Dayanamıyorum...

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Günlerdir, hatta haftalardır saçma sapan bir ruh hali içindeyim. Sürekli birilerini arıyorum konuşmak için ama sonra daha beter pişmanlık duyuyorum insanları da kendi derdimle bunalttığım için.

Bir insanın hayatında olmamasını gerektiği her şey başına gelir mi?
Bu kadar mı hak ediyorum ben mutsuz olmayı?

Kahroldum ağlamaktan saçma sapan şeyler düşünmekten. İsyan etmek istemiyorum etmiyorum da.. Ama gerçekten ben dayanamıyorum ki artık. Bu yük çok fazla benim omuzlarımda. Taşıyamıyorum...

Yüzümü güldüren, beni mutlu eden her şeyi alıyorlar elimden.

Bana yazık değil mi?

Ne yasadiniz? Konuyu birazdaha acsaniz. Ayrica gercek dost iyi günde oldugu gibi kötü gündede yaninda olmali, derdini paylastiginizdan beden pismanlik duyuyorsunuzki?

Son düzenleme:
Derdini paylaşmayan derman bulamaz neden pişman oluyorsun ki :26:

Büyük hayal kırıklığı, her şey güzel olacak derken bir anda tepetaklak olması, üstelik sebepsiz.

Ama demek ki var bir hikmet.
Belki de sen göremedin gözlerini açıp, Rabbim karşına böyle çıkardı.
Seni sevdiği için, seni korumak için.

Kaldıramadığımız yerde mukadderat diyorum, sen en iyisini bilirsin diyoruz.

Her şeyin hayırlısı.

Ne yasadiniz? Konuyu birazdaha acsaniz. Ayrica gercek dost iyi günde oldugu gibi kötü gündede yaninda olmali, derdini paylastiginizdan beden pismanlik duyuyorsunuzki?

Yakın zaman önce nişanlımdan ayrıldım. Aslında ondan nefret etmem gerek ama 2 yıl önceki kadar yoğun hisler besliyorum hala. Hiç çıkmıyor aklımdan. Çok özlüyorum...

Bir yandan işsizlik sorunum var. Yıllardır uğraşmama rağmen atanamıyorum. En son girdiğim, derece yaptığım bir sınavda mülakattan sırf torpilim yok diye elendim. Ve artık ailem sanırım beni fazlalık olarak görüyor ki asla istemiyorum orada çalışmak dediğim bir yerde işe girmem için baskı yapıyorlar. Sanki ben değilim istemiyorum diyen... Görmezden geliyorlar beni.

Kimse neyin var, atlatabildin mi sıkıntılarını diye sormadığı gibi benden büyük bir özveri bekliyorlar. Her hareketim suç, ne yapsam yaranamıyorum...

Bu psikolojiyle benden 2 hafta kalmış kpssye çalışmamı ve yüksek puan almamı bekliyorlar bir de...

Bana, karakterime, inancıma, acıma, hiçbir şeyime zerre kadar saygıları yok...

Sanki tüm dünya karşımda ve ben tek başıma ayakta kalmaya çalışıyorum...

Azıcık olsun yüzümü güldüren tek şey tavşanımdı. Yatmadan evvel yatırırdım göğsüme, onunla dertleşirdim. Bir tek o benden nefret etmiyordu. Onu da aldılar az önce elimden...

Derdini paylaşmayan derman bulamaz neden pişman oluyorsun ki :26:

Zaten beni çok seven, hayatlarından yok olsam eksikliğimi hissedecek insan yok gibi etrafımda. Ben aramazsam aranmıyorum en basiti. Buradan belli işte insanları artık bunalttığım. Kimse mecbur değil ki benim saçma sapan ağlamaklı konuşmalarımı duymaya, ölmek istiyorum diye haykırışlarımı dinlemeye... Daha kendi annem babam acıma saygı göstermiyorken başkalarından beklemem lüzumsuzluk değil mi?

Amin canım. Ama keşke dayanma gücü de verse...

Diger yazinizida okumustum bu konuda yalniz degilsiniz inan ayni seyleri bende yasiyorim bu durumdan kurtulmak icin ne yapmak gerek inan bende bilmiyorum cok sevdigim bir insan var ama ne kendisi istiyor ne ailesi beni nede benim ailem zor gerckten

fındık yaşadığın çok ağır şeylerdi. ama geçti ve bitti. kendine gel artık. ailen anlattığın kadarıyla seni fazlalık görecek kimseler değil. seni önemsiyorlar o kadar çabuk karar verme. onların dediği yere git ve çalış. onlar senin kafanın dağılmasını istiyorlardır. eminim görüyorlardır halini şurda ne kadar olduki ayrılalı bu halde olman çok normal. kendine gel ve silkelen çalışmakla hiç birşey kaybetsin aksine yeni ortanlar görüp yeni insanlar tanıdıkça kafan dağılır.

tavşanı aldıklarını kuyunca sinirlendim ama sanırım o tavşan oldukça sen onu unutamayacaksın. en doğrusunu yapmışlar.

herşey yoluna girer ..
kendini hayatını yaşa ..
üzülme canım .. herşeyin hayırlısı ..

Diger yazinizida okumustum bu konuda yalniz degilsiniz inan ayni seyleri bende yasiyorim bu durumdan kurtulmak icin ne yapmak gerek inan bende bilmiyorum cok sevdigim bir insan var ama ne kendisi istiyor ne ailesi beni nede benim ailem zor gerckten

Allah sabır versin ikimize de ne diyeyim ki...

tavşanını kim neden aldı ki?

