Dayanamıyorum...

ben de nisan attim sonra kandirdi ailemi evlendik hayatim kaydi. cok daha agir seyler yasadim. belki boylesi hakkinda daha hayirlidir. bak onca seye ragmen Allah bana cok guzel kapilar acti hayatimi sadece bi iki yilligna kaydirabilmis oldu o pislik. simdi elhamdulillah her sey yolunda. belki senin icin de boylesi hayirlidir bilemezsn ki. benim de ailem ise girmemi istedi ama ben yuk oldgumu dusunmedim. sadece ayaklarmn ustnde durmami istiyorlar bunun fark daym. arti cok sevdgm iki tane kedim òldu. cok uzuldm ama simdi cok sevdgm iki kedim daha oldu. su an yanmda yatiyorlar. hayata bakis acinla ilgili olablr bunalman. Allah kmseye kaldiramayacgi bi yuk vermez. bol bol insirah suresi oku dua et.

ve sana yeni yasadgm bi ornek. minicik bi kedi yavrusu annesiz kalmis bi deri bi kemik, beyaz renkli oldugu halde sokakta kapkara seklde buldk. veteriner igne bile yapmadi ölcek dye. aldk baktik Allah sifasini da verdi simdi pamuk gbi bi kedi oldu kilo aldi yasiyor su an :) ben o kedi yavrusuna bakip iki sene once ettgm isyanlardan utandim. demek ki tam bitti dedigmz anda Allah bi kapi acabiliyor. hic bi zaman umidi kesmemek lazim. insllah yardimci olabilmisimdir :)

Amin inşallah öyle olur. Çok teşekkür ederim duaların için.

Senin kedi, benim de tavşan yaşam enerjisi olmuş ama tek fark benim minnoşum gitti işte.

Yanında olacak adam şimdiden olurdu.Çözüm üretecek adam,nişan bozulmadan üretirdi.Anlayışıl ılımlı destek adam,zaten şu an hayatında olurdu.Boşver.İş imkanın onal evlenince iyi olur diye bakma.Nerden bileceksin işteki şartlarını.Rızık kapısımı Allah açar Allah kapar.Günümüz şartlarında kamuda amir istiyor diye baş açmak gibi bir problem yok.Kamu da amire göre olmuyor bazı talepler.Topla kendini ve kendi hayatın için,herkese inat tırmala.Bu kasvetten ailenin olumsuzluklarından güçlenerek kurtulursun.

Hayirlisi cnm... Seni daha hayirli bir seyler bekliyoo ama bakalim ne, ne zaman, kim?? Gorcesss ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım sağolasın. Valla Allah beterinden korusun da daha iyilerini istemeye korkuyorum artık. :)

Orası öyle ama işte ona sorsak o da bana bir sürü kabahat bulur. Burada yazılanları okudu, benim buradaki kadınların gazına gelip nişan atmış, kardeşinin dedikodusunu yapmış biri olduğumu düşünüyor mesela şu an.

Kim buradaki yazılanları okudu.Niaş attığın kişi mi?Onunla görüşüyor musun anlamadım ben şimdi.Burdaki yazıları ne diye okutuyorsunuz onu da anlamıyorum.Seni,tanımadığın insanların internet üzerinden yaptıkları yorumlarla gaza gelip nişan atacak kadar salak diye biliyorsa,zaten ayrılman hayırlı olmuş.Onun sen de kabahat buolması önemli değil.Senin ne yaşadığın önemli.Neyse nasıl biliyorsan öyle yap.Hayat bir erkekten ibaret değil.

neden verdin tavşanını??????????
inandığın şeylere sahip çıkmalısın.
fındık git o tavşanı neredeyse geri al.
hayatına sahip çık biraz.
napıcaksın tavşanın olmadan ya, biliyosundur belki bende de var bi tane dert ortağı. eşimin yokluğundaki tek gerçek arkadaşım oldu. onsuz şimdi eksik kalırsın git al tavşanını geriye.

Tabi ki ben okutmadım ona. Neden böyle bir şey yapayım... Uzun hikaye biraz ama kendisi tesadüfen burayı internette buldu, yazdıklarımdan da yazanın ben olduğumu anladı.

Aynen öyle onsuz eksik gibiyim. Zaman geçince alışırım sanıyordum ama hep rüyalarıma giriyor. O benim dokunabildiğim sevebildiğim tek hayvandı çünkü. Onu nişanlım almıştı, biraz da onu düşünerek gönderdiler onu hatırlatıyor sana diye. Kendileri de çok özlüyor biliyorum, çünkü çok tatlıydı hareketleri falan.

Ama alamam. Hem hayvana da yazık. Oraya gider gitmez o kadar mutlu olmuş ki. Arkadaşlar falan bulmuş kendine. Büyümeye başlıyordu, çiftleşmek isteyecekti. Sırf ben onu seviyorum diye eziyet etmeye hakkım yok diye düşünüyorum. Evet çok zor ama şimdi orada mutlu oldu diye teselli oluyorum. Geri alırsam hayvan ne yapacağını şaşırır. Alıştı artık oraya. Ama yavrusu olursa gidip yavrusunu alacağım. Onu koydum kafaya. Bu sefer büyüyünce bir yere vermelerine de izin vermeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…