Dayanamıyorum artık bu haksızlığa

İnşallah canım teşekkür ederim. İnsan ayrılır normaldir evlilik bu sonuçta ömrünü geçireceğin insan ama iş ciddiye binince bunları yapması beni çok üzdü

Ben onlar için hiç bişey yapmam zamanı geldiğinde rabbim karşıma birini çıkarır zaten. Ne kadar iğrenç dimi yengesiyle kendisini yakıştırıp bide bana anlatıyo ayrılıncada gidip yengesinin kız kardeşiyle çıkıyo :)

Zaten böylelerinin sonu hep öyle oluyo ilk canım cicimler sonra hakaretler. Ben biliyorum eminim o yüzden üzülüyorum değmeyecek insanlar için bitirdi bizi

Allaha sükür evlenmeden olmus bunlar,allahin sevdigi kuluymussu.

Bu bir gercektir anneker egriyi dogruyu his ederler. :-( ve evet keske bende Annemi dinleseydim dedigim günler cok oldu :-(
Ben dinlemedim şimdi bin pişmanım annemi çok üzdüm onun yüzünden hep onu övdüm savundum sonra noldu verdi ağzımın payını pislik herif

Canım ama kendini benim yerime koysana hiç beklemediğin bi anda sevdiğin insan sana bunları yaşatıyo bi düşün ya hiç değmeyecek bi kız için gözlerinden yaş akıtıyo

Tam da bu nedenden işte
Değer mi iki tane kendini bilmez yüzünden kendini heba etmeye.
Bana sevdiğim böyle bi hainlik yapsaydi,sogurdum...
Hic tanımamış gibi devam ederdim.
Neden?
Çünkü benden önemli kimse yok!

Tam da bu nedenden işte
Değer mi iki tane kendini bilmez yüzünden kendini heba etmeye.
Bana sevdiğim böyle bi hainlik yapsaydi,sogurdum...
Hic tanımamış gibi devam ederdim.
Neden?
Çünkü benden önemli kimse yok!
Öyle tabi bende soğudum nefret ediyorum ama dayanamıyorum cidden insan azcık karşısındaki insanıda düşünür daha yeni evliliğin eşiğinden dönmüşüm kıza pislik yapmışım bari göstere göstere yapmıym der ama onda o yok

Lütfen görme duyma bilme
Bundan sonra adımlarını dikkatli at.
Onsuz yüzünde güller açtığını göster.
Senin de sıran gelecek...
Tabi için soğuyacak.
Bi damla gözyaşını hak etmiyor.
Artık kendine gelsen diyorum.

Yavaş yavaş atlatıyorum dün biraz kötü oldum buraya yazdm hemen. Pişman olacağını bile bile değmeyecek insanlar için beni kırdı ben en çok buna üzüldüm

Yavaş yavaş atlatıyorum dün biraz kötü oldum buraya yazdm hemen. Pişman olacağını bile bile değmeyecek insanlar için beni kırdı ben en çok buna üzüldüm

Gel gitlerin olacak normal şu durumda.
Ama o pisligi buraya da yazma.
Aklını meşgul ediyor.
Düşün bi 24 saat sonra Öleceksin deseler napardın???
Allah in verdiği sağlığı ve zamanı bu şekilde öldürme...

onlar gibi arsız olacaksın..yoksa bu dünyada hiçbirşeye hiç kimseye tahammül eemezsin..mutsuz olursun kendine zararın olur...öyle arsız ve gamsız ol ki dostların sana bakıp imrensin düşmanların çatlasın...
bende sen gibiydim yılllllar evvel..herşeyi içime ata ata verem olmuştum 9 ay boyunca hergün 1 avuç zehir gibi acı ilaçlar içtimde iyi olmuştum..ve o beni üzenler çok sevinmişti hatta öleceğimi umuyorlarmış o zaman...ama artık o eski ben öldü o zaman..yaşasın yeni ben..hiç bir şey umurumda değil...günümü yaşıyorum...artık hiç kimsenin acı sözünü içime atmıyorum..şeyime çalıp geçiyorum..cevap bile vermiyorum sinir oluyorlar..vereceğim zamanda öğle iğneli ve çekinmeden veriyorumkiii hayretler içinde kalıyorlar eeee tabi o eski ben çoook değişti...suratlarına bakmıyorum...anlarsın bunlar kim??el oğlunun hısımı

Ya benimkiler biraz tuhaf ikilimi oynuyolar napıyolar ben anlamadım annesini tanımıyorum ama iyi bi kadına benziyo beni yolda gördü noldu kızım niye olmadı falan dedi. Babasını çözemedim gitmiş kızın duvarına aman kızım iyiki tanımışım kızım iyisin kızım falan yazmış sinir oldum

ikilimi dedin?ben daha anlatsam bendekilerin yaptığı ikiliği riyakarlığı..

Ne söylicektim ki bakmadım bile oda bakmadı zaten arkadaşları yanındaydı ve haklıyken haksız durumuna düşerdim umursamamak bence en güzeli

öyle diyorsan öyle olsun .sen senin için doğru olanın bu olduğunu düşünüyorsan bir bildiğin vardır konu sahibi . herkesin çevresi hayatı yaşayış stratejisi farklıdır . bende de kısasa kısas vardır .

Değmez canım ben onunla hiç bi şekilde muhattap olmak istemiyorum zaten kendisi gelicek er yada geç .. O zaman alcak ağzının payını. ben eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…