• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum artik

Cnm. Ya çok üzüldüm. ALLAH yardımcın olsun... Eşinin ailesinden biriyle konuşursan yardımcı olmazlar mı tatlm. Hani sözü geçen biri varsa eşinin sevip değer verdiği belki dinler dedim...

Çocuklu ev derli toplu olmaz, olursa da yardımcı kadın geliyordur evine. Ne dosdoğru yemek yapabilirsin, ne temizlik. 3 çocuk, huysuz koca. Çile mi çile cnm ... Çekilir şey değil. Ama ne yapılabilir. Keşke arkanda sağlam bir ailen olsaydı. Eşinin ailesiyle iletişime geç. Adam da bulmuş Seni yapayalnız, eziyor ha eziyor. Günah ama ya... Sabır tatlım, Rabbim dayanamayacağımız sınavla sınamasın. ALLAH'a sığın. Dua et...
Sevgiler...

Okurken cok gerildim..Olumu düşünmen hata.iki tane dünyaya getirdiğin yavruların gunahi ne.Onlarin sana ömür boyu ihtiyacı var.Cocuklarin icin,güçlü dimdik ayakta dur.
Bu saatten sonra sen takma onu.o sadece ev arkadaşı nefes gibi düşün evin içinde.planli programlı ol ve kendine cok bak.kilon varsa ver.sacini kestir umre yaptır v.s asla sitem edip;kavga etme önemseme.o evdeyken;kendine ise ver çocukların'la oyna.o sana hayran olsun.kacan kovalanır unutma.

Öyle yapıyordum zaten çoktan beri
Takmıyordum
Ben yatılıda orda burda büyüdüm oyüzden alışkınım ev arkadaşlarına
Ama onlar küfür etmezlerdi kırmazlardı
Zaten karı koca ilişkiside istemiyorum şu saatten sonra
Şişman değilim bi kahvaltıyla akşam ederim
Saçlarım bakımlı
Kapalıyım sürekli yaşlılara benzettiği için feraceyi bıraktım onun yanında giyip çıkmıyom
Yüzümde Gül hastalığı çıktı bazen azmış yine diyor başka ses etmiyo
Bu yüzdende makyaj yapamıyorum
Tamam tavsiyelerini dikkate alıcam sağol

iyice kopmussunuz birbirinizden belliki.bosanmakta istemiyorsunuz yada cesaretiniz yok anladigim kadariyla, arkanizda bir aile olmadigi icin v.s..zor bir durum allah yardimciniz olsun.ne denirki boyle bir durumda. ya ayni evin icinde iki yabaci gibi yasayacaksaniz.yada bir sekilde uzlasmanin bir yolunu bulacaksiniz.bu sartlar altinda..huzursuz mutsuz bir ortamda durmak cok zordur heleki cocuklar icin..sizden cok onlar hisseder suan herseyi..iyi bir aninda konusmayi deneseniz.insallh en kisa zamanda sizin icin hayirli olan cozumu bulursunuz..evlatlariniz icinde kendinize iyi bakin onlarin size ihtiyaci var.suan sizin bir aileye ihtiyaciniz oldugu gibi..allah kolaylik versin..

Allah sabir versin ya cok zor durumunuz..
Ben sunnet olayina cok takildim ya bir kac kere okudum orayi, bebeginiz sunnet oluyor baba ortada yok evde kahvalti yapiyor.. Aman Allah im dedim yani.. ondan sonrasini okumaya gerek gormedim..
Bu adamla nasil gececek bir ömur? aileniz falan var mi, yani bosanmayi hic dusunmuyor musunuz?

Cnm. Ya çok üzüldüm. ALLAH yardımcın olsun... Eşinin ailesinden biriyle konuşursan yardımcı olmazlar mı tatlm. Hani sözü geçen biri varsa eşinin sevip değer verdiği belki dinler dedim...

Çocuklu ev derli toplu olmaz, olursa da yardımcı kadın geliyordur evine. Ne dosdoğru yemek yapabilirsin, ne temizlik. 3 çocuk, huysuz koca. Çile mi çile cnm ... Çekilir şey değil. Ama ne yapılabilir. Keşke arkanda sağlam bir ailen olsaydı. Eşinin ailesiyle iletişime geç. Adam da bulmuş Seni yapayalnız, eziyor ha eziyor. Günah ama ya... Sabır tatlım, Rabbim dayanamayacağımız sınavla sınamasın. ALLAH'a sığın. Dua et...
Sevgiler...
Anlatmak istemiyorum
Annesi önceden iyiydi sonrA o yokken çok eziyet etti
Bana peşinde koşan hamarat kızlardan çok bahsetti
Derli toplu ol erkek adam bırakırsa görürsün dedi
Karnındaki çocuk iplemi bağlı naz yapma diyor büyüğü taşımadım kucağımda diye.
Görümcem hak veriyor
Ne yapacaksın senden iyisini bulamaz ben konuşayım dedi
Korktum daha kötü olur diye
Kayınbabama söylemiş arkadaş gibi olduğumuzu oda muska yazdırmış
Allah bilir tabiki durum düzelmedi

