- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
İnşallah canım teşekkür ederim. İnsan ayrılır normaldir evlilik bu sonuçta ömrünü geçireceğin insan ama iş ciddiye binince bunları yapması beni çok üzdüUzulecegine kalk bi göbek at böyle bir adamdan Kurtulmuşsun sana layık değilmiş layigini bulmuş ş...... Allah seni korumuş bacim bu nasıl bi insanmis ailenin istemedigind dr bisey varmış demekki annen hissetmiyorum ya bunları seninle evliya yapsaydin aboooo aman aman senin karşına çok iyileri çıkar inşallah bitanem
Kabullendiklerine o kadar inandırmışlardı kiNe değersiz i canim ya bunlar seni hiç kabullenmemis bile ayyyy iyiki evlenmeden git bi sadaka felan ver
Ben onlar için hiç bişey yapmam zamanı geldiğinde rabbim karşıma birini çıkarır zaten. Ne kadar iğrenç dimi yengesiyle kendisini yakıştırıp bide bana anlatıyo ayrılıncada gidip yengesinin kız kardeşiyle çıkıyo :)Canim cok uzuldum yasadiklarina ama sen uzulme degmez iki gun sonra bir baskasiyla cikan biri icin hic canini sikma allahin sevdigi kuluymusum kurtarmis beni dee sen böyle biriyle ne kadar saglikli bi iliski yasiyabilirdinki hic sevmedigim erkek tipi yengesiyle oyna Kocasi gibi gördukleri icin sevinip sana sölemesi iyhh icim kalkti.
Sende kendine birini bul onlarin baska bi yerine sok gözlerine fln degil görsunler kaybeden kim olmus
Zaten böylelerinin sonu hep öyle oluyo ilk canım cicimler sonra hakaretler. Ben biliyorum eminim o yüzden üzülüyorum değmeyecek insanlar için bitirdi biziBirak kiz birak ne halleri varsa görsunler sen bu aileden kurtuldugun icin sevin. O gösterisi belki diger eltiye yapiyolardir onunla kuslermis bide sevdikleri gelinin kiz kardesiymis gösteris baska yeredir sen hic sikma canini inan acaip kil oldum o aileye...iki gun yer icerler canimlar cicimler sonrada bir bakmissin faceden birbirine vurucu yikici sözler gör bak ...
Bendede var bu tipten arkadaslar 3 4 arkdasdik biri kustu bana digerleride onla beraber kustu simdi facede partiler yemekler resimler cokta umrumdaydi siz layiginizi birbirinizden bulursunuz diyorum icimden..yol yakinken gösterdiler gercek yuzlerini
Ben dinlemedim şimdi bin pişmanım annemi çok üzdüm onun yüzünden hep onu övdüm savundum sonra noldu verdi ağzımın payını pislik herifAllaha sükür evlenmeden olmus bunlar,allahin sevdigi kuluymussu.
Bu bir gercektir anneker egriyi dogruyu his ederler. :-( ve evet keske bende Annemi dinleseydim dedigim günler cok oldu :-(
Ama gözüme soka soka yapıyolar ben buna üzülüyorumya bi de bu aileye gelin olsaydin.. bos versene.. gormussun iste yuzlerini.. sukur demelisin..
Canım ama kendini benim yerime koysana hiç beklemediğin bi anda sevdiğin insan sana bunları yaşatıyo bi düşün ya hiç değmeyecek bi kız için gözlerinden yaş akıtıyo
Öyle tabi bende soğudum nefret ediyorum ama dayanamıyorum cidden insan azcık karşısındaki insanıda düşünür daha yeni evliliğin eşiğinden dönmüşüm kıza pislik yapmışım bari göstere göstere yapmıym der ama onda o yokTam da bu nedenden işte
Değer mi iki tane kendini bilmez yüzünden kendini heba etmeye.
Bana sevdiğim böyle bi hainlik yapsaydi,sogurdum...
Hic tanımamış gibi devam ederdim.
Neden?
Çünkü benden önemli kimse yok!
Öyle tabi bende soğudum nefret ediyorum ama dayanamıyorum cidden insan azcık karşısındaki insanıda düşünür daha yeni evliliğin eşiğinden dönmüşüm kıza pislik yapmışım bari göstere göstere yapmıym der ama onda o yok
Yavaş yavaş atlatıyorum dün biraz kötü oldum buraya yazdm hemen. Pişman olacağını bile bile değmeyecek insanlar için beni kırdı ben en çok buna üzüldümLütfen görme duyma bilme
Bundan sonra adımlarını dikkatli at.
Onsuz yüzünde güller açtığını göster.
Senin de sıran gelecek...
