Dayanamıyorum artık bu haksızlığa

Canım o olay olmadan 1 ay öncesine kadar aileler tanıştı istemeye geldiler.
Herks biliyodu bizi o kızda biliyodu bilmeyen yoktu yani.
Ben babama mahçup oldum ona yanarım..
17 18 yaşlarındayken 1 sene sevgliydik 2 sene arkadaş gibiydik. 1 sene hiç görüşmedik. En sonda 1 senedir beraberdik. O ara çok sevgilisi oldu hepsiylede ciddi düşündü. Şimdikiylede ciddi düşünüyo.

Hadi yaaa... E akli basinda birisi hic dememis mi gelpisipisiii ne olacak diye..
Onun aileside mi gonulsuzdu sizin evliliginize..
Yani hadi erkegi gectim vefasizdir akilsizdir da aile de mi hic sormaz oglum sen napiyon kizi istedik ailesine mahcup mu birakacan otur oturdugun yerde demez...
Bir de ustune babasi gidip kizin duvarina yaziyor canim kizim diye fln..
E yuhh yaniii daha ne denir bilmiyorum...

Bide yüzsüz yüzsüz anneme hal hatır soruyolar. Annesi beni yolda gördü noldu kızım niye olmadı dedim olmadı teyze hayırlısı dedim bişeyler dedi dinlemeden gittim. Evet babası aynen öyle yaptı. Ailesi istiyodu yani bana öyle dedi. İstemiyo gbi değillerdi bana karşı iyilerdi ama bilmiyorum işte.

Hakkinda hayirlisi olsun canim ne denilir ki..
Anlattigina gore o aileninde pek sevilesi bir tarafi yokmus..

Hep böyle gitmez ya ille bir yerde patlak verirler sabrediyorum canım. Ama o kız için değişmesinden korkuyorum

Canım sana daha önce de söyledim. Kimse değişmez!!!
Olsa olsa tencere kapak olurlar.
Sürekli bu konunun üzerinde yoğunlaşırsan senin için iyi olmaz.
Anlıyorum seni fakat artık bi dur de kendine.
Başka şeylere yönel.
Kimler kimlerden vazgeçiyor, kaldı ki senin o şuursuz vazgeçilmez olsun.

Çok haklısn ama çok acımasızca terk edildiiim bide değmeyecek insanlar için bide kendilerini mükemmel sanmıyolar mı deli oluyorum

Hep böyle gitmez ya ille bir yerde patlak verirler sabrediyorum canım. Ama o kız için değişmesinden korkuyorum
Şimdi ayrildiz dimi anlamadim da neden değişmesinden korkuyorsunuz benimle ciddi olmadı onunla olucak diyemi yapmayin kendinize böyle haksizlik daha kimler cikar karsiniza allah iyilerle karsilastirsin

Şimdi ayrildiz dimi anlamadim da neden değişmesinden korkuyorsunuz benimle ciddi olmadı onunla olucak diyemi yapmayin kendinize böyle haksizlik daha kimler cikar karsiniza allah iyilerle karsilastirsin
Amin teşekkür ederim ama iş ciddiye binmişken böyle bişey oldu herkese mahçup oldum

Çok haklısn ama çok acımasızca terk edildiiim bide değmeyecek insanlar için bide kendilerini mükemmel sanmıyolar mı deli oluyorum

Allah adildir canım, gün gelir insan oğlu unutur ama Allah-u Teâlâ unutmaz.
Elbet incittigi yerden incinecek.
O zaman anlar (o kapasite varsa tabi)
Acil kendine bi uğraş bul.
Kuran -ı Kerîm biliyor musun?
Insirah suresini oku, ferahlık verir.

Mahcubiyet çok kötü ama evlendikten sonra da olabilirdi kiz burnunuzun dibinde olacakdi böylesi daha hayirli demekki herşey unutulur zamanla geçmiş olsun
Haklsınız zaten şükrediyorum rabbime iyiki olmadı diye demek ki kısmet değilmiş hayırlı deilmiş olmadı kurcalamam artık

Biliyorum canım okurum. Allah'a sığındım zaten. Ağlaya ağlaya dua ettim namaz kıldım kuran okudum. Rabbim görüyo. Demek ki yaşamam gerekiyomuş yaşadım ve bitti.
Bundan sonra o korksun.
O kız üzülsün görsün toz pembe değilmiş hayat. Benim mutluluğumu çalmak neymiş görsün lanet etsin yakınlaştıkları o güne.

Nelerden hoşlanırsın mesela, ne yapsan mutlu olursun??? Onları yapabilirsin.
Kendini sev önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…