Mesleğin var miAilem bana tekrar sahip çıkar mı çocuğumla kabul edermi? Bilemiyorum..
Hayır liseyi açıktan okuyup sonradan devam etmedimMesleğin var mi
Hayır liseyi açıktan okuyup sonradan devam etmedim
Hayır çünkü eşim aileme bişey söylememi istemiyoAilenle paylaştın mi durumu
Ama henüz 2 aylık kızım var ona günahGit diyorsa git madem yalniz bu dunyanin bir de obur ucu var. Yaptiklariyla orada ovunebilecegini sanmiyorum. Bilgisi yok galiba bu konularda.
Tehdit edildigin evden bebek 2 aylik diye ayrilman neden gunah olsun? Ben bebegin yerinde olsam annemin dayak yemesini hakaret edilip sindirilmesini istemezdim. Her adam baba olamaz ama baba olmak icin adam olmak sart.Ama henüz 2 aylık kızım var ona günahbiliyo onu bırakamıcamı bu yüzden böyle rahat
Hakılsnız pişman olmaktan korkuyorum bide ailemin tepkisi ne olur bilmiyorumTehdit edildigin evden bebek 2 aylik diye ayrilman neden gunah olsun? Ben bebegin yerinde olsam annemin dayak yemesini hakaret edilip sindirilmesini istemezdim. Her adam baba olamaz ama baba olmak icin adam olmak sart.
Ailenden de cevrenden de her turlu yildirici tepkiyi gorme ihtimalin yuksek. Onemli olan senin durusun, kararliligin. Evlendigin kisi cok cirkefmis. Gucu kadina mi yetiyor?Hakılsnız pişman olmaktan korkuyorum bide ailemin tepkisi ne olur bilmiyorum
Evet sadece bana yetiyo korkağınAilenden de cevrenden de her turlu yildirici tepkiyi gorme ihtimalin yuksek. Onemli olan senin durusun, kararliligin. Evlendigin kisi cok cirkefmis. Gucu kadina mi yetiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?