- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Yok canım asla onunla birlikte olmam ben istesem de ailem istemez. Başıma gelenleri anlatsam cidden hayırlı değilmiş bariz belli dersin ama gel de bana anlat.Pisman olsa bile senin o aileden uzak durman gerek yalvarsada donup bakma karakteri belli baskalarinin agzina bakan kisiden hic bi halt olmaz sen onsuz daha mutlu olabilirsin zamanla bunu goreceksin... ailenide kendinide o igrenc mahluklar icin uzme
Dusunme unutursun canim hayatina devam et onlarda ne hali varsa gorsunler sen kendi hayatina bak gercek yuzunu gormussun genc yasta kotu sehlee yasamisin ama atlatirsin baska insanlara sans ver ve ailenin sozunu dinlemelisinYok canım asla onunla birlikte olmam ben istesem de ailem istemez. Başıma gelenleri anlatsam cidden hayırlı değilmiş bariz belli dersin ama gel de bana anlat.
Öyle yapıcam canım çok teşekkür ederim. Bu zamana kadar hiç mantıklı düşünemedim ama o kiminle evlense mutlu olamaz dengesiz çünkü naptığı belli değil.Dusunme unutursun canim hayatina devam et onlarda ne hali varsa gorsunler sen kendi hayatina bak gercek yuzunu gormussun genc yasta kotu sehlee yasamisin ama atlatirsin baska insanlara sans ver ve ailenin sozunu dinlemelisin
Bak hala onla ilgilu teori uretiyosun umrunda olmasin bunlar olmasaydi sen kimseyi dinlemeyip evlenecektin degilmi bak dengesiz bir kocadan kurtuldun hayatini mahfedebilirdin degilmi... onuje bak hayatini duzene sok kimsw hint kumasi degil.. kendin degerlisin baskalarinada bunu hissettirmelisinÖyle yapıcam canım çok teşekkür ederim. Bu zamana kadar hiç mantıklı düşünemedim ama o kiminle evlense mutlu olamaz dengesiz çünkü naptığı belli değil.
Haklısın teşekkür ederim çok sağol iyi geldi inan yazdıkların boş değil benim için dikkate alıcam bunları. Mantıklı düşünemiyorum dedim ya, iyiyi kötüyü ayırt edemez oldum artıkBak hala onla ilgilu teori uretiyosun umrunda olmasin bunlar olmasaydi sen kimseyi dinlemeyip evlenecektin degilmi bak dengesiz bir kocadan kurtuldun hayatini mahfedebilirdin degilmi... onuje bak hayatini duzene sok kimsw hint kumasi degil.. kendin degerlisin baskalarinada bunu hissettirmelisin
Yasaya yasaya igreneceksin kotu insanlar kadar iyi insanlarda var umarim onune artik iyi birisi cikar sunu birdaha soyleyeyim iyide ilsa kotude olsa sakin birdaha ailenle zitlasma el oglu senin ailenden daha iyi olamaz her zaman onlari dinlemelisin yasin cahillik yapmaya musait iyi tart dusun hakkinda hayirlisi olsun buyuk sozu her zaman faydalidir...Haklısın teşekkür ederim çok sağol iyi geldi inan yazdıkların boş değil benim için dikkate alıcam bunları. Mantıklı düşünemiyorum dedim ya, iyiyi kötüyü ayırt edemez oldum artık
Yok bidaha asla ailemi dinlememezlik yapmam bana ders oldu. Kimseyede güvenmem kolay kolay. Dediğin gibi kader kısmet . Daha zamanı gelmemiş demek ki. Benden bu kadar artık üzülmem onun için. Allah'a bıraktm.Yasaya yasaya igreneceksin kotu insanlar kadar iyi insanlarda var umarim onune artik iyi birisi cikar sunu birdaha soyleyeyim iyide ilsa kotude olsa sakin birdaha ailenle zitlasma el oglu senin ailenden daha iyi olamaz her zaman onlari dinlemelisin yasin cahillik yapmaya musait iyi tart dusun hakkinda hayirlisi olsun buyuk sozu her zaman faydalidir...
Aynen canim unutma hic kimse sizden ve ailenizden daha degerli degil hakkinda hayirlisi sevgilerYok bidaha asla ailemi dinlememezlik yapmam bana ders oldu. Kimseyede güvenmem kolay kolay. Dediğin gibi kader kısmet . Daha zamanı gelmemiş demek ki. Benden bu kadar artık üzülmem onun için. Allah'a bıraktm.
