dayanamıyorum yardım edin

:teselli:

layığını inşallah bulmuştur adi adam. kötükedihüso

:teselli:

layığını inşallah bulmuştur adi adam. kötükedihüso
artik layini buldumu desem...yoksa benden daha pasif birinimi buldu desem bilmiyorum..gerci bana gelince canavar kesiliyo kadin..o kadinada yapmadigini birakmamis...o kadinda dayaktan ikiz bebeyini kaybetmis..kadina hayati zehir ediyormus senin yüzünden yuvam yikildi diye..:)su an o kadindanda 3 cocugu var...ara sira benim kizlari aldiginda kizlarim anlatirdi..kadin ne yemek yaparmis ne evin isini...perisan durumdalarmis..hatta kizimin biri kadinin msn de bi erkekle cetlestigine sahit olmus...su an ne durumda hic bilgim yok..nerdeyse 1 senedir kizlarimla görüsmüyor...insallah..gebermistir...ama nerde o günlerrr.

Son düzenleme:
bencede başkasına da hayatı zehir ve zindan etmeden gebermesi daha mantıklı. kötükedihüso

Tövbe yarabbi. neler diyorum beaa
akannehir

bencede başkasına da hayatı zehir ve zindan etmeden gebermesi daha mantıklı. kötükedihüso

Tövbe yarabbi. neler diyorum beaa
akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah affetsin ama bir mikrop 100 tane insana nasil bulasip hasta ediyorsa..böyle tipleride bulasici bir hastaliga benzetiyorum...o yüzden böyleleri bu dünyada yok olsa...hersey daha güzel olacak...ama ozamanda imtihan dünyasi olmazdi...

Son düzenleme:
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla siz dayak, hakaret, bebeklerinizi öldürmesi filan bunları hiç sorun etmemişsiniz gibi. Yani bunlar affedilebilecek şeyler ama facebook da bir kızla konuşması msn de yazışması evliliğinizi bitirmenize neden. Anlamadım ama ya bu nasıl olur?? Bana o şekilde davranan adam aldatsa ne olur aldatmasa ne olur.

Eşinin her türlü zulmüne katlanıp yuvasına yapışan kadınları anlamakta güçlük çekiyoruz.
Peki babası tarafından zulum gören kızları - ne kadar kötü olursa olsun baba evini terk etme -
kurtlar sofrasına yem olursun diyerek yetiştirmiyormuyuz?
Annelerinden şitted gören çocuklar - annelerinin bacaklarına sarılıp - anneciğim diyerek ağlamıyor mu?
Ceza mekanizması - önce kendi bebesine zulmeden anneden başlayarak - babaları - eşleri ve diğer
insanları kapsamalı.
"Zulmedene yapış" doğduğumuz andan itibaren öğrendiğimiz bir eylem maalesef.
Çok üzgünüm çoook

:sen bir piskopat ile evllisin aklın diman karışmış halen onun eziyetlerini çekiyorsun hemen uzaklaş o evden artık ailenemi sığınırsın kadınlar sığınma evinemi

ama mutlaka yapman gerekenleri sen yap kendi iyiliğin için
ohaoldumsmile

kullitacim..dogru diyorsun...böyle eslerinden zulum gören anneler kendilerine hayri olamazki cocuklarina olsun...pasif kadinlari ben bile hazmedemiyorum saygi duyamiyorum.....öyle zulm eden kocalara boyun eyerek cocuklarim var diye ayrilmaya % 1 de olsa cesareti olmuyor..sonra cocuklar eziliyo bu agir yükün altinda...benim esimde öyle bir annenin evladi..neler cekmis neler yasamis...annesinin pasifliginin yüzünden olan cocuklara oluyor...kayinpeder su an alman bi kadinla evli birde sevgilisi var....hala benim miymiy kaynana yolunu gözler..ismini dilinden düsürmez...o yüzden dedigim gibi sevemiyorum kadini..sesine bile tahamül edemiyorum telefonda..kendisine saygisi olmayan onur seref nedemek bilmeyen kadina kimse saygi duyup sevemez.......gecenlerde güzel ve anlamli bir söz okudum takvim yapraginda..Haksızlığa karşı çıkıp hakkını aramayan hem hakkını hem şerefini kaybeder....

arkadaslar önce :) ifadeyi kullanmamamın sebebi eşimin bebeğimin olduğu yere değil kafama vurmasıydı, gülücük ifadesi değildi aslında o,acınacak bir durumun ifadesiydi. ailem bana sonuna kadar destek, ama bu olayları bilmiyorlar, sadece gecen sene dayak yediğimi biliyorlar ama onun dısında hiçbirsey bilmiyorlar. benim ekonomik gücüm var, işimde var. ama sorun o değiil zaten ben düzelir die sabır ettim evet onla kişiliğimi kaybettim sorunum bu güvenim kalmadı kendime. simdi msn face değil sorun sadece o yokken özgüvenimi kazandım kendime, herseyi daha net daha mantıklı görmye eski özge olmaya basladım. bosanmama durumum yok, o caniden asla bir daha bebek nasıl isterim, zaten 2 bebekte korunmama rağmen oldu burda sucum yok. ama sadece suan yüz göz olmadan tek celsede 15 dk da bitecek kanıtları toplamadan mahkemeye gitmeye niyetim yok. zaten suan asker yanımda değil ailem yanımda suan, huzurum ii yani suan, ama mahkemede karsına öyle sağlam deliller koymalıyımki sesi bile cıkmasın suan ki niyetim sadece bu

