dayim ve yengem

evet burda dogup büyüdüler öyle her senede türkiye gitme gibi durumlarida olmadi
İyi, kesinlikle avukat tutsun dayınız ve en kısa zamanda velayet davası açsın. Yengenizin ailesine akrabalarına da haber yollayın baskı kurarlar belki üzerinde de aklı başına gelir belki.

Alman yasalarını bilmiyorum ama eminim ki böyle bir bireyle çocukların kalmasına izin vermezler. Dayınız dava açsın velayet için ve çocukları alsın derim.

ins dayim sinirden yalnis karar vermez. annem bi yandan panik cocuklara ya devlet el koyarsa dayinda göremezse diye, cünki kizi kesinlikle annesini istiyor oglu burda kalmaya ikna etmesi kolay.

devlet bu sefer kiz babayi istemiyor bu yüzden anneylede gidemez ona biz el koycaz derseler? olur mu böyle ihtimal.

alman yönetimi cok merak türk cocuklarina el koymaya

Daha burada aktif konumuz vardı. Almanya dan geldi dolandırıcı bir adama bir anne. Şaşkınım ama olmaz diyemiyorum. O kız da uğraşıyordu. Yengenin akıl sağlığı yerinde mi? Eski kocadan para isteyen, karısını vurmuş bir adamın nesine geliyor😪😪😪 üzgünüm

ins dayim sinirden yalnis karar vermez. annem bi yandan panik cocuklara ya devlet el koyarsa dayinda göremezse diye, cünki kizi kesinlikle annesini istiyor oglu burda kalmaya ikna etmesi kolay.

devlet bu sefer kiz babayi istemiyor bu yüzden anneylede gidemez ona biz el koycaz derseler? olur mu böyle ihtimal.

Alman yasalarını bilmiyorum ama Türk yasalarında evet çocuğa sorulur ama öncelik çocuğu korumak üzerinedir. Dayınızın bir problemi yoksa çocuk direkt babaya verilir.

annede baba hafta sonu görme hakki var ama yengem ihtiac oldukca cocuklari hafta icide yolluyor

bambaska ülkeden bahsediyoruz, kadin cildirmis olmali.
o kadar kolay oldugunu sanmiyorum gutürebilmesinin.
Avukatla Jugendamtla görüsün.
Herseyi deneyin bence. Cocuklarin gelecegi
Söz konusu.

cok agir sacmalamissiniz son cümlenizle....

Yengeniz bu konuşulanları bilmiyor olabilir mi? Aklı başında hiçbir kadının bu şartlarda evlenmek isteyeceğini düşünmek istemiyorum.
Öncelikle yengeye ulaşmaya çalışın bi şekilde ve sakince konuşup anlatın. İkna olmazsa iyi bir avukat tutup çocukları vermeyin. Adamın! karısını vurduğu ispatlanır zaten.

Allahim böyle seyler duyunca insan hic basina gelmez saniyor. dayim su an sinir küpüdür arasammi? beklesemmi uyuyamiyorum migdem agridi resmen
Bence yarın sabah sakin kafayla görüşün ve hemen ardından avukata gidin size en doğru yönlendirmeyi bir avukat yapabilir. Umarım iki küçük çocuk için de en iyisi olur🙏🙏🙏🙏

Yengeniz bu konuşulanları bilmiyor olabilir mi? Aklı başında hiçbir kadının bu şartlarda evlenmek isteyeceğini düşünmek istemiyorum.
Öncelikle yengeye ulaşmaya çalışın bi şekilde ve sakince konuşup anlatın. İkna olmazsa iyi bir avukat tutup çocukları vermeyin. Adamın! karısını vurduğu ispatlanır zaten.

biliyor oda adamin yaninda teldeymis - he bide dayim sinirden küplere binerken bagirmis adamda dayima diyormuski bagirma ortamda kadin var... Nelere bulastik

Back
X