dayanamıyorum yardım edin

kızlar bu arkadaŞın ÇocuĞu olsa babası belkı onuda dÖverdı lÜtfen kendı sorunlu evlılıklerımıze o masumları ortak etmeyelım ılerıde sorunlu ınsanlar olucaklar ÇÜnkı bebek sevıyorum bebek Özlemım var demekle olmuyor kocasına kızınca ÇocuĞunun yanına yatıp aĞlayan kadınlara sınır oluyorum ÇocuĞunu derdıne ortak etmeye ne hakkın var

benim şuan boşanabilmem neredeyse imkansız
ama evlilik iptali için mahkemeye dilekçe verildi
bilmiyorum belki dediğin gibi kızda da suç olabilir
ki ben böyle örnekler sadece gazete 3.sayfalarından ibaret sanırdım.
meğer yorum yazabileceğim kadar yakınımdalarmış :S
ama aile özellikle de kız çocuğunu güçlü yetiştirmişse ne olursa olsun o bayan daha bir gururuna düşkün oluyor.
çünkü çekip gitse mahvolacağı bir hayat ihtimali yok
ben de şuan çevremde herkes evliliğimi bitirmemi saçma buluyor
ailem dahil kimse destek değil ama
gerekirse herkese kulağımı tıkarım, kararımdan dönmem dedim
demek istediğim bu
ben boşandığımda hayatımda değişebilecek ekstra birşey olmayacak
bu da gururun ön plana çıkmasını sağlıyor.
aile işte maddi imkanları kendisi destek çıkmaya yetmese de
küçüklüğünden bir kız çocuguna en azından kendi kendine elde edebileceği güzel bir gelecek için destek olmalı.

sen kendini düşünmeyip bunca dayağa eziyete,kadına kıza rağmen affedip duruyosan biz napalım sana?ne diyelim ...

aileler dışarıdan bakıyor olaya biz yaşıyoruz kendi kararını vermen önemli insanların ne düşündüğü eşine karşı hislerini değiştirmez

aileler dışarıdan bakıyor olaya biz yaşıyoruz kendi kararını vermen önemli insanların ne düşündüğü eşine karşı hislerini değiştirmez

benim için biten bitti
onun için aileymiş eşimin ailesiymiş
hatta eşimin yalvarmasıymış
benim için ne dedikleri artık sadece vızıltı
demek istediğim bu bana bu gücü veren
şuan beni bu durumdan dolayı eleştirse de
ailemin beni yetiştirme tarzı
şu an işte tek engelim
garip medeni hukuk prosedürleri

Yanlış anlama ihtimalime karşılık sizede soracağım.
Neden bebeğinin ölümüyle sonuçlanan bir dayak olayı '' :) '' ifadesi ile anlatılmış.

Ben de o kısma gelince şöyle bir kaldım, heralde yanlışlıkla oldu.
Adamın yapmadığı birşey kalmamış, keşke bu kadar eziyetten sonra 2. çocuğu düşünmeseydiniz, eşinizde istememiş zaten, ama olan olmuş, biten bitmiş.
İnş. ayrılır, bundan sonra herşey daha güzel olur sizin adınıza.

Alıntı:
ozgetk kullanıcısından alıntı
amin canım amin hepimize, korkmuyorum bir ben olmayacağım bosanan ben bosanalım dedikçe bana bosanda dul kal derdi, millet sana o... gözü ile baksın derdi. beni soğutmak için ama artık onu kapımdaki köpek kadar dinlemeyeceğim

tam pislik ya.
lafa bak. şerefsiz şey.sen nesin sana bakılan gözlerin ne olduğunu söylesem banlanırım demeyim o kelimeyi... .
bu tipleri bir adaya toplayıp gaz döküp yakacaksın. sadistliğim tuttu sabah sabah.
umarım en kısa zamansa boşanırsınız.
ilk şiddet olduğunda affetmeyeceksiniz işte.şiddet, şiddeti doğurur. arkası gelir. umarım bu olaydan okuyan ve şiddeti,affedenler biraz ders alırlar.

Ya affınıza sığınıyorum ama hangi zeka ile karnınızdaki bebeği öldüren adama nasıl bir şans daha verebiliyorsunuz..?
Şu an sizin onunla sohbet ettiğinizi bilse bu adam sizi öldürür biliyormusunuz..?
Bir şans ver diyen oldukça yapıcı yuva kurtarıcı çok bilmişlerde sizi kurtaramaz..
Avukata başvurmalısn bence bir an önce..!

bu sıte aracılıgı ıle neler duydum neler ya rabbım
agzım acıkta kalıyor ne dıyecegımı sasırıyorum

tum sayfaları okumadım ılk sayfa uzerınden yorum yapıyorum
gercek mı?
bunları hayal gucumle kurguladım tepkılerınızı merak ettım dıyerek acık sozlu olmanızı temennı ederım acıkcası
ınanmak ıstemıyorum o derecedeyım okuduklarıma

ne yapmanız gerektıgını kımsenın soylemesıne gerek yok bence
gecıkmıs bır olayı gerceklestırmenızı dılerım
o ınsan musveddesının de allah nasıl bılıyorsa oyle helak etsın

