- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Yerinde olsam gider annemin kapisinda yatardim. Sokaga atacak degil ya. Kocami da abartarak anlatirdim aglar sizlardim. Bebegine sagligi yerindeyse annen bakar sen de çalışırsın gul gibi mutlu huzurlu gecinip gidersiniz.
Evet, malesef boşanamam benim ablam 2. Evliliğini yaptı bende öyle bir olay yaşansın istemem tabi ki kader kısmet.. Ama inşallah olmaz hayırlısı ile işler yoluna girer. Aileme danıştım ve sabret dediler sadece. Büyütme dediler. Ama ben burda psikolojik savaş veriyorum. Sinirlerim yıprandı. Bedenim yıprandı. Yavruma iyi bir anne olma umudum kalmadı. Sütüm azaldı. Stresten... Mama veriyorum bir yandan daha 2 aylık bebeğe. Kaynanam gaza gelmez, gaz verir. Çok beter bir kadın oda kaynatamda. Eşim iyidir hoştur ama erkekliğini bi bana gösterir. Bana bağırır ancak. Dışarda kedi gibi. Kaderim buymuş demekten başka çarem yok ama bunlara vesile olanlara hakkımı helal etmiyorum.Aynen katılıyorum ama bu tarz aileler sabret biz neler yaşadık, evine dön vb. derlerama unutma tatlım bu tarz aileler aynı zamanda kolaydırlar. Eğer boşanmayacaksan/boşanamayacaksan kaynanala iyi geçin, onların gelmesine fırsat verme sen git, gün içinde tv izle kadınla beraber, iyi kötü bir yakınlık kur. Dini sohbetlere gitmeyi seven bir hanımla, onunla git, eğer gitmiyorsan oralarda senin dedikodunu yapıp milletin lafıyla gaza geliyordur, gönlümden geçen boşanman ama sanmıyorum.
Evet, malesef boşanamam benim ablam 2. Evliliğini yaptı bende öyle bir olay yaşansın istemem tabi ki kader kısmet.. Ama inşallah olmaz hayırlısı ile işler yoluna girer. Aileme danıştım ve sabret dediler sadece. Büyütme dediler. Ama ben burda psikolojik savaş veriyorum. Sinirlerim yıprandı. Bedenim yıprandı. Yavruma iyi bir anne olma umudum kalmadı. Sütüm azaldı. Stresten... Mama veriyorum bir yandan daha 2 aylık bebeğe. Kaynanam gaza gelmez, gaz verir. Çok beter bir kadın oda kaynatamda. Eşim iyidir hoştur ama erkekliğini bi bana gösterir. Bana bağırır ancak. Dışarda kedi gibi. Kaderim buymuş demekten başka çarem yok ama bunlara vesile olanlara hakkımı helal etmiyorum.
Ne demek vermezler sen bakmak istedikten sonra çocuk senindir benim için ahızdan çıkan kelimeler çok önemlidir çok istiyorsa kocana tamam de ..Mrb arkadaşlar bu ilk konum, keşke böyle tatsız bir mesele ile başlamasaydım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim. Görücü usulü evlilik bizimkisi. Biraz olaylı tatsız bir evlilik oldu. Sonrasında boşanmaya karar verdim ama hamile oldugumu öğrendim. Allahın bir işareti heralde dedim ve çocuğum için tekrar barıştım. Şuan 2 aylık kızım var. Eşimi seviyorum, kaynanamgil üst katımda oturuyo. İstemiyorum onlarla dibdibe olmayı ama yavrum için katlanıyorum. Eşim çok çabuk gaza geliyo, en ufak bişey de ananın evine git diyo. Artık dayanamıyorum, bugun yine tartıştık bana fiziksel şiddetle ilgili tehditde bulundu. Sana yapmadığım Şey kalmaz dedi artık yıprandım yemin ediyorum ya dayanma gücüm kalmadı. Boşansam kızımı vermezler. Napıcam ben böyle de yürümüyo bir akıl verin lütfen
Kocan annesgil yokken sana iyiyse annesinin lafıyla değişiyorsa o birşansı hakeder ama nasıl hakeder , o öyle diyorsa işe gittiğinde al kendi ve kızının eşyalarını git annenlerin yanına iyice burnu sürtsün seni seviyorsada , annesigilden uzakta bir ev tutar senide yanına alır.....Mrb arkadaşlar bu ilk konum, keşke böyle tatsız bir mesele ile başlamasaydım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim. Görücü usulü evlilik bizimkisi. Biraz olaylı tatsız bir evlilik oldu. Sonrasında boşanmaya karar verdim ama hamile oldugumu öğrendim. Allahın bir işareti heralde dedim ve çocuğum için tekrar barıştım. Şuan 2 aylık kızım var. Eşimi seviyorum, kaynanamgil üst katımda oturuyo. İstemiyorum onlarla dibdibe olmayı ama yavrum için katlanıyorum. Eşim çok çabuk gaza geliyo, en ufak bişey de ananın evine git diyo. Artık dayanamıyorum, bugun yine tartıştık bana fiziksel şiddetle ilgili tehditde bulundu. Sana yapmadığım Şey kalmaz dedi artık yıprandım yemin ediyorum ya dayanma gücüm kalmadı. Boşansam kızımı vermezler. Napıcam ben böyle de yürümüyo bir akıl verin lütfen
