Dayanamıyorum

_Twety_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
303
112
103
Mrb arkadaşlar bu ilk konum, keşke böyle tatsız bir mesele ile başlamasaydım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim. Görücü usulü evlilik bizimkisi. Biraz olaylı tatsız bir evlilik oldu. Sonrasında boşanmaya karar verdim ama hamile oldugumu öğrendim. Allahın bir işareti heralde dedim ve çocuğum için tekrar barıştım. Şuan 2 aylık kızım var. Eşimi seviyorum, kaynanamgil üst katımda oturuyo. İstemiyorum onlarla dibdibe olmayı ama yavrum için katlanıyorum. Eşim çok çabuk gaza geliyo, en ufak bişey de ananın evine git diyo. Artık dayanamıyorum, bugun yine tartıştık bana fiziksel şiddetle ilgili tehditde bulundu. Sana yapmadığım Şey kalmaz dedi artık yıprandım yemin ediyorum ya dayanma gücüm kalmadı. Boşansam kızımı vermezler. Napıcam ben böyle de yürümüyo bir akıl verin lütfen

Psikolojik şiddet görüyorsun, artık elini kaldırsa da farketmez. Katlanmak zorunda değilsin.

Kızını nasıl vermiyorlar? Mahkeme, adalet? Neden katlanıyorsunuz yahu! Çocuğun bile olsa söz konusu öncelik sensin, çünkü kendin ruhen ve bedenen sağlıklı olmalısın ki sevdiklerine faydan dokunabilsin. Şu cefakar vefakar anne modundan çıkın bu şekilde çocuklarınıza güzel bir hayat veremiyorsunuz emin olun.

Ailem bana tekrar sahip çıkar mı çocuğumla kabul edermi? Bilemiyorum..

Git diyorsa git madem yalniz bu dunyanin bir de obur ucu var. Yaptiklariyla orada ovunebilecegini sanmiyorum. Bilgisi yok galiba bu konularda.

Git diyorsa git madem yalniz bu dunyanin bir de obur ucu var. Yaptiklariyla orada ovunebilecegini sanmiyorum. Bilgisi yok galiba bu konularda.
Ama henüz 2 aylık kızım var ona günah biliyo onu bırakamıcamı bu yüzden böyle rahat

Ama henüz 2 aylık kızım var ona günah biliyo onu bırakamıcamı bu yüzden böyle rahat
Tehdit edildigin evden bebek 2 aylik diye ayrilman neden gunah olsun? Ben bebegin yerinde olsam annemin dayak yemesini hakaret edilip sindirilmesini istemezdim. Her adam baba olamaz ama baba olmak icin adam olmak sart.

Tehdit edildigin evden bebek 2 aylik diye ayrilman neden gunah olsun? Ben bebegin yerinde olsam annemin dayak yemesini hakaret edilip sindirilmesini istemezdim. Her adam baba olamaz ama baba olmak icin adam olmak sart.
Hakılsnız pişman olmaktan korkuyorum bide ailemin tepkisi ne olur bilmiyorum

Hakılsnız pişman olmaktan korkuyorum bide ailemin tepkisi ne olur bilmiyorum
Ailenden de cevrenden de her turlu yildirici tepkiyi gorme ihtimalin yuksek. Onemli olan senin durusun, kararliligin. Evlendigin kisi cok cirkefmis. Gucu kadina mi yetiyor?

Canim senin bir ailen var, onlara acilman lazim... Tamam kucuk sorunlarimizi anlatmayiz ama seninkisi baya bir ilerlemis.. Buyuklerine anlatmadiktan sonra hic bir duzelme olmaz.. Bu sefer sen kendi saglindan olursun, eeee bebişinde var sen iyi olmasan kim bakacak..

Ya sen bir de hala lohusa sayilirsin. Ne bicim laflar onlar uygulamadigim fiziksel siddet kalmaz falan. Yaziklar olsun diyorum it herif. Hic cocuk dogurmak hamile olmak nedir biliyor mu acaba? Sinir oldum. Goruculer kimse yakmislar basini resmen.

Hicbir sey atlamaksizin annen ile degil babanla bir konus. Anneler biraz daha sabret kizim butun kocalar boyle falan diyebilir. Yanlisa itebilir seni. Babana her seyi anlat. Durumunu tehditleri anlat ama bosanmadan bahsetme bakalim o ne diyecek. Seni dunyaya getirip egitimini desteklemediyse baban her turlu cocuklu veya cocuksuz sahip cikmak zorunda sana.

Ne için tartışıyorsunuz mesela ?
Karşına alıp konuştunmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…