yok canım bu tipler bildiğin gibi değil. eşimin mesleğinden dolayı neler duyuyorum.
dayak yiyen kızlarına boşanma avukatı tutup evlerinin kapılarını sonuna kadar açan anne babaya bu kızlar ne diyor biliyormusunuz --BENİM YUVAMI SİZ DAĞITTIIINIIIIIZ---
dayağa zaten alışmış bir kadınıda dayakla boşandıramazsınız ki?
yok ben böyle erkekleri ve kadınları duyunca midem bulanıyor.
Allahım kızlarımıza akıl fikir güzel bir gelecek versin,
Hele şimdiki kızlar da bir tuhaf, anne baba --kızım o erkekle görüşmeyeceksin deyince ya da her gün görüşmeyin okunuz var derslerinize çalışın deyin --ailem bana baskı yapıyor, beni onunla evlendirmezseniz kaçarım/intihar ederim, annem babam beni sevmiyor, .................
sen kendini düşünmeyip bunca dayağa eziyete,kadına kıza rağmen affedip duruyosan biz napalım sana?ne diyelim ...
aileler dışarıdan bakıyor olaya biz yaşıyoruz kendi kararını vermen önemli insanların ne düşündüğü eşine karşı hislerini değiştirmezbenim şuan boşanabilmem neredeyse imkansız
ama evlilik iptali için mahkemeye dilekçe verildi
bilmiyorum belki dediğin gibi kızda da suç olabilir
ki ben böyle örnekler sadece gazete 3.sayfalarından ibaret sanırdım.
Meğer yorum yazabileceğim kadar yakınımdalarmış :s
ama aile özellikle de kız çocuğunu güçlü yetiştirmişse ne olursa olsun o bayan daha bir gururuna düşkün oluyor.
çünkü çekip gitse mahvolacağı bir hayat ihtimali yok
ben de şuan çevremde herkes evliliğimi bitirmemi saçma buluyor
ailem dahil kimse destek değil ama
gerekirse herkese kulağımı tıkarım, kararımdan dönmem dedim
demek istediğim bu
ben boşandığımda hayatımda değişebilecek ekstra birşey olmayacak
bu da gururun ön plana çıkmasını sağlıyor.
Aile işte maddi imkanları kendisi destek çıkmaya yetmese de
küçüklüğünden bir kız çocuguna en azından kendi kendine elde edebileceği güzel bir gelecek için destek olmalı.
aileler dışarıdan bakıyor olaya biz yaşıyoruz kendi kararını vermen önemli insanların ne düşündüğü eşine karşı hislerini değiştirmez
Yanlış anlama ihtimalime karşılık sizede soracağım.
Neden bebeğinin ölümüyle sonuçlanan bir dayak olayı '' :) '' ifadesi ile anlatılmış.
Yanlış anlama ihtimalime karşılık sizede soracağım.
Neden bebeğinin ölümüyle sonuçlanan bir dayak olayı '' :) '' ifadesi ile anlatılmış.
2. defa hamile kaldım. eşim bu bebeği istemedi. bende hamilelik stresi cok sinirliydim, birgün kendimi yerde dayak yerken buldum, karnıma değil saçlarıma kafama geliyordu dayaklar:)
eyerki konu sahibinin ailesi gercekten sahip cikiyorsa ne mutlu ona.demekki pasiflik ailesinde deyil kendisinde..cocukda yok..ee daha ne bekliyorsun desene...ben 8-9 aylik hamileyken ve ilk hamileligimde kafama koymustum ayrilmayi...benim ailem öyle deyildi...onlara kalsaydi hala evliydim o adi herifle....bosanmaya karar verdigimde hala benim cok akilli annem karsi cikiyordu yuvani dagitma yazik cocuklara falan.....ki bende hamileyken kac kere dayak yedim...gözüm sisti heryerim mosmordu cürükten..zaten annemden okadar sogdumki kontagim bile yok artik...böyleleri öz cocuklarinada bakmaz...kac kere cocuklarim zor durumda kaldi...uzatmak istemiyorum...İnan konuyu okuyunca midem bulandı. nasıl karakter bunlar hakikaten bu konu gerçek mi?
dayak yiyen hamileyken karnına kafasına tekme yumruk yiyen bir kadın ve ona sahip çıkmaya hazır anne baba,ama dayak yiyen boşanmıyor, sebep --çünkü dayağın acısı geçti.
şimdi boşanmaya karar verdi çünkü -- kalbi acıyor onun, aldatıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?