- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Hayır tabiki sadece üzülüyorum hazmedemiyrum ben saf saf millete onu anlatırken o yengesinin kız kardeşiyle el kol hareketleri bişeyler bişeyler hazmedemiyorumHiçkimsenin yüzünden değil bence bizzat kendisi hatalı.
Bir de ailesi nasıl insanlar ki oğlum biz bi kızı istemeye gittik sen ne ediyorsun bizim yüzümüzü kara çıkaramazsın dememişler...Yani istemeye gelinmiş ve size sözü bozduk bile demeden başkası bulunmuş. Böyle bir aileye mi gelin olmak isterdin
Hayır tabiki sadece üzülüyorum hazmedemiyrum ben saf saf millete onu anlatırken o yengesinin kız kardeşiyle el kol hareketleri bişeyler bişeyler hazmedemiyorum
Lokma lokum biseyler dagit... olacagi varmis olmus arkadasim... allah yuzune bakmis bunu tum kalbimle soyluyorum.. dusunme bile kendi iclerinde uresinler allahim senin kalbine gore versinTeşekkür ederim. Ama çok güveniyodum hiç beklemediğim bi anda olunca kötü oldum. Hala inanamıyorum o benim sevdiğim insan olamaz. Yengesi ve yengesinin ailesi yüzünden oldu hep
Yok onu diyemem annesi yolda gördü beni noldu niye olmadı falan dedi bende olmadı hayırlısı dedim.Seni anlıyorum içinde kin hayalkırıklığı şaşkınlık üzüntü hüzün hepsi var..
Ben olsam ailesine derdim ne demeye o zmn beni istemeye geldiniz diye
Ama keşke o şekilde olmasaydı kendimi değersiz hissettim yaptıklarını görünce. Nefret ediyorum ilk defa birilerinden nfret ediyorum normalde kimseye karşı kinci değilimdir ama bu yaptklarını hazmedemiyorumLokma lokum biseyler dagit... olacagi varmis olmus arkadasim... allah yuzune bakmis bunu tum kalbimle soyluyorum.. dusunme bile kendi iclerinde uresinler allahim senin kalbine gore versin
Sen degil onlar kendini degersiz hissetsin.. emin ol onune daha iyikeri cikar kac yasindasin bu aradaAma keşke o şekilde olmasaydı kendimi değersiz hissettim yaptıklarını görünce. Nefret ediyorum ilk defa birilerinden nfret ediyorum normalde kimseye karşı kinci değilimdir ama bu yaptklarını hazmedemiyorum
20 yaşındayım. artık kimseye güvenemem kiSen degil onlar kendini degersiz hissetsin.. emin ol onune daha iyikeri cikar kac yasindasin bu arada
Yok onu diyemem annesi yolda gördü beni noldu niye olmadı falan dedi bende olmadı hayırlısı dedim.
Söylesem de aa bizim oğlumuz için üzülüyo yazık kıza falan derler kendimi ezdiremem onlara ne halleri varsa görsünlerniye diyemiyorsun ki ya çok şaşırdım
demekki ogullarının ne halt ettiklerinden bile haberleri yok
insan soylemez mi sucu kendi ustune alır gibi olmussun
Söylesem de aa bizim oğlumuz için üzülüyo yazık kıza falan derler kendimi ezdiremem onlara ne halleri varsa görsünler
Acele etmedim ki onada dedim acele etmeyelim senin hevesin yok falan filan dedii. Ben hazır değildim. Benim ailem o tür şeylere karşı sevgili olaylarına falan. Benim babam çok sert babamdan çok ağır laflar işittim neredeyseu güne kadar bana bi tokat bile atmayan adam beni dövecekti üstüme yürüdü. Annemle hep kavga ettik onun yüzünden. Arkadaşlarım akrabalarım komşularım herkes ama herkes o çocuk olmaz sen ona layık değilsin evlensenizde sizin sonunuz olmaz diyodu. Kimseyi dinlemedim karışmasın kimse bana ben güveniyorum ona dedim. Sonra bunlar başıma geldi beni yanılttı. Babam halimi gördü acıdı heralde hiç bişey demedi gerçekten acınacak haldeydim yemek yiyip içmiyodum sinirleniyodm en ufak şeye. Hattı kırmıştım ama gözüm kapıdaydı belki gelir hatasını anlamıştır pişman olmuştur diye. Ama o o kıza çoktan kaptırmıştı kendini. Ben daha acımı atlatamamışken hep mutluluk pozları aşk sözleri aileler arası gidiş geliş facedeki paylaşımlar falan. Bunlar hep kendimi kötü hissetmemi sağladı. Sevdiğim insanı kaybettiğime mi yanayım aileme mahçup olduğumamı aldatıldğıma mı değersiz görüldüğüme mi yanayım bilemedimKiyamam daha yasin kucukmus acele etme guvenirsin daha neler cikar onune evlenseydin bunlar senin canini okurdu.. kurtulmussun sevinmelisin... ask sevgi guzel ama bazen evlenince kabusun olabilirdi.. yasin daha genc acele etme
Canım 50 60 yaşında insanlar herşeyin farkındalar biz ayrıldık 3 5 gün sonra o kızla birlikte oldu ve çıocğun babası kızın duvarına iyiki tanımışım sizi kızım aman kızım canım kızım falan yazdı onlarda mutlu oldular galiba benden ayrıldığına. Ben o ailede o çocuğun annesi dışında kimseyi samimi bulmuyorum hepsi değişiksaçmalama
olayı bilseler belki ogullarının agzına edecek bi ailedir bak gunahlarını almısız burda bilmiyorlarmıs ki yedigi naneleri
ogulları sadece olmadı deyip gecmis