Estagfurullah canım.. kocası öğrendimi öğrenmedimi bilmiyorum açıkcası biz avukata vermiştik sırf akrabalarına duyulmasın diye mahkemeden geri cekildiler.. eşyalarımı yollamamıştı ayrılan taraf o oldugu halde bende elimdeki bu delil ve konusmalarla mahkemeye vermiştim. Şuan kızın bebeği var.. kızın annesigil duymuş dövmüşler sanırım kızı.. Allaha havale ettim hepsini kocasına duyurmayıda bilirdim ama sırf haklı durumda olsamda yuva yıkan olmamak için sustum. Rabbimin adaleti büyük..Evliydi üstelik ha...konuyu dagıtmak istemem ama merak ettim şimdi ne durumdalar kocası falan ogrenmedi mi
Teşekkür ederim canımAynen canim unutma hic kimse sizden ve ailenizden daha degerli degil hakkinda hayirlisi sevgiler
Böyle şeyler duydukça çok seviniyorum rabbim mutluluğunuzu arttırsın daim olsun inşallah. Ben çok düşünüyorum bu konuyu, 5 ay oldu hala düşünüyorum her an aklımda yaptıkları. Hiç beklemediğim bi zamanda yaptı canım. Herkesin gözünde küçük duruma düştüm. Bazen beni aldattığından şüphe ederdim hattı kırmakla ayrlmakla tehdit ederdim. Ama gerçekten hissediyodum 2 3 kre yaptım bunu. En son bu olaylar başıma gelince yine öyle söyledim hattı kırarım dedim kaybedicez birbirmizi dedim niye böylesin dedim ilgisizliği gittikçe arttı. Doğru düzgün bi açıklama yapsaydı o yaşattıklarına rağmen devam ederdim çünkü çok seviyodum çok güveniyodum. Ayrıldıktan sonra kuzenim sorunca beni suçladı en ufak şeyde hattı kırarım ayrılalım diyomuşum evlenince babamın evinede gidermişim. Ben bunları duyunca kendimi suçladım o yaptıklarını ona yakıştıramadım çünkü. Benim kuruntularımdır dedm, ben gözümde büyütüyorumdur dedim evlenince düzelir dedim mesaj attım. mesajlarıma cevap vermedi. sevmiyorum de o zaman dedim onuda demedi benim zorlamamla tamam sevmiyorum dedi. O günden sonra bidaha mesaj atmam yolda gördüm kafamı çvirdim. Ben acı çekerken o mutluğu doyasıya yaşadı hemde hiç olmamışım gibi. Hani diyolar ya yaşamayan bilemez gerçekten de öyle bu benim başıma gelen başkasının başına gelseydi gülerdim taktığın insana bak dua et kurtulmuşsun derdim. Ama öyle değil işte insann başına gelmeden anlamıyo kimse. Benim yaşadığımı bi ben bide Allah bilir. Hep ona sığındım dua ettim çok şükür öyle felaket bi acı yaşamadım ama çok üzüldüm çok ağladım. Kuzenimin düğünü oldu ruh gibiydim sevinemedim bile. Başkası yüzünden olmasaydı aldatılmasaydım, yada göstere göstere yapmasaydı belki bu kadar etkisinde kalmazdım ama hazmedemiyorum aptal yerine koydular beni.Gercekten böyle bır ınsandan kurtulduğunuz ıcın sadaka verıp sukretmenız gerekır, uzulmeyın. Basınızı beladan kurtarmışsınız. Gecmıs olsun. Uzulmeyın. Bırakın gıtsın. Yasınızı bılmıyorum ama tahmınımce cok gencsınız. Uzulmeyın... Ben de zamanında bırıne cooook asık olmuştum. Aılemın karsı çıkmalarına rağmen nısanlandım. Sonra o benı aldattı. Ve aldattığı cok acık olmasına rağmen ben herhangı bır açıklama yapsa hemen ınanacak durumdaydım. O kadar asıktım. Allah a cok sukur bana açıklama yapıp ozur dılemedı de boylelıkle bıttı. Ondan kurtulduğum ıcın cok ama cok mutluyum. Evlenseydım genclıgım heba olacaktı ve boşanmayla sonuçlanacaktı kesın. Ondan ayrıldıktan sonra esımle tanıştım. Ve gerçek sevgı ne demek onu ogrendım. Allah mutluluğumuzu bozmasın. O zaman bana cok zor gelen gunlerı yasamasaydım bu gun esımle bu mutluluğu yakalayamayacaktım.
Ben bunu hatırladıkça sukredıyorum. Sız de sukredın. Allah ın sevdıgı kuluymuşsunuz.
