dayim ve yengem

hayir siz öyle bi yazmissiniz ki, sanki kesinlikle bi yardim kapiniz yok. dayiniz arasa jugendamti tutsa bi avukat olay sip sak cözülecek zaten. dayim sinir küpüdür dayim sinir küpüdür baska bisey yok
Bizim çok fazla yakın akrabalarımız var orada Alman hükümeti Türk çocuklarına türlü bahanelerle el koyup Alman aılelerıne verıp asımıle ediyorlarmış bla bla aslı var mı bunun kuzum burda da sürekli haberlerde olsun programlarda olsun sürekli konuşuluyor cıddi şekilde acaba konu sahibi bundan mı bahsediyor sende orada yaşıyorsun var mı aslı bu konuların

kiz kesinlikle annede kalmak istiyor
oglan babaya düskün
yenge bende bilmiyorum aklim almiyor
cocuklarla dayim özel tekrar konusa bildimi bilmiyorum cünki yengem tr de adamla pat diye aramis imza lazim ben türkiyeden evlencem diye
yenge yillardir türkiyeye gitmedi - adami kimse tanimiyor bizle alakasiz bir yerden tatil icin bile gidilmicel bi sehirden...

yani bosandikdan sonra gitmedi hic türkiyeye

sacma olucak ama türkiyede hic bir kurum el atmaz dimi: nötr gidip kadin aklini basina topla demez dimi?
Yok demez

Yenge de mal mülk var mı

Belki adam ondan evlenmek istiyor.

13 yasında kızın da annesinin bu yanlış davranışını görememesi çok enteresan

Bir de okullar hersey Almanya’da ise şimdi Türkiye şartlarına uyum sağlamak zorunda kalacak çocuklar

Bence dayın yengene seninle tekrar bir araya gelmek istiyorum çocukların hatrı için desin. Böylece Kadın başkasıyla evlenemez.

Bu da yanlış ama aklıma başka çözüm gelmiyor :(

Yok demez

Yenge de mal mülk var mı

Belki adam ondan evlenmek istiyor.

13 yasında kızın da annesinin bu yanlış davranışını görememesi çok enteresan

Bir de okullar hersey Almanya’da ise şimdi Türkiye şartlarına uyum sağlamak zorunda kalacak çocuklar

Bence dayın yengene seninle tekrar bir araya gelmek istiyorum çocukların hatrı için desin. Böylece Kadın başkasıyla evlenemez.

Bu da yanlış ama aklıma başka çözüm gelmiyor :KK43:

yengemde birsey oldugunu sanmiyorum belki takilari duruyordur yada mihir..

adam keske avrupaya gitcem diye tuttursa en azindan gözümüzün önünde olurdu cocuklar kacicak delikleri olurdu.

yengemin ailesi tr de ve orayada cok uzak... cocuklar ananneyi kac kere gördülerki bilip gitsinler birsey oldugunda

yengemde birsey oldugunu sanmiyorum belki takilari duruyordur yada mihir..

adam keske avrupaya gitcem diye tuttursa en azindan gözümüzün önünde olurdu cocuklar kacicak delikleri olurdu.

yengemin ailesi tr de ve orayada cok uzak... cocuklar ananneyi kac kere gördülerki bilip gitsinler birsey oldugunda
Dayın çocukları ile konuşsun

Yengenle de konuşsun başka ülkeye gitsinler istemiyorum diye

Evlenirse zaten dava açıp çocukları geri alma hakkı doğuyor diye biliyorum

Ya kuzum benim😥. Ben babada da var bir problem diye düşündüm bir an özür dilerim çok.

babada var tabi sorun. bu konuda dayima cok kiziyorum ne kadar kavga olsada cocuklarin önünde susmayi bilcekti.

ikiside suclu ama dayim akli basinda biri olarak dogru yöneticekti... al iste sonuc

Bn de felaket tellalı gibi oldum da yine tv de almanyada kadın adnan oktRcılara katılmış 2 kızını da sokmuş gruba. Adamın yakınları tv de makyajla görüp aramışlar. Adam halrn uğraşıyor. DYına bu örnekleri sırala çocukları yollamasın

kiz kesinlikle annede kalmak istiyor
oglan babaya düskün
yenge bende bilmiyorum aklim almiyor
cocuklarla dayim özel tekrar konusa bildimi bilmiyorum cünki yengem tr de adamla pat diye aramis imza lazim ben türkiyeden evlencem diye
yenge yillardir türkiyeye gitmedi - adami kimse tanimiyor bizle alakasiz bir yerden tatil icin bile gidilmicel bi sehirden...

yani bosandikdan sonra gitmedi hic türkiyeye

sacma olucak ama türkiyede hic bir kurum el atmaz dimi: nötr gidip kadin aklini basina topla demez dimi?

cocuklar nerde?

Bizim çok fazla yakın akrabalarımız var orada Alman hükümeti Türk çocuklarına türlü bahanelerle el koyup Alman aılelerıne verıp asımıle ediyorlarmış bla bla aslı var mı bunun kuzum burda da sürekli haberlerde olsun programlarda olsun sürekli konuşuluyor cıddi şekilde acaba konu sahibi bundan mı bahsediyor sende orada yaşıyorsun var mı aslı bu konuların

yok! gercekden yok.

sen cocugunu döv ilgilenme beslenmesiz kahvaltisiz okula yolla sonrada devle bizden cocuklarimizi caliyo de.

ins dayim sinirden yalnis karar vermez. annem bi yandan panik cocuklara ya devlet el koyarsa dayinda göremezse diye, cünki kizi kesinlikle annesini istiyor oglu burda kalmaya ikna etmesi kolay.

devlet bu sefer kiz babayi istemiyor bu yüzden anneylede gidemez ona biz el koycaz derseler? olur mu böyle ihtimal.

alman yönetimi cok merak türk cocuklarina el koymaya
nerden cikartiyorsunuz böyle seyleri? Niye türk cocuklarina el koymaya merakli olsunlar?
Ayrica yengemiz cocuklari kanunca dayinizin imzasi olmadan izine bile götüremez yurtdisina, hele yurtdisina onun rizasi olmadan yerlesmek imkansiz.

Piskopatmı ne birde telefonda anlatmış😳

Dayınız polise gidip telefon kayıtlarını çıkarsın, mümkünse çocukların velayetini de alsın tek bulabildiğim çözüm bu..

nerden cikartiyorsunuz böyle seyleri? Niye türk cocuklarina el koymaya merakli olsunlar?
Ayrica yengemiz cocuklari kanunca dayinizin imzasi olmadan izine bile götüremez yurtdisina, hele yurtdisina onun rizasi olmadan yerlesmek imkansiz.

orasini bilmiyorum. dayim böyle bi niyeti oldugunu bugün ögreniyor. yengem adamla türkiyeden ariyor.

dayim imzayi belki tatile gidiyorlar diye verdi

Back
X