Allah sabir versin ya cok zor durumunuz..
Ben sunnet olayina cok takildim ya bir kac kere okudum orayi, bebeginiz sunnet oluyor baba ortada yok evde kahvalti yapiyor.. Aman Allah im dedim yani.. ondan sonrasini okumaya gerek gormedim..
Bu adamla nasil gececek bir ömur? aileniz falan var mi, yani bosanmayi hic dusunmuyor musunuz?
Kimsem yok bi telefon edip dertleşecek tanıdığım bile yok
Artık Yen'i bi hesap actımki burda rahatlayayım

Selam arkadaslar
Cekemiyorum bu hayati artik...
Esim evden git dedi..
sonrada cocuklari alip cekti gitti kardesine
Sabahtan beri ne aradi ne sordu

Konusmak istiyorum Gel dedim isim var dedi sonra gelcem dedi
Gelme diye bagirdim

Sorun ne mi? Sürekli bi is yapmiyosun diyordu gecen cocugun kirik kontrolü icin doktora gidecektim
Sigorta kartını yanında götürmüş
Ne işin var amk gel burdan al dedi
İş yeri bi saat uzakta. Çocuk zırıl zırıl ağlıyo diğeri bi yandan.
O akşam geç geldi sormadı bile nasıl oldu diye.
İki haftadır konuşmuyodum
Dün çocuğu sünnet ettirdim
Tek başıma klinikteydim
Adam çocukları bırakınca gelir dedim içimden.
Oğlum bir yaşında. Narkozdan uyandı çok ağladı zırladı. Sonra uyuttum taburcu işlemlerini yapıyordum belki arar dedim oda yok.
Sonra çıkış yaptım çocuk arabasıyla eve geldim
Yatmış kahvaltı yapıyo zili çalınca mutfağa gitmiş ne buranın hali diye hem söyleniyo.
Baktım tvnin önünde tabağı yarım tv açık. Zili duymamış.
Bugün alışverişe gidiyordu çocuklarıda götür dedim. Sen evdesinya diyor.
Bende ben bi iş yapmıyorumya ben yokmuşum bil çocuklarına bak dedim.
Oda bi ton küfür vs saydı daha iyisini bulurum burası benim evim sen git dedi.
Bikaç gündür sol bacağımla kolum uyuşuyor topallıyorum. İlk defa adet olmadım ve tartışmalardan beri aralıksız migrenim var hemde auralı.
Neden böyle yapıyor.
İlk konumda bahsettiğim konu fake değildi halen aynı. Bikaç ay sonrA bi sene olucak beraber olmayalı. Yanıma yatmıyor bile. Sevmiyorsa gitsin gitmiyor. Terapi istemiyor. Hergün ölmek için dua eder oldum.
Geçer deyin olur deyin bişeyler deyin bana.
Canım ilk önce Allah yardımcın olsun diyeyim. Almanya'da yaşıyorsun benim de ailem hamburgta yaşıyor. Orası sosyal bir devlet. Çocuk parası, işsizlik maaşı ve kira yardımı zaten yapıyor. Ayrıca kanunlar tamamen kadından yana bunları biliyorsun. Neden seni üzen, sana değer vermeyen bir adamla evli kalıyorsun ki? Maddi sıkıntın olmayacak ayrılırsan. Benim aynı şey arkadaşımın başına geldi.onun da ikizleri var. Devlet kira yardımı da yapıyor, çocuk ve işsizlik parası da veriyor. 5 yıldır çalışmadan çocuklarına bakarak evinde yalnız yaşıyor.gidip haklarınızı neden öğrenmiyorsun? Bu haklara sahip olmak için Alman vatandaşı olmak bile şart değil. Oturum yeterli. Boşanın gitsin sana ve çocuklarına yazık. En güzel çağını niye böyle yaşayasın ki?