annesine kesinlikle soyle, bu uzuldugunu gostermez bilsinler
geldiniz beni istediniz ama oglunuz baldızıyla mı ne haltsa iste onunla birlikte de
bari sozu attık deseydiniz de bas git
Canım 50 60 yaşında insanlar herşeyin farkındalar biz ayrıldık 3 5 gün sonra o kızla birlikte oldu ve çıocğun babası kızın duvarına iyiki tanımışım sizi kızım aman kızım canım kızım falan yazdı onlarda mutlu oldular galiba benden ayrıldığına. Ben o ailede o çocuğun annesi dışında kimseyi samimi bulmuyorum hepsi değişik
Zaten şuanda kurtulduğuma şükrediyorum. Ama herkesin gerçek yüzünü görmeden içim soğumaz benim. Saf yerine koydular beni arkamdan işler çevirdilermanyak bi aileymiş
acını ancak onu dusunmemeye calısarak ve baska seylerle ilgilenerek hafifletirsin
zamanını da onu dusunerek boca harcama derim
ilerde cok guleceksin bu haline emin ol garanti veriyorum
Sana bir abla tavsiyesi ilk once o gereksizi faceden sil onlardan kim varsa gormek takip etmek zorunda degilsin seni bu durum anca uzer.. anne ve baban sana bir konuda bir seyler dediyse artik onlari umursa.. pisman olmassin.. biraz buyuk sozu dinlemelisin... etraftaki insanlar bos konastuklari kadar dogruda konusirlar.. boyle boyle hayati anliycaksin.. sana gercek yuzunu gostermis te kurtulmussun.. artik dusunme ve onlara dair ne varsa hayatindan cikar...Acele etmedim ki onada dedim acele etmeyelim senin hevesin yok falan filan dedii. Ben hazır değildim. Benim ailem o tür şeylere karşı sevgili olaylarına falan. Benim babam çok sert babamdan çok ağır laflar işittim neredeyseu güne kadar bana bi tokat bile atmayan adam beni dövecekti üstüme yürüdü. Annemle hep kavga ettik onun yüzünden. Arkadaşlarım akrabalarım komşularım herkes ama herkes o çocuk olmaz sen ona layık değilsin evlensenizde sizin sonunuz olmaz diyodu. Kimseyi dinlemedim karışmasın kimse bana ben güveniyorum ona dedim. Sonra bunlar başıma geldi beni yanılttı. Babam halimi gördü acıdı heralde hiç bişey demedi gerçekten acınacak haldeydim yemek yiyip içmiyodum sinirleniyodm en ufak şeye. Hattı kırmıştım ama gözüm kapıdaydı belki gelir hatasını anlamıştır pişman olmuştur diye. Ama o o kıza çoktan kaptırmıştı kendini. Ben daha acımı atlatamamışken hep mutluluk pozları aşk sözleri aileler arası gidiş geliş facedeki paylaşımlar falan. Bunlar hep kendimi kötü hissetmemi sağladı. Sevdiğim insanı kaybettiğime mi yanayım aileme mahçup olduğumamı aldatıldğıma mı değersiz görüldüğüme mi yanayım bilemedim
Çoktan sildim dondurdum faceyi. Ama benim değiştiremediğim insanı o değiştirir diye korkuyorum istemiyorum mutlu olmasını o kızlaSana bir abla tavsiyesi ilk once o gereksizi faceden sil onlardan kim varsa gormek takip etmek zorunda degilsin seni bu durum anca uzer.. anne ve baban sana bir konuda bir seyler dediyse artik onlari umursa.. pisman olmassin.. biraz buyuk sozu dinlemelisin... etraftaki insanlar bos konastuklari kadar dogruda konusirlar.. boyle boyle hayati anliycaksin.. sana gercek yuzunu gostermis te kurtulmussun.. artik dusunme ve onlara dair ne varsa hayatindan cikar...
Canim boyle soyleme herkes kaderini yasar senin kisnetin degilmis.. bosverr... takmana degmez daha cok gencsin.. daha iyileri cikar karsina dusunursen kendin mutsuz olursun ben olsam onlar icin tek bir dakkami bile mutsuz gecirmem... degmez kendini uzmene seninde ailen var onlara bunu yapmamalisin... sen mutlu ol ailende mutlu olsun..Çoktan sildim dondurdum faceyi. Ama benim değiştiremediğim insanı o değiştirir diye korkuyorum istemiyorum mutlu olmasını o kızla
Elimde değil ki canım çok üzüldüm. Ama söylediklerini dikkate alıcam ne halleri varsa görsünler ben üzüleceğim kadar üzüldüm. Pişman olacak bunada eminim.Canim boyle soyleme herkes kaderini yasar senin kisnetin degilmis.. bosverr... takmana degmez daha cok gencsin.. daha iyileri cikar karsina dusunursen kendin mutsuz olursun ben olsam onlar icin tek bir dakkami bile mutsuz gecirmem... degmez kendini uzmene seninde ailen var onlara bunu yapmamalisin... sen mutlu ol ailende mutlu olsun..
Pisman olsa bile senin o aileden uzak durman gerek yalvarsada donup bakma karakteri belli baskalarinin agzina bakan kisiden hic bi halt olmaz sen onsuz daha mutlu olabilirsin zamanla bunu goreceksin... ailenide kendinide o igrenc mahluklar icin uzmeElimde değil ki canım çok üzüldüm. Ama söylediklerini dikkate alıcam ne halleri varsa görsünler ben üzüleceğim kadar üzüldüm. Pişman olacak bunada eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?