Dç.dr Özkan özdamar

Offf bu nedir ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten.

Evet canım bende öyle düşünüyorum sürekli düşünmek kötü ama eşim zaten işte oluyor bütün gün yalnız oluncada insan ister istemez buraya giriyor ve genelde düşünüyor. Bende bugün ailemin yanına gitmek istedim aslında hem yeğenimi falan görürüm moral olur banada diye kucağıma alırsam diye çekiniyorum biraz sadece annemde gelme diyor bi şey olursa falan ama evde bunaldım iyice olucağı varsa olur diye düşünüyorum artık yani insanlar hiç bi şeye dikkat etmiyorlar tutuyor allahtan bence. Dün de süpürge yaptım yerleri sildim falan ev işlerine başladım yani zaten mecburuz yapmadan olmuyor ki

En iyisini yapmışsın. İnsanın kafa dağıtmaya çok ihtiyacı oluyor cidden. Dün bile ağladım bende ne yalan söyliyim.

Benim bugün 4. Günü 3 gün çok yoğun ağrılı geçti ve çok aşırı pıhtı geldi. Bacaklarım çok ağırıdı. Ben kan sulandırıcı kullanıyordum. Bugün azaldı 2 3 güne kalmaz bitecek gibi şuan.

Evet gitsen bir dert gitmesen bir dert oluyor seni çok iyi anlıyorum. Bol bol Film izle, kitap oku. akşamları eşinle yürüyüşe çıkın yaz şimdi. Evet kesinlikle biz tedbirlerimizi alıyoruz gerisi allahtan.

Evet gitsen bir dert gitmesen bir dert oluyor seni çok iyi anlıyorum. Bol bol Film izle, kitap oku. akşamları eşinle yürüyüşe çıkın yaz şimdi. Evet kesinlikle biz tedbirlerimizi alıyoruz gerisi allahtan.
Dün göğüs ağrım başladı çok moralim bozuldu canım ya tam adet öncesi ağrısı gibi çok korkuyorum acaba tutmadı mı diye

Duşa girince de azalıyor benim o yüzden de azalmış olabilir. Normal ama bence bu ağrılı durum chatgpt öyle demişti sanki :) ahh o ağlama krizleri bir kaç gün bende de sürdü. Napalım yolumuza devam edicez canım. Bu kadar yol geldik. Geri dönmek yok. Elimizden geleni yapmaya devam. Nasip böyleymiş. Bizim de imtihanımız buymuş :)

Dün göğüs ağrım başladı çok moralim bozuldu canım ya tam adet öncesi ağrısı gibi çok korkuyorum acaba tutmadı mı diye
Ama o progestan iğnelerin yan etkisinde vardı göğüs ağrısı. Aslında belirtilere hiç bakmamak gerek bence. Pozitif düşün. '' ben sağlıklıyım elimden geleni yapıyorum. Sonu güzel olacak inşallah . '' bunu tekrarla hep içinden.

İnşallah canım ya sen yaşamış mıydın göğüs ağrısı

İnşallah canım ya sen yaşamış mıydın göğüs ağrısı
Evet yaşamıştım göğüs ağrım bitince hatta olmadığını düşünmüştüm. Balon gibi söndüler sanki ama böyle olupta pozitif gören de varmış. bu iğnelerden dolayı hormon dalgalanmaları olabilirmiş dolayısıyla farklı belirtiler olurmuş.

Evet canım herkesin çok farklı gerçekten hayırlısı olur inşallah

İyi sen nasılsın. Bende bir gelişme yok kromozom testi sonuçlarını bekliyorum. Senin süreç nasıl gidiyor?
Bende sabırsızlanıyorum artık canım yarın test günüm sonunda bitti bekleme süreci. Çok umudum yok gibi göğüs ağrısı olunca bi çöktüm ben bugünde kasık ağrıları var adet öncesi gibi. 1 haftadır hiç dikkatte etmedim bir şeye anneme gitmiştim yeğenimi falan hep aldım kucağıma iş falanda yaptım pek yatamadım yani hayırlısı artık

İyi düşün iyi olsun canım. Allahın izniyle seninledir tutmuştur. Ben yani bariz bir belirti yaşamadım tutunmasinda mesela kimyasal olmus olsa bile tutunma kanaması vs hic birsey olmadı. Sadece hani öğrendiğim icin sonradan bunlar belirti olabilir diyeceğim şey vardı göğüs hassasiyeti. Yani düşününce bir belirti sayilabilir. Birde ara ara batma oldu. Ama negatif gelse direkt olarak fark edermiydim kesinlikle etmezdim. Zaten özkan beyde prolaktine baktirdiginda 20 küsürlerde çıktı. Yani gebelik oldugu icin artmış. Normalde cok daha düşük benim degerlerim. Düşününce evet bundan dolayı olmus dedim kendi kendime. Yani aslında tutunma belirtiside olabilir.

Benim bi de prolaktin yüksekliği sorunumda var ya canım belki de o yükseldi o yüzden göğüs ağrım oldu o da olabilir benim hipofiz bezimde prolaktinoma tespit edildi ona bağlı yükselme oluyor dostinex kullanıyordum en son ilacı kullanalı da 2 hafta oluyor ondan belkide. Neyse artık yarın belli olacak her şey canım. Dediğin gibi morali yüksek tutmak gerek ama nerde

2 haftada yükselir mi bilmedigim icin soruyorum. Birde ilacı özkan bey mi bıraktırdı. Senin pozitif olcak gibi hissediyorum ben. En başından beri öyle hissediyorum. Allahın izniylede olur. Birde tutacağı varsa her türlü tutuyor ilk günler dikkat ettiysen zaten ilk günlerde tutunuyor. Burda neler neler okuduk gezmeye gidenler uzun yol yapanlar tutacağı varsa her türlü tutar. o yüzden şundan dolayı olamayabilirmi diye falan hic düşünme.

Çok sağol canım benim. İçimi öyle ferahlattın ki inşallah hislerinde yanılmazsın pozitif görürüm İnanıyorum allah bizim için en doğru zamanı ayarlıyor elbet yüzümüzü güldürecek ikimizede nasip olsun tez vakitte. Evet canım Özkan bey değer yükselince 2 hafta kullan bırak dedi bende öyle yaptım

Amin insallah. Yarın güzel sonuçlar alırsın insallah. istanbula mi gidip kan verceksin. Yoksa bulunduğun yerde mi

Amin insallah. Yarın güzel sonuçlar alırsın insallah. istanbula mi gidip kan verceksin. Yoksa bulunduğun yerde mi
Yok canım gitmeyeceğim test için. Özkan bey test için buraya bekliyoruz dedi ama Çorluda vericem yol çok uzak değmiyor ki

InsAllah pozitif haberini alırsınız ama kızdım size neden böyle bir şey yaptınız anlamadım dikkat etmeniz gerektiğini biliyorsunuz neler çekiyoruz maddi manevi çocuk kucağa almak temizlik yapmak falan yanlış bence Allaha emanet insAllah bebeğiniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…