dayim ve yengem

tamam almanlar tüh kaka pis. o zaman alman hükümetine siginmasin dayiniz.....
Ne alakası var. Biri bir durumu yanlış buluyor, eleştiriyor diye tüm haklarından vazgeçmek zorunda değil. Devletler toplum düzenini sağlamak için vardır bazen hükümetin uygulamaları beğenilmez bunu da eleştiriye hakları var. Kadın belli ki bir uygulamadan rahatsız ve bunu dile getirmiş ne var bunda şimdi.

Ne alakası var. Biri bir durumu yanlış buluyor, eleştiriyor diye tüm haklarından vazgeçmek zorunda değil. Devletler toplum düzenini sağlamak için vardır bazen hükümetin uygulamaları beğenilmez bunu da eleştiriye hakları var. Kadın belli ki bir uygulamadan rahatsız ve bunu dile getirmiş ne var bunda şimdi.

bir sürü olaylar cikti ama inanmak istemiyor. sanki ben uydurdum... suraya derman aramaya geldim bazilari ellerinden gelse onlarda vurcak. sanki birinin hakini calmisim gibi

bir sürü olaylar cikti ama inanmak istemiyor. sanki ben uydurdum... suraya derman aramaya geldim bazilari ellerinden gelse onlarda vurcak. sanki birinin hakini calmisim gibi

hayir siz öyle bi yazmissiniz ki, sanki kesinlikle bi yardim kapiniz yok. dayiniz arasa jugendamti tutsa bi avukat olay sip sak cözülecek zaten. dayim sinir küpüdür dayim sinir küpüdür baska bisey yok

hayir siz öyle bi yazmissiniz ki, sanki kesinlikle bi yardim kapiniz yok. dayiniz arasa jugendamti tutsa bi avukat olay sip sak cözülecek zaten. dayim sinir küpüdür dayim sinir küpüdür baska bisey yok
Zaten ne yapacağını bilemeyip konu açmış, yeterince üzgün olmalı ne yazdığını bilememesi normal değil mi?

bu olaylar daha demin olmus haberi annemde konuyu acmadan 5 dk önce aldim!

hani sanki yillardir erteliyoruz!! dayim zaten avukata gitcek ama ates püskürdügünden inat edip iyi al götür de totonun ölcüsünü al demesinden korkuyoruz biz

ikincisi kiz kesinlikle annemde kalcamm diyor bunu jugendamta desen ne der? iyi babayi istemiyorsun annenle yollamiyoruz bizle kalcaksin demezmi? diye her olanagi düsünmeye calisiyorum konuyu carptirmayin!

tekrar okuyun ben ayy jugendamt cocuklar alcak diye kendimi yerden yere vurmadim!

Çocuklar gitmek istiyor mu ?
Yenge nasıl bu kadar saçma davranabilir ?
Çocuklarda çok alışı küçük değilmiş onlar ne düşünüyor ?
İnternetten tanıştığını nereden öğrendiniz ?
Yenge ile konuşun bence kaygıları anlatın.

Yasalara göre boşanma durumda eşler birbirinin rızası olmadan ülke dışına götüremez çoçukları bir avukata başvurursa dayınız detaylı öğrenir,yurtdışıseyahatleri için babanın verdiği bir onay belgesi var Türk vatandaşıysa çoçuklar konsolosluktan Alman vatandaşıysa bh ‘ dan alınan önce iptal ettirin o belge olmayınca çoçuklar gümrüklerden geçemez zaten

Çocuklar gitmek istiyor mu ?
Yenge nasıl bu kadar saçma davranabilir ?
Çocuklarda çok alışı küçük değilmiş onlar ne düşünüyor ?
İnternetten tanıştığını nereden öğrendiniz ?
Yenge ile konuşun bence kaygıları anlatın.

kiz kesinlikle annede kalmak istiyor
oglan babaya düskün
yenge bende bilmiyorum aklim almiyor
cocuklarla dayim özel tekrar konusa bildimi bilmiyorum cünki yengem tr de adamla pat diye aramis imza lazim ben türkiyeden evlencem diye
yenge yillardir türkiyeye gitmedi - adami kimse tanimiyor bizle alakasiz bir yerden tatil icin bile gidilmicel bi sehirden...

yani bosandikdan sonra gitmedi hic türkiyeye

sacma olucak ama türkiyede hic bir kurum el atmaz dimi: nötr gidip kadin aklini basina topla demez dimi?

