuk dagları ben yarattım
Büyükler babamdan miras edasıyla geziyo. Aricam bigun bunları canını seviyosan kac kurtul bir dost dicem )) bu araa kuzenimi de cok severim ama bu konuda baa bencil maalesef

Hep erkeklermi kadini ezecek birazda kadinlarimiz gostersin disini..
Bende almadim yatak odasi banane o alsin diye dusndum.. gerci bizim orda adet oyle kiz tarafi almazda nysee..Bende ev isine esimi dahil ederim neden etmeyim niye susym hangi susan degeri kiymeti bilinmis....

Ben esın yardım etmesin Yada kızım gücü yetmediği yerde erkek almasın demedim ki. Benim kızdığım bu konuları söylerken bu sıfatları kullanması. Benim esim yardım etmiyo siz prensesiniz ben degil miyim.burdan erkekler hep kadını ezdin gibi sonuc çıkması harika :)

insanlar zaten kendi mutluluklarını kendılerı engellıyor
su kk yarısında her konuda mutlaka, yok gelınken boyle oldu yok evlenırken soyle oldu
bırak ya bırak orada kalsın bırak kendı ıcınden anlam yukleme ona kafanı yorma bu kadar enerjını baska bısıye harcasan zaten bı kesıf fılan yaparsın yanı
katıldım yanı napım :d

aslında öyle olacaksın bu erkeklerin hepsine ki dünya kaç bucakmış görecekler.

Ben anneminde babaminda prensesiyim..Cnku kendimi oyle goruyorum..
Kocamda dediklerimi yapmak zorunda cnku ben onunkini yqpiyorm..
Ama prenses oldgum icin degil karsilikli yapmamiz gerektigi icin

bende babamın biricik prensesiyim banada kızacak mısınız ?
babam bi yana dünya bi yana , o benim ilk aşkım .. :123:

bende 3 kardeşin en küçüğü ve tek kızıyım. hatta sülalenin en küçüğüyüm. en prenses benim heyoo

Ben anneminde babaminda prensesiyim..Cnku kendimi oyle goruyorum..
Kocamda dediklerimi yapmak zorunda cnku ben onunkini yqpiyorm..
Ama prenses oldgum icin degil karsilikli yapmamiz gerektigi icin

Heh iste bence de oyle :) yani atıyorum
Mesela ben esimin yardım etmesini istiyorum ama kocam odun olduğu icin yardım etmiyorsa ben çöp kadın miyim. Yani prenseslik manevi bi duygu kimse bisey yapmiyo diye elimden alamaz

bende babamın biricik prensesiyim banada kızacak mısınız ?
babam bi yana dünya bi yana , o benim ilk aşkım .. :123:

Cok kızdım aslında yazıyı daha dikkatli okusanız bende bunu söylüyorum herkes ailesinin değerlisi ve prensesi. Bu sıfatı kullanıp bi isler yaptırmak bana yanlış geliyor. Cunku o istegi yapılmayanlar prenses degil gibi bi anlam çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…