Canım karnına vurmasa kafanı bile vursa yeter. ınsan korkudan düşürür bebeğini karnında ölmüş aynı şey zaten. Cani herif bir an önce kurtulursun inş. bu adamdan

İnşallah dediklerin olur tek celsede biter bu iş
Peki birşey sorucam şimdi askerde diye senin ilgini bekler diye düşünüorum
Hiç mi arayıp sormuo güzel bi şekilde konuşmuyor seninle. Hee konuşsa nolcak yine kararından dönme tabiki ama sadece merak ettim bilmiyorumkismile

en azindan cesaretini toplayip o canavardan kurtulmaya karar vermisin . asla ailelerin lafina gidip yine vazgecme...malesef aile diye büyük diye güveniyoruz...bazen sözlerini dinliyoruz...ama onlarda her zaman dogruyu bilmiyorlar..insani dahada cok batakliga batmasina sebep oluyorlar....kendi kararini kendin ver...kimsenin sözünün etkisinde kalma...el neder falan bunlarida düsünme...hicde birsey diyemiyorlar...sonucta onlar vermiyor ekmeyini..hersey senin elinde..

hayretler içerisinide yazıları okuyorum sen şakamısın yada aklın başındamı.hey yarabbi.....eşin tek celsede olayı bitiriyor sen nasıl uzamasın diyorsun.niye o dava açma girişiminde bulnuyorda sen hala bekliyorsun.senin canının hiçmi kıymeti yok.senin hiçmi kimsen yok.kusura bakma biraz dümdüz konuşacağım ama çok sinirlendim.bunları hala yaşıyor olamana ve önlem almamana vede her seferinde affetmene bir anlam veremedim.onların rezil olmaları senin canından önemlimi.?aklını başına topla hemen kurtulll...

yazdıkların şaka gibi inanılır gibi değil yani lütfen hemen boşan o adamdan bu kadar sıkıntıları çekmek zorunda değilsin.

o dava acmadıbana kim bırakır benim gibi safı, aptalmı ki o. ama mahkemede lafla olmaz işte, ben hamileyken beni dövdü tamam ondan ölmedi bebeklerim belki korkudan belki baska seyden ama mesele onun bana vurması, neyse ama mahkeme somut delil ister, darp raporum gecen seneden var, onu kabul etmiolar, 6 ay gecince affetmiş kabul ediomus sayılıyormussun, sadece suan elimde msn face kanıtlaarı var bunlar da harekete gecmemei sağladı, ben aldatma da olsaydım çokdan bosardım, evet bi kadınla yakalamadım ama defalarca nette teldekadınlarla konustuğunu duydum.arabasında defalarca kondom buldum,ben sadece o yokken toparlandım yeniden dirlidim ne yaptım ben dedim, özgüvenim kaybettim şimdi yeniden kendime geldim, bu arada ben üni mezunu işi gücü olan bir insanım, ailem bunları duysa eşimi öldürürer belki, ama sorun bende baskasında değil ben düzelsin die bekledikçe bekledim, haketmeyene defalarca sans verdim, siz siz olun asla kimseye değerinden fazla değer vermeyin

nasil bir cesaret sizinki böyle bir adami af edip bide bir kac kere hamile kaliyosunuz
bu adamdan gercekten sasirdim tek söyleyebilecegim birsey var hic zor mor demeyin ardiniza
bakmadan kacin unutun hic yasanmamis sayin o vicdansiz adamla yüzyüze nasil bakiyyosunuz
gercekten anlayamadim

ben birde 2, hamileliğimde çok sinirliydim eşimde cok sinirlliydi sanki hiç istemiyordu, ultrasıonda bebeğimi görünce sevior sonra umursamıordu sanki,neyse bu kaba saba davranmaya basladı ben hamileyken hemen ama hatta kızkardeşim yanıma gelmişti araba ile gezmeye gittik eşim benim korkmama rağmen hızlı hızlı kullndı arabayı az daha benim olduğum yere araba carpıordu kardeşim bagırdı ne yapıosun sen kendine gel ablamı korkutma falan dedi, ben agladım korkudan daha 2 gün olmuştu hamile olduğumu ögreneli,evegeldik evde ilaç vardı ondan sonra sürekli cayına yemeğine kattım sakinlessin die zaten sinir ilacı kullanıyor ama genede az da olsa ilaçların faydası oldu

sende verme güzelim su an hala birliktemi yaisiyosunuz siz?

istemeden oldu bebekler ben bebeklere cok düşkünüm ama istmeden oldu, olan bebeği debabası bu adam da olsa aldıramazdım, bu arada bir arkdas sormus sana tavrı nasıl die 2 gündür aramıyor hiç böyle huyu yoktu ama 2 gündür ses seda yok, 3 gün önce aradım nette benimle konusurken aradım ama ben baskasının adına konusuyodum bana telde dioki askım işim var arkadaslar var müsait değilim ben seni ararım dedi hemen kapattı ben konus dedikçe hemen kapattı teli ve daha aramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…