dayanamıyorum yardım edin

Amerikadada suclular cok agir yargilaniyorlar ya.
Her ne olursa olsun, hic bir varligik baska bir varligin öldürülmesi hakkinda karar alamaz bence. Bu hakimde olsa.
Neyse konuyu dagitmayalim.
Ölen bebeklere cok cok üzüldüm ama ya dogsalardi ne olacakti?
Iki sucsuz bebek, psikopat bir baba ve caresiz bir anne.
Ne kadar saglikli bir ortamda büyüyebileceklerdi ki?
Birde bakalim ozaman arkadas ayrilabilecekmiydi.

eŞı ıle bılgısayarda baŞkası adına konuŞarak sadece sınırlerını bozuyor bencebır ıŞe yaramaz mahkemede

iyi de bu kız bu dayağı yediğinde ki hamile şiddetli bir kanaması olmuştur
bu nedenle de hastaneye gitmiştir
onla ilgili hastane kayıtlarından bir belge çıkartılamaz mı kiCADIARZU

ne yazıkki bununla ilgili bir rapor zaten yokmuş...
ama olsaydı da bunun kanıtlanabilmesi çok zor olurdu...
ki ,arkadaş kendisi de emin değilim diyor...
artı bunun 3 şahıslar tarafından şahitliği de olamazdı ,4 duvar arasında gelişen bir şiddet eylemi var ,zaten hiç kimse bu durumda şahit olmazdı ki.ne yazık ki :sinifsinif:
öyle birşey lazımdı ki ,özge şiddete maruz kaldığı gün hatta birkaç saat öncesi dr.una kontrolo gidip kalp atışlarını duyacak ve şiddet sonrası bebk ölümü gerçekleşecek vs vs ...
böylece o gün dr .un kayıtlarında bebeğin kalp atışları ultrason görüntüsü örneği temin edilebilecek ve o gün içinde şiddet sonrası adli tıp raporu ile başvurunu yapacak ve dava açılacaktı ve gerisi gelecek,ceza alacaktı adam...

ben idam cezasına karşı olmayanlardanım
bazıları o denli hakediyor ki
ölüm ona mükafat kalıyor
neyse haklısın konu dağılmasın
o açıdan da ele almak lazım tabii
böyle olması arkadaş adına bi bakıma hayırlı olmuş ama
ortadaki cinayet gerçeğini değiştirmez bu

kızlar erkekler pasıf kadınlarımı dÖvÜyor benım eltım var eŞı onu dÖvse o evı onun baŞına yıkar adamı o gece kodese attırır bırazda kendını korumak gerek deĞılmı arkadaŞlar

Ama arkadas bebekleri esinin öldürdügünden emin degil, kan pitilasmasida olabilir diyor.
Bebeklerin kac aylikken karninda öldügünü bilse olayi azda olsa netlige kavustururdu.
Atiyorum ikiside 4 aylikken ölmüs olsa, kan pitilasmasindan dolayi olabilir diyebilirdik, ama biri 2 digeri 4 aylikken ve hemen dayaktan sonra ölmüs olsa atilan dayaklardan dolayi denirdi.
Tabi bizim dememiz, tahminlerimiz hic bir ise yaramiyor, elinde buna dair ispat gerekli.

yanı dıyorum eŞının karŞısındada yanı tÜm toplum karŞısında dık durabılmek Önemlı

kızlar erkekler pasıf kadınlarımı dÖvÜyor benım eltım var eŞı onu dÖvse o evı onun baŞına yıkar adamı o gece kodese attırır bırazda kendını korumak gerek deĞılmı arkadaŞlar

Canim bu saatten sonra bu arkadas kalkip kocasida "höd höd" yapamaz ki, yine döver, hatta daha fena döver.
Taa en basta, haddini bildirecekti o adama. Ama ozamanda düsünüyorum, ayrilmaktan baska nasil haddini bildirirsinki sana dayak atan bir adama?
sen naparsan yap, degismez bu tip insanlar. Bak arkadas ayrilma noktasina gelmis, affetmis sonra düzelmis biraz ama yine basa sarmis.
Allah ne verirse hayirlisini versin.

işte eli kolu bağlayan bu
tek bir rapor bile olsa ciddiyim ben uğraşcaktım
o denli sinirimi bozdu olay
işte konu sahibini bi yakalasak çevrimiçi
çok sorum olcak yardımcı olmak adına ama bu gece gelmez sanırım artık

tesadüf okudum.

Allah kimsenin başına vermesin ama konu sahibi arkadaşa değil de bebeklere üzüldüm, kimse kızmasın bana bu konuda.

şahsen ben erkek olsam her itmem de daha çok yapışan bir kadına saygım falan kalmaz kaldı ki tekme tokat.

konu sahibi arkadaşım her halde aldatıldığını öğrenmeseydin devam edecekti bu evlilik ve dayak sonucu bebek ölümleri.

her şer de bir hayır varmış derler ya işte bu karnında ölen bebekler için de söylenmiş bir söz olmalı.

