Dç.dr Özkan özdamar

Sana kimyasal mı demişti o zaman

Söylicem canım zaten. Ben daha öncede prolaktini ona hep söyledim ama çok takmadı yani

Eşimde sperm dna hasar testi yaptırıcak Özkan hoca istemedi henüz ama yaptıralım aklımızda soru işareti kalmasın diye düşündük. Siz yaptırmış mıydınız canım

Bana 25 üstünü gebelik sayabiliriz altını sayamayiz tutunma var ama ilerlememis dedi. Ya kimyasal oluyor yinede bence tutunma var sonuçta deger görüyoruz
Aynen canım bence ilaçlardan kaynaklı falanda yükselmiş olabilir o yüzden tam gününde verin diyorlardır belkide

Aynen canım bence ilaçlardan kaynaklı falanda yükselmiş olabilir o yüzden tam gününde verin diyorlardır belkide
Kullandığım ilaclar beta yükselten tarzda ilaclar degil catlatma ignesinde falan anca yükselir o tarz ilaçlardan. Hatta idrar testinde 10 güne kadar bile pozitif görebilirsin. Onların degerlendirme seklide saçma anlam veremiyorum ne yalan söyliyim. Tutundu ama ilerlemedi. Benim sonuçlar çıksa rahat edicem ama bir sonuçlar çıkmadı. Baya uzun sürecek heralde iki hafta oldu çıkınca mesaj gelcek dediler. 2 regli bekleyelim demisti özkan bey yetismicek heralde 2. Reglime

Ne kadar sürede çıkar demişlerdi canım. Yetişir inşallah ya senin adetin biteli çok olmadı sanki yaklaştı mı günlerin. Tutunup ilerlememesinde de vardır bir hayır demek ki sağlıklı gebelik olmayacaktı canım. Ben o yüzden bekledim test için son güne kadar boşuna ümitlenmemek için birazda

2 hafta ile 3 hafta arasinda dediler. Ama burdan gordugum kadariyla kimilerinin 1 aydan fazla sürmüş. ben 21 gunde bir oluyorum regliyi normalde. 10 gün kaldı reglime normalde tabi aksamazsa bu ilaclardan dolayı.

Canım gerçekten çok üzüldüm...İçimde güzel hisler vardı senin için. Nasip böyleymiş. Sınanıyoruz resmen. Prolaktinden bahsetmişsin benim de az da olsa yüksekti özkan hoca önemli değil demişti. İnsan çok sorguluyor her şey bu kadar normal giderken neden olmuyor diye. Doktor da çok bir şey diyemiyor bazen. Rahimlerde olanı Allah bilir diye bi ayet var. Çıkmaza girdiğimde bunu düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…