tamam sabret ama babanın evinde sabret. kocanın ve kv kp in kahrını çekeceğine ana babanın kahrını çek.Evet, malesef boşanamam benim ablam 2. Evliliğini yaptı bende öyle bir olay yaşansın istemem tabi ki kader kısmet.. Ama inşallah olmaz hayırlısı ile işler yoluna girer. Aileme danıştım ve sabret dediler sadece. Büyütme dediler. Ama ben burda psikolojik savaş veriyorum. Sinirlerim yıprandı. Bedenim yıprandı. Yavruma iyi bir anne olma umudum kalmadı. Sütüm azaldı. Stresten... Mama veriyorum bir yandan daha 2 aylık bebeğe. Kaynanam gaza gelmez, gaz verir. Çok beter bir kadın oda kaynatamda. Eşim iyidir hoştur ama erkekliğini bi bana gösterir. Bana bağırır ancak. Dışarda kedi gibi. Kaderim buymuş demekten başka çarem yok ama bunlara vesile olanlara hakkımı helal etmiyorum.
Hamileyken annemgile gittim zaten yine oldu böyle ama Nuh dedi peygamber demedi ben annemlerin gözünün önünde olucam her zaman ben tek oğullarıyım dedi evlenmeseydin o zaman dedim ama artık çok geç olmuştuKocan annesgil yokken sana iyiyse annesinin lafıyla değişiyorsa o birşansı hakeder ama nasıl hakeder , o öyle diyorsa işe gittiğinde al kendi ve kızının eşyalarını git annenlerin yanına iyice burnu sürtsün seni seviyorsada , annesigilden uzakta bir ev tutar senide yanına alır.....
Gaza çok geliyorsa sende depola dolduruşa getir senin dediğini yapsın
Gaza gelmese iyidir aslında temiz kalpli biri ama çabuk köpürüyotamam sabret ama babanın evinde sabret. kocanın ve kv kp in kahrını çekeceğine ana babanın kahrını çek.
ablandan alışkın ne de olsa ailen. onlar vebal almak istemediklerides için sabret demişlerdir. bir de kocanı hala nasıl seviyorzun ilginç.
Anasıgil nereye biz oraya imişBaşka yere taşınma ihimaliniz var mı. ?
araba motoru mu bu adam gazla çalışsın?Gaza gelmese iyidir aslında temiz kalpli biri ama çabuk köpürüyo
Belki de ben sevdiğim için görmüyorum gerçek yüzünü. 28 yaşında kendisi ama hala çocuk gibiaraba motoru mu bu adam gazla çalışsın?
akıl fikir izan beyin diye bir şey var, normal insanlar bunu kullanır.
kocanı aklamak yerine asıl suçlunun o olduğunu görmekten neden kaçıyorsun?
kocan istemese kimse onu kötü davranmaya zorlayamaz.
ne yani ailesi sana kötü davranması için küfür mü ediyor, şiddet mi uyguluyor kocana?
çocuk var ve nasıl olsa gidemezsin diye içindeki asıl yüzü ortaya çıkmış bence.
seven insanlar eziyet etmiyor.
sevmeyen, kişiliksiz insanlar başkalarına hayatı zehir ederek psikopat ruhunu tatmin ediyor.
çocuk değil hasta ruhlu.Belki de ben sevdiğim için görmüyorum gerçek yüzünü. 28 yaşında kendisi ama hala çocuk gibi
Aradım dedim ama artık çocuk var diye sabret diyolar..çocuk değil hasta ruhlu.
böyle insanın karşısında ağladıkça, sustukça, ezildikçe daha mutlu oluyor.
vicdansız oldukları için merhamet duyguları yok.
daha yeni evliyken terkedecek kadar bezdirmiş seni. sen çocuk olur düzelir sandın ama düzelmez.
ailene sığın yine. başımı siz yaktınız, de sustur onları.
gitmiyorum dersen kapı önüne mi atarlar?Aradım dedim ama artık çocuk var diye sabret diyolar..
Geri yollarlar, millet duyar rezillik çıkar diye... Zaten nişanlıyken de bir sürü sorun çıktı yine aynı şekilde sabret sabret diye diye evlilik oldu. Ve yine sabret.gitmiyorum dersen kapı önüne mi atarlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?