Ailem... Bakamazmışız, büyüdükçe etrafı kemirmeye başlarmış, tüylerini yutarmışım da hastalanırmışım... Bir parka götürdüler. Dolaşacakmış orada özgürce. Ben zaten kafese falan hapsetmemiştim istediği gibi dolaşıyordu evde.

Ben kapalıyım canım. İstedikleri yer kapalı çalışan kabul etmiyor. Ayrıca çok yorucu bir iş, çok yoğun tempoyla çalışılıyor. Onlar şimdilik başla sonra yine kpss çalışır istediğin yerlere atanırsın diyor ama o tempoyla çalışırken mümkün değil. İnan hiç istemiyorum.

evde tavşan olmaz ama balkonda olabilir çünkü kötü koku oluyor..
birde ailem beni düşünmüyor kimse beni sevmiyor demişsin ama ailem tüyleri seni hasta etmesin diye tavşanı almışlar farkında mısın bilmiyorum ama ailen seni düşünüyor önemsiyor ve değer veriyor..
seni istemediğin bi işe sokmak istemelerinin sebebide belki içinde olduğun durumdan biran önce kurtulmandır sosyalleşmen içindir kafan dağılsın diyedir belkide birazda bu açıdan bak derim..
insan mutsuz olmak üzülmek isterse sebep çok..
şükretmek lazım..

Seni neden fazlalık olarak görsünler ki?
Hayata atılmanı istiyorlar, belki de senin bu kötü halini görüp toparlanman için istiyorlar işe girmeni.
Iyiliğini isteyip bunu yanlış yoldan yapıyor olabilirler tabii.
Aileyle ne kadar takışılsa da fazlalık olarak görmezler ki çocuklarını.

Kendi alanında olmuyorsa yaz dönemi için geçici bir iş mi baksan?
Satış elemanı olarak falan çalışsan geçici süre.
Yorgunluktan canın çıksın, emin ol daha iyi olursun şu halinden.

Balkonda da geziyordu zaten. Çok temiz bir hayvan hiçbir yere tuvaletini falan yapmıyordu. Hergün ben onu alkolsüz ıslak mendille temizliyordum mis gibiydi.

Öyle görmeseler neden istemiyorum mutsuz olacağım dediğim halde baskı yapsınlar ki?
İnan hiç hiç istemiyorum.

Aile çok önemli . Nişanlından ayrıldıktan sonra ailen tam anlamıyla yanında olabilseydi bunları yaşamazdın sanırım
Ama ayrıldıysanız bir sebebi vardır bir hayır vardır o işte onu düşünmeyi bırakmalısın bu zaten zamanla olur öyle pat diye olmaz
İş bulamamak sınavlarla uğraşmak başlı başına bir sıkıntı zaten
Sende biraz üst üste gelmiş hepsi.
Ailenin dediği iş olmasa bile geçici olarak seni fazla zorlamayacak bir işe girsen yada ev ortamından uzaklaşabileceğin bir aktivite bulsan kendine olmaz mı
Bir hobin vardır mesela yapmaktan hoşlandığın bir şey onu geliştirsen bir şekilde tutunmalısın hayata pes etmemelisin

Balkonda da geziyordu zaten. Çok temiz bir hayvan hiçbir yere tuvaletini falan yapmıyordu. Hergün ben onu alkolsüz ıslak mendille temizliyordum mis gibiydi.

yazdığım diğer şeyleride okudunuz mu..
aileniz sizi fazlalık olarak görmez görmüyordur..
artı yanlış anlamadıysam herkes açık bi sen kapalı olacaksın diye çalışmak istemiyormuşsun ne var ki bunda..
ben gayet açıcığım belediyede 3 kapalı bayanla çalıştım hepsinide çok sevdim 5 yıldır hala görüşürüz..
artı ben açığım çalıştığım yerdeki herkes açık ve iş arkadaşımdan 1 tanesi kapalı ve 1 kişi bile kötü gözle bakmadı ters birşey söylemedi kimsenin hakkıda değil zaten..
siz kendinizi kimse beni sevmiyor istemiyor diye koşullamışsın gözüne herkes kötü geliyor..

kapalı kimseyi mi kabul etmiyorlar

Son düzenleme:
Yüzümü güldürecek tek bir sebep yok. Allah hiçbirinize böyle şeyler yaşatmasın, beni umarım hiçbiriniz tam olarak anlayamazsınız...

İnançlıyım. Aksi halde tek bir dakika yaşamazdım. Ki bu lafı edenlere çok kızarım ben normalde. Ama düşünüyorum çıkış yolu arıyorum bulamıyorum başka...

Göğsümde iyi huylu kistler var ve şu sıralar çok acıyor mesela. İnsan buna sevinir mi? Bir umut diyorum, belki benim bir cahillik yapmama gerek kalmaz da birden kavuşuveririm en sevgiliye...

Şu an içimden çıplak ayakla sokakta gezmek, yorulana kadar yürümek geçiyor mesela...

kapalılık açıklık durumu olmasa. yoğunluk senin için iyi olurdu en azından bir süre için. sende kendine başka bir iş bul üni mezunusun sanırım bulabilirsin rahatça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…