Allahım sen böyle insanlara bebek değil bebeğin tırnağını bile verme yarabbim.

Ya bu bebekler dünyaya gelseydi düşünebiliyormusunuz yaşadıkları ortamın nasıl olacağını.

Allahtan adam karısını aldatmışta bu evlilik bitecek yoksa kaç can a daha kıyılacaktı kim bilir.

Bebeklerinin ölümü acıtmamış, dayaklar acıtmamış, ama aldatılınca canı yanmış. Çok şükür böyle olmuş Allah böylelerine çocuk falan vermesin tek diyeceğim bu.

Konu sahibi arkadaşım kusura bakma yazdıklarım için, kızı tekme tokat yediği için senin boşanmanı bekleyen annen baban sonunda bu anlamsız evlilikten kurtuluyorlar.

inan boşanmaya karar vermene senin için değil, senin dayak yediğini duydukça içi yanan anne baban için sevindim. BUNDAN SONRA KIZLARININ CANININ YANDIĞINI TEKME TOKAT YEDıĞıNı GÖRMEYECEKLER.

yanİ dİyorum eŞİnİn karŞısındada yanİ tÜm toplum karŞısında dİk durabİlmek Önemlİ
erkek güçlü ,özgüven sahibi bir kadını da dövebilir ama sonuçlarına katlanabilmeyi gözle alabilirse...
ama genelde dövmek isterler daha çok,bu tarzdaki kadınlara eyleme geçmek çok daha zor onlar için ..bilirler ki ,o tarz bir kadın bunu yanına bırakmayıp ,burnundan fitil fitil getirecek...
ve derler kiiçlerinden ,o tarz bir kadına :
iyisi mi ben buna kas gücümü kullanmayıp,beyin gücümü kullanayım...
fark bu aslında...
kadın ,kadınlığını yaşatacak ,gücünü ,önemini ,değrli olduğunu ,hassas -kırılgan -duygusal ama canı yanınca ateş püskürüp o ateşe atacağını gösterebilmeli .

Nısandakar arkadaŞım sana katılıyorum sonuna kadar

senin dediğin gibi kadınlar var ve etrafımda onlar boynu bükük duranlardan daha değerli çünkü kendine değer veriyor önce

dık durmak ıÇınde para pul sahıbı olmak gerekmıyor arkadaŞlar

Haklisin, insani geriyor bu tarz seyler.
Ailesi arkasindaysa herseyi hallederler canim.
En azindan tek basina ugrasmayacak bütün bunlarla, öyleleride var.

CANIM HAKLISIN AMA KOCASININ GÖZÜNÜ BÖYLE KORKUTAN KADINLAR VAR

Gözü korkan bir kocanin icinde zaten insaniyet vardir, vicdan vardir, karisina sevgi, saygi vardir canim.
Yoksa neden korksunki, istese oda cakar karisinin agzina iki tokat, sonucta güclü.

Gözü korkmayanda, gidip kendinden daha güclü karakterli ve kendini ezdirmeyen bir bayanla evlenmez zaten.
Egosu nasil tatmin olacak sonra

Nİsandakar arkadaŞım sana katılıyorum sonuna kadar

İnan konuyu okuyunca midem bulandı. nasıl karakter bunlar hakikaten bu konu gerçek mi?

dayak yiyen hamileyken karnına kafasına tekme yumruk yiyen bir kadın ve ona sahip çıkmaya hazır anne baba,ama dayak yiyen boşanmıyor, sebep --çünkü dayağın acısı geçti.

şimdi boşanmaya karar verdi çünkü -- kalbi acıyor onun, aldatıldı ya

ailesi için üzülüyorum diyorsun da
burda ben aileye de suç buldum
özellikle kız evlat söz konusu ise herşeyden önce ona hayatta dik durmasını öğretmeli aile
kız evladın yetişmesine daha bi özen gösterilmeli
biraz da yetişme tarzından dolayı da bu kızın duruşu böyle bence

yok canım bu tipler bildiğin gibi değil. eşimin mesleğinden dolayı neler duyuyorum.

dayak yiyen kızlarına boşanma avukatı tutup evlerinin kapılarını sonuna kadar açan anne babaya bu kızlar ne diyor biliyormusunuz --BENİM YUVAMI SİZ DAĞITTIIINIIIIIZ---

dayağa zaten alışmış bir kadınıda dayakla boşandıramazsınız ki?

yok ben böyle erkekleri ve kadınları duyunca midem bulanıyor.

Allahım kızlarımıza akıl fikir güzel bir gelecek versin,

Hele şimdiki kızlar da bir tuhaf, anne baba --kızım o erkekle görüşmeyeceksin deyince ya da her gün görüşmeyin okunuz var derslerinize çalışın deyin --ailem bana baskı yapıyor, beni onunla evlendirmezseniz kaçarım/intihar ederim, annem babam beni sevmiyor, .................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…