Son düzenleme:
arkadaşım ne diyelem ağzım açık kaldı okadar şeyi nasıl affettin .bebeklerinede çok üzüldüm .sen bir avukata danış canım en doğrusu bu .oof ne hayatlar varya allah yardımcın olsun. bunları duyduğum zaman eşimin ayaklarını öpesim geliyor. allaha onu bana yolladığı için şükrediyorum.

huylu huyundan vazgeçmez
can çıkar huy çıkmaz
eskilerin var bir bildiği...
bir kadına yazdığı msj.ını yakalamış olsaydınız, yasaklı sitelerde dolaştığını görseydiniz, birisiyle görüldüğünü duysaydınız düşünebilirdiniz ne yapsam ne etsem diye.burnunu iyi bir sürter dize getirirdiniz
amaaaa içinde bulunduğunuz durum ne burun sürtülecek ne affedilecek ne ümit edilecek bir konu
olayın o kadar içindesiniz ki gerçekleri görebilecek yetiyi kaybetmişsiniz.
bitirmeniz gerek. herşeye bir çizgi çekip silmeniz gerek. herşeye onsuz baştan başlamanız gerek.
ancak o zaman
BEN NE YAPMIŞIM, NASIL DAYANMIŞIM, NASIL ÇEKMıŞıM
diyeceksiniz

merhaba. inanın yazıların hepsini okumaya yüreğim bile dayanmadı.. Stajyer Avukatım ben bilgi açısından bir yardımım dokunacaksa seve seve ilgilenirim.

Ama size de bu kadar şeye rağmen tekrar tekrar şans verdiğiniz için öfklenmedim değil..

Yanlış anlama ihtimalime karşılık sizede soracağım.
Neden bebeğinin ölümüyle sonuçlanan bir dayak olayı '' :) '' ifadesi ile anlatılmış.

O kısma ben de takılmıştım. İlk gebelikte karnına darbe almış, ikincisinde eşi sağ olsun daha özenli davranıp başka yerlerine vurmuş ya, o yüzden sanırım.

2. defa hamile kaldım. eşim bu bebeği istemedi. bende hamilelik stresi cok sinirliydim, birgün kendimi yerde dayak yerken buldum, karnıma değil saçlarıma kafama geliyordu dayaklar:)

hata etmişsin şans vererek affederk
bi katille evlisin şu an bunun farkındasındır eminim.
boşanmaktan korkma..
ben şunu anlayamıyorum
öyle sütü bozuk adamlar var ki ne eve bakar ne çoluğa çocuğa
bi de üstüne üstlük türlü eziyet eder
ama kadın çeker onu
destek olan bi ailem yok kimsem yok diye
böyle bi kadın tanıyorum ne okur yazarlığı var ne tahsili
üstelik 3 de kız cocuğu
her türlü çileyi çekmiş ailesi bile sahip çıkmamış kocandır döver denmiş
ama bu kadın kimseye değil
sadece kendine güvenip boşanmış
böyle ezik cümlelerin arkasına sığınmasın kimse
herkes bir değil bazı insanlar da böyle diyenlere
ben acımıyorum
kendne saygı duymayana ben de duymuyorum
insan evladı koyun değil ki başına çoban lazım olsun
yeter ki onurluca yaşayıp direnmyi bilsin..
pısıp dayak yemekten milon kere iyidir en azından..

yaa anlayamıyorum inanki bu kadar sorun varken nasıl 2. çocuğu yapmaya cesaret ediyorsunuz anlayamıyorum.
arkadaşım ailen nerde senin ne şansı daha yaa. o evin içinde ne çektiğini bi sen bilirsin millet anca lak lak konuşur. kendin için bişeyler yap artık. Ömür gidiyor çünki.
tek celsede boşanabilmen için anlaşmalı boşanma olması lazım
ya anlaşmalı olmasa bile çekişmeli olsun o evden at kendini dışarı.

Bir deil iki değil üç değill. . . Kaç kere şans verdin bu adama
birinde akıllanmadın ikinciye neyse dedin üçüncüde nediye aynı evde yaşadın sen o pislikle
Sen bu şanslarla sadece kendine zarar vermişsin. . .
KEndini hiç mi önemsemedn.
Allah eşin gibilere gün yüzü göstermesin inşallah
ınşallah tek celsede biter.bu kadar suç varken bitmemesi imkansz zaten

canım ya ne kadar sabırlı bi insanmışın. ama maalesef eşin seni hak etmemiş. mahkemeyi uzatmamak için ne yapabilirsin bilmiyorum ama umarım tek celsede boşanırsın bu adamdan.

eyerki konu sahibinin ailesi gercekten sahip cikiyorsa ne mutlu ona.demekki pasiflik ailesinde deyil kendisinde..cocukda yok..ee daha ne bekliyorsun desene...ben 8-9 aylik hamileyken ve ilk hamileligimde kafama koymustum ayrilmayi...benim ailem öyle deyildi...onlara kalsaydi hala evliydim o adi herifle....bosanmaya karar verdigimde hala benim cok akilli annem karsi cikiyordu yuvani dagitma yazik cocuklara falan.....ki bende hamileyken kac kere dayak yedim...gözüm sisti heryerim mosmordu cürükten..zaten annemden okadar sogdumki kontagim bile yok artik...böyleleri öz cocuklarinada bakmaz...kac kere cocuklarim zor durumda kaldi...uzatmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…