Evet cidden değmiyor. Zaten kese görmeyede çağırır cok yeni olduğu icin kontrol icinde erken oluyor. En iyisi yakin yerde vermek.Yok canım gitmeyeceğim test için. Özkan bey test için buraya bekliyoruz dedi ama Çorluda vericem yol çok uzak değmiyor ki
Bana ilk 3 gün önemli dediler. Hatta 5.gün aradı hemşire bundan sonra hareket etmeniz daha iyi kan dolaşımı açısından sürekli yatma kesinlikle önermiyoruz dedi. Yine dikkat etmeye çalıştım çok ağır bir iş yapmadım moral olarak çok düşmüştüm artık bu süreç beni çok yormuştu. Yeğenimle zaman geçirmek bana o kadar iyi geldi ki dalgınlığıma gelip bi kaç kere aldım birazda nasipte varsa olur diye düşünüyorum artık bazen ne kadar dikkat etsende olmuyorInsAllah pozitif haberini alırsınız ama kızdım size neden böyle bir şey yaptınız anlamadım dikkat etmeniz gerektiğini biliyorsunuz neler çekiyoruz maddi manevi çocuk kucağa almak temizlik yapmak falan yanlış bence Allaha emanet insAllah bebeğiniz sizinledir
Kese görmeye çağırdıklarında da ek ücret mi alıyorlar canım yoksa pakete dahil mi biliyor musunEvet cidden değmiyor. Zaten kese görmeyede çağırır cok yeni olduğu icin kontrol icinde erken oluyor. En iyisi yakin yerde vermek.
Gebelik takip ücreti ayrı oluyormuş diye duymuştum ama fiyat konusunda bir bilgim yok. Hic o aşamaya geçemediğim icinde sormadım açıkçasıKese görmeye çağırdıklarında da ek ücret mi alıyorlar canım yoksa pakete dahil mi biliyor musun
Takip için zaten oraya gitmeyiz de sadece keseyi görmek içinde ücret alıyorlarsa gitmenin ne anlamı var anlamış değilim gerçekten yani bu süreçte zaten her şeyden alıyorlar bari bunda almasınlar. O günleri görmekte nasip olacak inşallah canımGebelik takip ücreti ayrı oluyormuş diye duymuştum ama fiyat konusunda bir bilgim yok. Hic o aşamaya geçemediğim icinde sormadım açıkçası
Evet ama ilaç sürecini falan nasıl yürütecek ki takip yapmak isteyebilir. Para almadıkları şey yok zaten nefes alsan para alıyorlar.Takip için zaten oraya gitmeyiz de sadece keseyi görmek içinde ücret alıyorlarsa gitmenin ne anlamı var anlamış değilim gerçekten yani bu süreçte zaten her şeyden alıyorlar bari bunda almasınlar. O günleri görmekte nasip olacak inşallah canım
Haklısın canım o da var tabi neyse bi olsun da bakıcaz sonrasına artıkEvet ama ilaç sürecini falan nasıl yürütecek ki takip yapmak isteyebilir. Para almadıkları şey yok zaten nefes alsan para alıyorlar.
Evet şuan hic düşünme tuttunsun güzel ilerlesin gerisi bir şekilde hal olur zatenHaklısın canım o da var tabi neyse bi olsun da bakıcaz sonrasına artık
NegatifEvet şuan hic düşünme tuttunsun güzel ilerlesin gerisi bir şekilde hal olur zaten
Cok üzüldüm canım.Senin icin cok umutluydum cidden. Biliyorum zor ama seninde dediğin gibi herseyin bir zamanı var. Zamanı geldiğinde inanıyorum kavuşacağına.Negatif
O kadar kötüyüm ki. Neden diye sorgulamadan duramıyorum sıfırdan başlamam gerekicek resmen süreceCok üzüldüm canım.Senin icin cok umutluydum cidden. Biliyorum zor ama seninde dediğin gibi herseyin bir zamanı var. Zamanı geldiğinde inanıyorum kavuşacağına.