Tabi için soğuyacak.
Bi damla gözyaşını hak etmiyor.
Artık kendine gelsen diyorum.
Ne söylicektim ki bakmadım bile oda bakmadı zaten arkadaşları yanındaydı ve haklıyken haksız durumuna düşerdim umursamamak bence en güzelionla geçen gün karşılaşmışsın neden içinden geçenleri söylemedin ona .
Yavaş yavaş atlatıyorum dün biraz kötü oldum buraya yazdm hemen. Pişman olacağını bile bile değmeyecek insanlar için beni kırdı ben en çok buna üzüldüm
onlar gibi arsız olacaksın..yoksa bu dünyada hiçbirşeye hiç kimseye tahammül eemezsin..mutsuz olursun kendine zararın olur...öyle arsız ve gamsız ol ki dostların sana bakıp imrensin düşmanların çatlasın...Çoğusu bilir belki konu açmıştım. Evleneceğim insan ailemin karşısına çıkardığım insan arkamdan iş çevirdi üstelik abisinin baldızıyla ben söz günümüzü düşünürken akrabalarıma onu anlatırken onlar bayramı bana zehir ettiler. Aynı evde el kol hareketleri mesajlaşmalar konuşmalar. Benimle birlikteyken yaptı bunu. Defalarca uyardım kaybedicez birbirimizi ama devam etti. Ayrıldım hemen ardından o kızla sevgili oldu bütün aile facebookta çocuk gibi gösteriş yapıyolarben hiç olmamışım gibi mutlu huzurlu devam ediyolar dayanamıyorum ben böyle basit değildim
Haklısın ister istemez hırs yapmışım çok öfkeliyimGel gitlerin olacak normal şu durumda.
Ama o pisligi buraya da yazma.
Aklını meşgul ediyor.
Düşün bi 24 saat sonra Öleceksin deseler napardın???
Allah in verdiği sağlığı ve zamanı bu şekilde öldürme...
Ya benimkiler biraz tuhaf ikilimi oynuyolar napıyolar ben anlamadım annesini tanımıyorum ama iyi bi kadına benziyo beni yolda gördü noldu kızım niye olmadı falan dedi. Babasını çözemedim gitmiş kızın duvarına aman kızım iyiki tanımışım kızım iyisin kızım falan yazmış sinir oldumonlar gibi arsız olacaksın..yoksa bu dünyada hiçbirşeye hiç kimseye tahammül eemezsin..mutsuz olursun kendine zararın olur...öyle arsız ve gamsız ol ki dostların sana bakıp imrensin düşmanların çatlasın...
bende sen gibiydim yılllllar evvel..herşeyi içime ata ata verem olmuştum 9 ay boyunca hergün 1 avuç zehir gibi acı ilaçlar içtimde iyi olmuştum..ve o beni üzenler çok sevinmişti hatta öleceğimi umuyorlarmış o zaman...ama artık o eski ben öldü o zaman..yaşasın yeni ben..hiç bir şey umurumda değil...günümü yaşıyorum...artık hiç kimsenin acı sözünü içime atmıyorum..şeyime çalıp geçiyorum..cevap bile vermiyorum sinir oluyorlar..vereceğim zamanda öğle iğneli ve çekinmeden veriyorumkiii hayretler içinde kalıyorlar eeee tabi o eski ben çoook değişti...suratlarına bakmıyorum...anlarsın bunlar kim??el oğlunun hısımı
ikilimi dedin?ben daha anlatsam bendekilerin yaptığı ikiliği riyakarlığı..Ya benimkiler biraz tuhaf ikilimi oynuyolar napıyolar ben anlamadım annesini tanımıyorum ama iyi bi kadına benziyo beni yolda gördü noldu kızım niye olmadı falan dedi. Babasını çözemedim gitmiş kızın duvarına aman kızım iyiki tanımışım kızım iyisin kızım falan yazmış sinir oldum
Ne söylicektim ki bakmadım bile oda bakmadı zaten arkadaşları yanındaydı ve haklıyken haksız durumuna düşerdim umursamamak bence en güzeli
Sen atlattın değil mi canım senin durum neydiikilimi dedin?ben daha anlatsam bendekilerin yaptığı ikiliği riyakarlığı..
Değmez canım ben onunla hiç bi şekilde muhattap olmak istemiyorum zaten kendisi gelicek er yada geç .. O zaman alcak ağzının payını. ben eminimöyle diyorsan öyle olsun .sen senin için doğru olanın bu olduğunu düşünüyorsan bir bildiğin vardır konu sahibi . herkesin çevresi hayatı yaşayış stratejisi farklıdır . bende de kısasa kısas vardır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?