Yasalara göre boşanma durumda eşler birbirinin rızası olmadan ülke dışına götüremez çoçukları bir avukata başvurursa dayınız detaylı öğrenir,yurtdışıseyahatleri için babanın verdiği bir onay belgesi var Türk vatandaşıysa çoçuklar konsolosluktan Alman vatandaşıysa bh ‘ dan alınan önce iptal ettirin o belge olmayınca çoçuklar gümrüklerden geçemez zaten

tskler bu bilgi cok önemli, su an türkiyedeler avukat hemen geri getirme talimati vere bilirmi?

Daha burada aktif konumuz vardı. Almanya dan geldi dolandırıcı bir adama bir anne. Şaşkınım ama olmaz diyemiyorum. O kız da uğraşıyordu. Yengenin akıl sağlığı yerinde mi? Eski kocadan para isteyen, karısını vurmuş bir adamın nesine geliyor😪😪😪 üzgünüm

o konuyu cok iyi hatirliyorum su an kizi daha cok anliyorum ama burda nefesimi kesen cocuklar... cocuk olmasa mutlu ol hayirli olsun diip konu kapanirdi ama kiz tam ergenlik döneminde bilmiyorum ya.

Selam kizlar,

biz almanyaya yasiyoruz. yengem daha dogrusu ex yengemle dayim bosandilar iki cocuklari var. yinede bir birine yakin yasiyorlar. dayim cocuklari görüyor.

simdi yengem türkiyeden biri ile evlenip türkiyeye dönmek istiyormus cocuklarla bize hayirlisi olsun demek düser.

ama zaten cocuklar nasil ayak uydurcaklar diye kara kara düsünürken - dayim kesinlikle istemiyor biri kiz (13) biri erkek (9) aldigimiz haber beni soka soktu - adam dayimi aramis ben cocuklari cok seviyorum kendim cok istiyordum ama cocuk yapamiyorum sen nafakayi bana yolla ben burda onlar icin herseyi yaparim, esim beni aldatti onu vurdum felc kaldi demis...

dayim ne düsünüyor bilmiyorum kendisini daha görmedim
ex yenge su an türkiyede ulasamiyorum ama aklim mantigim almiyor sen internetde tanistigin ergenlik cagina gelmis cocuklarini katil ruhlu insana nasil güvenip emanet edersin...

lütfen bana mantikli yorumlar yazarmisiniz ona göre bir sekil dayimla konusup kesinlikle cocuklarina sahip cikip kesinlikle ama kesinlikle ikna olmamasini istiyorum :KK43:

benim aklima gelen cözüm madem bu kadar kör kütük asik o katil ruhluyu buraya getirse en azindan birsey olsa cocuklara dayimin el atmasi kolay olur yada cocuklar dayimda kalir annelerine giderlerdi her gün ama babalarinin yaninda yatmalari daha güvenli sanki.

nolur bosanmis anneler on kere degil yüz kere düsünün, icimi fena korku kapladi... dayim telefonda cildirmis ama buda cözüm degil...

edit: aklima geldi bu adam karisini vurduysa niye hapisde degil?
Yengenız kafayı yemıs.Kendı gitsin evlendin.Ver nafakayı ne ya

kiz kesinlikle annede kalmak istiyor
oglan babaya düskün
yenge bende bilmiyorum aklim almiyor
cocuklarla dayim özel tekrar konusa bildimi bilmiyorum cünki yengem tr de adamla pat diye aramis imza lazim ben türkiyeden evlencem diye
yenge yillardir türkiyeye gitmedi - adami kimse tanimiyor bizle alakasiz bir yerden tatil icin bile gidilmicel bi sehirden...

yani bosandikdan sonra gitmedi hic türkiyeye

sacma olucak ama türkiyede hic bir kurum el atmaz dimi: nötr gidip kadin aklini basina topla demez dimi?
Sormadan duramayacağım çocuklar neden babaya böyle sitemli?

Back
X