Dayanamıyorum

Sen mutlu olacaksin ki bebegin mutlu olsun.
Esimi seviyorum diyorsun ama
Adam sana psikolojik siddet uyguluyor.
Ayrica 2 aylik bebegi kolay kolay babaya vermezler. Hele ki boyle tehdit sabiram bir adama.

Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz kızımı vermezler ne demek.
Hangi mahkeme 2 aylık süt bebeğini babaya verir?
Ama siz bebeğinizle baba evine gidebilir misiniz diye düşünüyorsanız o başka...
ailenizle konusun önce. Sanmıyorum ki anne-baba tehdit edilen kızlarını damat eline bıraksın..

Genelde Anne ve babası hakkında oluyo tartışmalar. Ben 9 ay boyunca bir kez olsun hiç biri ile görüşmedim çünkü öyle anlaşmıştık. Bir daha yüz yüze gelmicektik. Ama doğumdan sonra torunları oldu tabi her gün Bizde ler buna lafım yok ama babası bana ağalık taslıyo annesi kuma gibi yaklaşıyo bide tek oğulları olunca tabi.. Eşimde şımarık yetişmiş en ufak bişey de bana köpürüyo. Anneme babama yakın ol diyo 9 aydan fazladır görüşmemişim şimdi gidip de boyunlarına atlayamam ya, hem ben onlarla evlenmedim ki

Onu anladım zaten.
Sorunlu evlilik oldu diyorsun.
Ailenle görüşmüyor musun?
Görüşüyorum ama ailemde çok halden anlayacak bir aile sayılmaz. Sabret der hep ben zaten pek yanaşmamıştım bu evliliğe ama oldu artık

Git dediğinde gittin mi hic ailene

Psikolojik baskı altındasın ve gitgide soğuyorsun evlilikten değil mi ? Eşin gerçekten çok kaba biri eğer anlattığı. Gibiyse ...
Ayrılırsam çocuğumu bana vermezler diye korkma sakın çünkü öyle bir dünya yok

Ama henüz 2 aylık kızım var ona günah biliyo onu bırakamıcamı bu yüzden böyle rahat

Arkadaşım bebeğin daha küçük, mahkeme kesinlikle babaya vermez çocuğunu. Yani yasalar bunu engeller, hukuken bebek anne bakımına muhtaç olduğu için senden alınması söz konusu değil. Başka engelin varsa ayrılmamak için bilemem, ama çocuğu alırlar bahanesine sığınma.

Sürekli ağlıyorum başım çatlıyo

Ben mecbur kaldım oda boşanmaya pek sıcak bakmıyodu laf olmasın diye
Yerinde olsam gider annemin kapisinda yatardim. Sokaga atacak degil ya. Kocami da abartarak anlatirdim aglar sizlardim. Bebegine sagligi yerindeyse annen bakar sen de çalışırsın gul gibi mutlu huzurlu gecinip gidersiniz.

Yerinde olsam gider annemin kapisinda yatardim. Sokaga atacak degil ya. Kocami da abartarak anlatirdim aglar sizlardim. Bebegine sagligi yerindeyse annen bakar sen de çalışırsın gul gibi mutlu huzurlu gecinip gidersiniz.
+1
Kesinlikle böyle düşünüyorum. Çocuğu da asla babaya vermezler merak etmeyin.

Kızını verip vermeme kararı onlara ait değil. Onlar kim oluyor?

Yapmadığı şey kalmazmış bak bak bak.Yaaa bu erkekleri bu şekilde yetiştirenleri allah kahretsin.Bu akşam bu benzer okuduğum ikinci konu.O kimmiş de yapmadığı şey kalmazmış.Kızınıda senden biraz zor alır canım.2 aylık bebek süt çocugu o daha anneye verilir.Cahil cühela kanundan kitaptanda haberi yok embeselin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…