Senin yaşadıklarının aynılarını yaşıyorum şuan sanki hiç geçmicek gibi ben artık sevdiğim adamı kaybetmeyi geçtim özlem sevgi vs bu duygularımı bastırdım. Sadece bu kadar basit silinip atıldığıma üzülüyorum.Uzulme canım. Hala sana bunları layık gören bır ınsan ıcın hayatını baltalıyorsun. Ben nısanlımdan ayrıldığım zaman gecelerı uyuyamazdım sankı boğazımı sıkıyorlar gıbıydım. Zaman gecmıordu. Sureklı facebook vs takıp edıordum ılıskısı var mı vs dıe. Bogulur gıbı oluyordum. Cok ağladım cok uzuldum. hatta ayrıldığımız yerin onunden geçerken, o gun aklıma her geldıgınde, her yağmur yagdıgında ıkı gozum ıkı cesme ağlardım. AMA: hepsi bir gun GEÇİYOR. Gercekten... Sadece başka seylerle meşgul ol. Sık sık ılık dus al, rahatlatıcı caylar ıc, papatya gıbı. Baska bıseye ver kendını. Ne bıleyım bı hobı edın. Bı blog ac. Aksamları orgu or.(Cok ıyı bır stres atma methodudur). Arkadaslarınla gez toz. Bunlar sana ıyı gelecek.
Gecmıs olsun...
Canım senin derdinin yanında benimki hiç bişey ona rağmen okuyup yazdn çok teşekkür ederim. Senin için çok üzüldüm ne hayallerle evleniyosun babanın evinden gelinliğinle çıkıyosun ve tekrar baba evine dönüyosun zordur. Ama olmayınca olmuyo işte elin adamının derdini nereye kadar çekiceksin ki. Babanın davranışı yanlış bu herkesin başına gelir tam tersi sana daha çok destek olması gerekir. Demek ki bişeyler olmamış boşanmışnız sen en doğrusunu yapmışsındır eminim. Kendini ezdirip bi ömrü kendine zehir edeceğine varsın baban laf söylesin boşver canım. İnşallah sana o yaşattıklarını unutturacak biri çıkar karşına mutlu olursun güzel bi ailen olur.Hayatım kimseyi takma evet sinir bozucu biliyorum bende tahamul edemiyorum...babam bosandim diye Afedersin dünyanın sanki en iğrenç şeyini yapmışım gibi davranır dünyayı dar eder..kız kardesim eve geri geldim diye hakaret eder evde huzurumu bırakmaz...evliligim bitsin diyenler o ahlaksız eşlerine rağmen o igrencliklerine rağmen milletin gözüne sanal alemden fotoğrafları koyarlar..inan ki kimseyle muhatap olmamak en güzeli Allaha havale et canim
Yok yok doğru düşünmüşsün bende öyle düşündüm. İlk ayrıldığımız zamanlarda yengesine ilgisi olduğunuda düşündüm. Çünkü öyle gibiydi ne bilim işte.Ayyobiviyante arkadas yazmis alintilayamadan kapandi obur konu, bosluga dustum gibi oldum tam yazacaktim
Bence boyle bir erkegi kabul edecek kiz zaten takik olacagini sanmiyorum..
Baya baya genis olmasi lazim yaniii..
Allah biliyor icten ice oh ayirdim adami kaptim fln havalarindadir..
Bir de kizin ablasi adamin abisinin karisiymis fln, abisi de ayar cekse oglum baldizla dikkatli ol beni yengenle papaz etme diye herkes o kizin tarafinda misali...
Ben eski konulari pek bilmiyorum okumuslugum var ama cok fazla da ayrinti hatirlayamadim,
ama o kizla fln sakalasmalarini sevgilinle aran nasil demelerini hatirliyorum..
Tam net olarak ayrilma sebebinizi bilmesem de bana oyle geliyor ki direk sadece o kiz degil de sanki ailecek fln bu kizi eski sevgiline tabiri caizse ayarlamak istiyorlar ki ablasi ayni eve gelin gitmis fln kardesinide yanina ceksin abla kardes rahat etsinler misali...
Ayy bilemedim valla ben mi cok sacma dusunuyorum bilmiyorum...
Yok yok doğru düşünmüşsün bende öyle düşündüm. İlk ayrıldığımız zamanlarda yengesine ilgisi olduğunuda düşündüm. Çünkü öyle gibiydi ne bilim işte.
O kız güzel değil mükemmel biride değil. O kıznda sevgilisi vardı..Ve evet ailesi mutlu o kızla birlikte olduğuna. Babası kızın duvarına aman kızm canım kızım falan yazıyo ailecek birbirlerine ölüp bitiyolar. Bilemiyorum bunların akıbetlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?