Dayanamıyorum ve Yaşamak İstemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Krediye aylık gideriniz 6 bin kalan 5 bin nasıl yetmiyor al sana birikim için para. Bende 27 yaşındayım çocuğum yok henüz düşünmüyorum da. Böyle yaşım geçti diye düşünüp kendini darlama.

Tam araba yattığı yerde masraf çıkarıyor, madem işe giderken kullanmanıza gerekyok satın diyecektim ki siz yazmışsınız. Baştan sona katıldım gitti

7 bin borcumuz var kira fatura Mutfak hariç dolayısıyla bin liramız filan kalıyor birikim olmuyor illa masraf çıkıyor
Bu mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. O zaman tam ucu ucuna yetecek şekilde maaşınız. İntiharı unutun bir kere. Her olumsuzlukta intihar edecek olsaydık ohooo. Dediğim gibi 30 yaş geç değil çocuk için.

Hayata karsı o kadar negatifsin ki bunları yasaman normal. . En Önemli sorunun şükür etmemen, şükür etmediğin zman ne kadar paran olursa olsun buhar olur uçup gider.. Sen içten bir sekilde hergün şükür et bak gör mevla nasıl bereket bolluk veriyor kazancına borçlarını hiç ummadıgın kolaylıkla nasıl odeme kolaylıgı veriyor..

Diğer kızlar şu zaman çocuğum olsun diye hesap yapmıyor demissiniz de nerden ulaştınız bu kanıya? Yakında düğünüm var ve daha evlenmeden sizin gibi maddi yönlerini hesap ederek çocuğu kaç sene ertelerim diye düşünüyorum. Biraz sakin olun bence hem çocuk diyorsunuz hem intihar..

Biraz dişinizi sıkın öyle intihar etmek ne demek. Kimse mükemmel hayat yaşamıyor her istediği anında olmuyor. Esinizle konuşun olmadı araba modelini düşürün. Orta yol bulunur illa ki. Ayrıca 2 yıl izin kullanayım diyorsunuz bunun için 20 30 bin kenara koyayım diyorsunuz ne alaka. Eşinizin maaşı olmayacak mı

30 yaşında yapınca nolcak ki allah aşkına.. simdi maddi anlamda zorlanıyorsunuz belli ki.. çocuk yapıp ona nasıl yeteceksiniz. Kredi ne için çektiniz ki

2 3bin ev masraflarıymis kira fatura yiyecek filan galiba.. krediyle toplam 6 bin mış.. nasıl ödediyse ayda 3 bin krediyemi veriyorlar

Ben yanlış mı anladım diye dönüp dönüp okudum.Sizin eve gayet yüklü bir miktar para giriyor,ona rağmen çok kötü durumdasınız,nasıl başarıyorsunuz bunu ?
Ortada borç varken araba üstelik satıp daha kötüsünü alalım dediğinize göre iyi bir araba,şart mıydı mesela ?
Bir de 30'unda anne olunca ne oluyor ?
Kusura bakmayın ama böyle şeyler yüzünden intiharı da düşünüyorsanız gidin bir uzman yardımı alın,düzelene kadar da çocuk falan düşünmeyin.

E ama internet lüks. Şu yaşıma geldim hastalıkta geçirdim özele gitmedim niye cebimdekine gore davranmak zorundayım çalıştığım zaman da bile.. bazı devlet hastaneleri özellerden daha iyi ilgilenen doktorlar var

Ee kim oturuyor o koltuklarda,ben mi,valla bu koltugu ben aldim,hem de evlendikten yillaaar sonra
2 binlik koltukta var 6 7 binlik koltukta var.. bütçene gore alacaksın tabi.. eşya için kredi çekmeye ne gerek var.. birde önemli eşyaları al buzdolabı çamaşır makinesi kanepe biraz borcu azalt sonra git diğer ihtiyaçlarını al.. tabak çanağını da ebesinin bilmem kaç parca setini alacağına 1 milyoncudan al daha iyi, 40 50 liralık 4 5 tane perdeni aldım mı al sana ev duzmek ışte.. yok ceyiz setiymis yok kac binlik yatak odasi takimiymis.. twkimlarla... neyse.. esya icin kredi mi cekilir ev desen neyse

Araba dedigin masrafi kendinden pahali nerdeyse zaten

Platonik belki

Bence psikolojik destek almalısın bı başlığa baktım bi yazdıklarınao Zaman bu durumda ben ölmüşüm de haberim yokmuş sen dua et rabbim başka dert vermesin 10senedir çalışıp biriktirip tüp bebeklere harcıyoruz yaş oldu 30 eşim 9aydir işten çıkarılmış iş bulamıyor bırak kıyıda köşede 20 30 bini 5 para kalmadı çocuk için çalışsak ancak 2yilda birikir tedavi parası ölmek ne haddime bin şükür yaşıyoruz bence sadece akışına bırak zaten istediğin kadar hesap et hesaptaki değil nasipteki gelir başına

Bazı insanlara rahat batıyor şımarıklik başka bir şey değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…