Anlatmak istemiyorum
Annesi önceden iyiydi sonrA o yokken çok eziyet etti
Bana peşinde koşan hamarat kızlardan çok bahsetti
Derli toplu ol erkek adam bırakırsa görürsün dedi
Karnındaki çocuk iplemi bağlı naz yapma diyor büyüğü taşımadım kucağımda diye.
Görümcem hak veriyor
Ne yapacaksın senden iyisini bulamaz ben konuşayım dedi
Korktum daha kötü olur diye
Kayınbabama söylemiş arkadaş gibi olduğumuzu oda muska yazdırmış
Allah bilir tabiki durum düzelmedi
Bundan daha kötü nasıl olabilir ki, biri konuşmalı bu böyle gitmez. Aranızda sevgi varsa çözümlenir zaten sorunlar. Sevgi yoksa hiçbirşey düzelmez hatta daha kötü olur. Hayat işte herkese farklı farklı sunuyor... Yüzündeki gül (rosacea) sıkıntı ve üzüntüyle oluşan bir rahatsızlık. Bende de oldu. Üzülmesek iyi ama nerdee! Sıkıntılar bir yerlerden patlıyor. Allah beterinden korusun. ...

Selam arkadaslar
Cekemiyorum bu hayati artik...
Esim evden git dedi..
sonrada cocuklari alip cekti gitti kardesine
Sabahtan beri ne aradi ne sordu

Konusmak istiyorum Gel dedim isim var dedi sonra gelcem dedi
Gelme diye bagirdim

Sorun ne mi? Sürekli bi is yapmiyosun diyordu gecen cocugun kirik kontrolü icin doktora gidecektim
Sigorta kartını yanında götürmüş
Ne işin var amk gel burdan al dedi
İş yeri bi saat uzakta. Çocuk zırıl zırıl ağlıyo diğeri bi yandan.
O akşam geç geldi sormadı bile nasıl oldu diye.
İki haftadır konuşmuyodum
Dün çocuğu sünnet ettirdim
Tek başıma klinikteydim
Adam çocukları bırakınca gelir dedim içimden.
Oğlum bir yaşında. Narkozdan uyandı çok ağladı zırladı. Sonra uyuttum taburcu işlemlerini yapıyordum belki arar dedim oda yok.
Sonra çıkış yaptım çocuk arabasıyla eve geldim
Yatmış kahvaltı yapıyo zili çalınca mutfağa gitmiş ne buranın hali diye hem söyleniyo.
Baktım tvnin önünde tabağı yarım tv açık. Zili duymamış.
Bugün alışverişe gidiyordu çocuklarıda götür dedim. Sen evdesinya diyor.
Bende ben bi iş yapmıyorumya ben yokmuşum bil çocuklarına bak dedim.
Oda bi ton küfür vs saydı daha iyisini bulurum burası benim evim sen git dedi.
Bikaç gündür sol bacağımla kolum uyuşuyor topallıyorum. İlk defa adet olmadım ve tartışmalardan beri aralıksız migrenim var hemde auralı.
Neden böyle yapıyor.
İlk konumda bahsettiğim konu fake değildi halen aynı. Bikaç ay sonrA bi sene olucak beraber olmayalı. Yanıma yatmıyor bile. Sevmiyorsa gitsin gitmiyor. Terapi istemiyor. Hergün ölmek için dua eder oldum.
Geçer deyin olur deyin bişeyler deyin bana.
Birisi olabilir hayatinda

Bundan daha kötü nasıl olabilir ki, biri konuşmalı bu böyle gitmez. Aranızda sevgi varsa çözümlenir zaten sorunlar. Sevgi yoksa hiçbirşey düzelmez hatta daha kötü olur. Hayat işte herkese farklı farklı sunuyor... Yüzündeki gül (rosacea) sıkıntı ve üzüntüyle oluşan bir rahatsızlık. Bende de oldu. Üzülmesek iyi ama nerdee! Sıkıntılar bir yerlerden patlıyor. Allah beterinden korusun. ...
Severek evlenmedim bağlandım sadece
Yatılıdan çıkınca ailemin yanına gittim
Sürekli baskı yapıyolardı başına bi iş gelcek namusun gitçek diye
Eşimle dayaktan itilip kakılmaktan kurtulmak için evlendim
Amin halime şükrediyorum
Ama bugünkü lafı beni çok kırdı
Rahatlamak için yazıyorum şikayetten öte

Zaten gidecek yerim olsa çekermiyim
Gücüm kalmadı
Geçen çocukları aldım eve geliyorum
Ama evin yolunu unuttum
Sonra panik oldum büyük 4 yaşında o tarif etti ben sürdüm arabayı bulduk