eyerki konu sahibinin ailesi gercekten sahip cikiyorsa ne mutlu ona.demekki pasiflik ailesinde deyil kendisinde..cocukda yok..ee daha ne bekliyorsun desene...ben 8-9 aylik hamileyken ve ilk hamileligimde kafama koymustum ayrilmayi...benim ailem öyle deyildi...onlara kalsaydi hala evliydim o adi herifle....bosanmaya karar verdigimde hala benim cok akilli annem karsi cikiyordu yuvani dagitma yazik cocuklara falan.....ki bende hamileyken kac kere dayak yedim...gözüm sisti heryerim mosmordu cürükten..zaten annemden okadar sogdumki kontagim bile yok artik...böyleleri öz cocuklarinada bakmaz...kac kere cocuklarim zor durumda kaldi...uzatmak istemiyorum...
artik layini buldumu desem...yoksa benden daha pasif birinimi buldu desem bilmiyorum..gerci bana gelince canavar kesiliyo kadin..o kadinada yapmadigini birakmamis...o kadinda dayaktan ikiz bebeyini kaybetmis..kadina hayati zehir ediyormus senin yüzünden yuvam yikildi diye..:)su an o kadindanda 3 cocugu var...ara sira benim kizlari aldiginda kizlarim anlatirdi..kadin ne yemek yaparmis ne evin isini...perisan durumdalarmis..hatta kizimin biri kadinin msn de bi erkekle cetlestigine sahit olmus...su an ne durumda hic bilgim yok..nerdeyse 1 senedir kizlarimla görüsmüyor...insallah..gebermistir...ama nerde o günlerrr.:teselli:
layığını inşallah bulmuştur adi adam. kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bencede başkasına da hayatı zehir ve zindan etmeden gebermesi daha mantıklı. kötükedihüso
Tövbe yarabbi. neler diyorum beaa akannehir
arkadaslar önce :) ifadeyi kullanmamamın sebebi eşimin bebeğimin olduğu yere değil kafama vurmasıydı, gülücük ifadesi değildi aslında o,acınacak bir durumun ifadesiydi. ailem bana sonuna kadar destek, ama bu olayları bilmiyorlar, sadece gecen sene dayak yediğimi biliyorlar ama onun dısında hiçbirsey bilmiyorlar. benim ekonomik gücüm var, işimde var. ama sorun o değiil zaten ben düzelir die sabır ettim evet onla kişiliğimi kaybettim sorunum bu güvenim kalmadı kendime. simdi msn face değil sorun sadece o yokken özgüvenimi kazandım kendime, herseyi daha net daha mantıklı görmye eski özge olmaya basladım. bosanmama durumum yok, o caniden asla bir daha bebek nasıl isterim, zaten 2 bebekte korunmama rağmen oldu burda sucum yok. ama sadece suan yüz göz olmadan tek celsede 15 dk da bitecek kanıtları toplamadan mahkemeye gitmeye niyetim yok. zaten suan asker yanımda değil ailem yanımda suan, huzurum ii yani suan, ama mahkemede karsına öyle sağlam deliller koymalıyımki sesi bile cıkmasın suan ki niyetim sadece bu
o dava acmadıbana kim bırakır benim gibi safı, aptalmı ki o. ama mahkemede lafla olmaz işte, ben hamileyken beni dövdü tamam ondan ölmedi bebeklerim belki korkudan belki baska seyden ama mesele onun bana vurması, neyse ama mahkeme somut delil ister, darp raporum gecen seneden var, onu kabul etmiolar, 6 ay gecince affetmiş kabul ediomus sayılıyormussun, sadece suan elimde msn face kanıtlaarı var bunlar da harekete gecmemei sağladı, ben aldatma da olsaydım çokdan bosardım, evet bi kadınla yakalamadım ama defalarca nette teldekadınlarla konustuğunu duydum.arabasında defalarca kondom buldum,ben sadece o yokken toparlandım yeniden dirlidim ne yaptım ben dedim, özgüvenim kaybettim şimdi yeniden kendime geldim, bu arada ben üni mezunu işi gücü olan bir insanım, ailem bunları duysa eşimi öldürürer belki, ama sorun bende baskasında değil ben düzelsin die bekledikçe bekledim, haketmeyene defalarca sans verdim, siz siz olun asla kimseye değerinden fazla değer vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?