Dayanamıyorum

Yerinde olsam gider annemin kapisinda yatardim. Sokaga atacak degil ya. Kocami da abartarak anlatirdim aglar sizlardim. Bebegine sagligi yerindeyse annen bakar sen de çalışırsın gul gibi mutlu huzurlu gecinip gidersiniz.

Aynen katılıyorum ama bu tarz aileler sabret biz neler yaşadık, evine dön vb. derler ama unutma tatlım bu tarz aileler aynı zamanda kolaydırlar. Eğer boşanmayacaksan/boşanamayacaksan kaynanala iyi geçin, onların gelmesine fırsat verme sen git, gün içinde tv izle kadınla beraber, iyi kötü bir yakınlık kur. Dini sohbetlere gitmeyi seven bir hanımla, onunla git, eğer gitmiyorsan oralarda senin dedikodunu yapıp milletin lafıyla gaza geliyordur, gönlümden geçen boşanman ama sanmıyorum.

Evet, malesef boşanamam benim ablam 2. Evliliğini yaptı bende öyle bir olay yaşansın istemem tabi ki kader kısmet.. Ama inşallah olmaz hayırlısı ile işler yoluna girer. Aileme danıştım ve sabret dediler sadece. Büyütme dediler. Ama ben burda psikolojik savaş veriyorum. Sinirlerim yıprandı. Bedenim yıprandı. Yavruma iyi bir anne olma umudum kalmadı. Sütüm azaldı. Stresten... Mama veriyorum bir yandan daha 2 aylık bebeğe. Kaynanam gaza gelmez, gaz verir. Çok beter bir kadın oda kaynatamda. Eşim iyidir hoştur ama erkekliğini bi bana gösterir. Bana bağırır ancak. Dışarda kedi gibi. Kaderim buymuş demekten başka çarem yok ama bunlara vesile olanlara hakkımı helal etmiyorum.

Bence sende safı oyna asla ses cikarma gelip sana köpürse bile sessiz kal bi sure sonra vicdanina dokun kocan sana inanip senden yana gecince hersey daha kolay olur kaynanan gaza getiriyor ustune saliyorsa esine ses cikariyorsan annesini hakli goruyor olabilir dahada geliyordur ustune bence yani Allah kolaylik versin inşallah duzelir bence yuvani dagitma hemen duzeltme yoluna git.

Ne demek vermezler sen bakmak istedikten sonra çocuk senindir benim için ahızdan çıkan kelimeler çok önemlidir çok istiyorsa kocana tamam de ..

Kocan annesgil yokken sana iyiyse annesinin lafıyla değişiyorsa o birşansı hakeder ama nasıl hakeder , o öyle diyorsa işe gittiğinde al kendi ve kızının eşyalarını git annenlerin yanına iyice burnu sürtsün seni seviyorsada , annesigilden uzakta bir ev tutar senide yanına alır.....

Gaza çok geliyorsa sende depola dolduruşa getir senin dediğini yapsın

2 aylik bebegi babasina verebilecek bir hakim tanimiyorum ben.

Kızınızı vermezler diye bir şey yok hanımefendi,boşanmayı düşünüyorsanız onu kafanıza takmayın

tamam sabret ama babanın evinde sabret. kocanın ve kv kp in kahrını çekeceğine ana babanın kahrını çek.
ablandan alışkın ne de olsa ailen. onlar vebal almak istemediklerides için sabret demişlerdir. bir de kocanı hala nasıl seviyorzun ilginç.

Hamileyken annemgile gittim zaten yine oldu böyle ama Nuh dedi peygamber demedi ben annemlerin gözünün önünde olucam her zaman ben tek oğullarıyım dedi evlenmeseydin o zaman dedim ama artık çok geç olmuştu

Gaza gelmese iyidir aslında temiz kalpli biri ama çabuk köpürüyo

Gaza gelmese iyidir aslında temiz kalpli biri ama çabuk köpürüyo
araba motoru mu bu adam gazla çalışsın?
akıl fikir izan beyin diye bir şey var, normal insanlar bunu kullanır.

kocanı aklamak yerine asıl suçlunun o olduğunu görmekten neden kaçıyorsun?
kocan istemese kimse onu kötü davranmaya zorlayamaz.
ne yani ailesi sana kötü davranması için küfür mü ediyor, şiddet mi uyguluyor kocana?
çocuk var ve nasıl olsa gidemezsin diye içindeki asıl yüzü ortaya çıkmış bence.

seven insanlar eziyet etmiyor.
sevmeyen, kişiliksiz insanlar başkalarına hayatı zehir ederek psikopat ruhunu tatmin ediyor.

Belki de ben sevdiğim için görmüyorum gerçek yüzünü. 28 yaşında kendisi ama hala çocuk gibi

Benim Kk de en sinir olduğum yorum... Aslında kocam iyi biridir ama Kv gil yüzünden böyle. Senin kocan hiç iyi biri değil. Sorunu Kv yükleme. Sen dünyanın öbür ucunda o iyi kalpli kocanla yaşasan bile o aynısını yapar. Allah yardımcın olsun. Yerin dibine batsın şöyle erkekler.

Belki de ben sevdiğim için görmüyorum gerçek yüzünü. 28 yaşında kendisi ama hala çocuk gibi
çocuk değil hasta ruhlu.
böyle insanın karşısında ağladıkça, sustukça, ezildikçe daha mutlu oluyor.
vicdansız oldukları için merhamet duyguları yok.
daha yeni evliyken terkedecek kadar bezdirmiş seni. sen çocuk olur düzelir sandın ama düzelmez.

ailene sığın yine. başımı siz yaktınız, de sustur onları.

Aradım dedim ama artık çocuk var diye sabret diyolar..

gitmiyorum dersen kapı önüne mi atarlar?
Geri yollarlar, millet duyar rezillik çıkar diye... Zaten nişanlıyken de bir sürü sorun çıktı yine aynı şekilde sabret sabret diye diye evlilik oldu. Ve yine sabret.

Sana şunu söyleyeyim kocanı bırakmaya zaten niyetin yok belli ki kocan o kadar iyiyse anasının dolduruşuyla sana kötü dabranıyorsa buyur sende dolduruşa getir sende gaz ver zormu yani yok eşim böyle şöyle demek kolay buyoçur kaynanan ne yapıyosa sende yap....

Sen avantajlısın bebeğiniz var tabi adam cidden sizleri seviyorsa sizin yanınızda olur ama anne kuzusu belliki eşininde işine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…