Evet zor farkındayım canım. Nekadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. baştan baslaman gerekecek ama baska embriyolarin olduğunda onlarında sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor inan bana. Bir dahaki surecinde daha erkenden takviye kullanırsın yumurtlarin daha kaliteli olur spermde yavaşlık vardı demistin sanırım yanlış hatirlamiyorsam. Ona göre bir önlem alırsınız. Yani bu süreçte de bazi şeylerin farkına vardınız. Önlem alır öyle ilerlersiniz Evet üzücü Evet cok zor ama herseyin bir zamanı var. Deger kaç geldiO kadar kötüyüm ki. Neden diye sorgulamadan duramıyorum sıfırdan başlamam gerekicek resmen sürece
Resmen sıfır canım ya değer bile yazmıyor. Sperm sorunu yok bizde harekette gayet iyi. Zaten canımı sıkan da o bi sorun yoksa neden olmuyor. Şuana kadar saptanan bir şey de yok ki yediklerimede çok dikkat ettim her şeye yani özen gösterdim. Kendimi sorguluyorum elimden geleni yapmadım mı diye of gerçekten bununla baş etmek çok zorEvet zor farkındayım canım. Nekadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. baştan baslaman gerekecek ama baska embriyolarin olduğunda onlarında sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor inan bana. Bir dahaki surecinde daha erkenden takviye kullanırsın yumurtlarin daha kaliteli olur spermde yavaşlık vardı demistin sanırım yanlış hatirlamiyorsam. Ona göre bir önlem alırsınız. Yani bu süreçte de bazi şeylerin farkına vardınız. Önlem alır öyle ilerlersiniz Evet üzücü Evet cok zor ama herseyin bir zamanı var. Deger kaç geldi
Özkan beye haber verdin mi canım o ne diyor.Resmen sıfır canım ya değer bile yazmıyor. Sperm sorunu yok bizde harekette gayet iyi. Zaten canımı sıkan da o bi sorun yoksa neden olmuyor. Şuana kadar saptanan bir şey de yok ki yediklerimede çok dikkat ettim her şeye yani özen gösterdim. Kendimi sorguluyorum elimden geleni yapmadım mı diye of gerçekten bununla baş etmek çok zor
Sekretere attım sonucu arayacakmış gün içinde bakalımÖzkan beye haber verdin mi canım o ne diyor.
Aradı konuştuk ama çok da bir şey söylemedi hafta içi bir gün gelin eşinle birlikte yüz yüze konuşalım dedi daha çok. Çok üzüldüm her şey yolundaydı ama tabii ki yüzdelik bir oran var dedi işte. Bundan sonrasında nasıl ilerleyeceğimizi konuşuruz geldiğinizde dedi. Geride embriyoumuzda kalmadı dedi ben de onu söyledim yani fazla yumurta toplandı ama sadece tek embriyo oluştu neden böyle oldu diye genelde döllenip ilerlememesinin sebebi spermden kaynaklı oluyor ama sizin sperm sonucunuzda gayet iyiydi dedi. bunun araştırılması gerekmez mi dedim bende spermde dna hasar testi yapılıyormuş bu durumlarda araştırmıştım önceden onu sordum yaptırmalı mıyız diye ya da gelmeden önce hangi testleri yaptıralım dedim ama önce bir gelin görüşelim konuşalım sonra karar veririz onlara dedi yani anlamıyorum ki yapılacak bir şeyler varsa yaptıralım öyle gidelim zaten negatif olmuş neyi konuşacağız ki artık sanki bir sebep söyleyebiliyor mu. Bugün Prolaktin de baktırdım 24 çıkmış yani hemen yükselmiş 15 gündeÖzkan beye haber verdin mi canım o ne diyor.
Prolaktinide söyledin mi ona ne diyor. Artması tutmamasına sebep olurmuymus. Belki tuttu düştü fark etmemiş olabilirsin test tarihine kadar. Ben 10. Gun test verdiğim icin 18.33 te gördüm 12. Gün öğleden sonra kan versem belkide hic fark etmicektim tuttuğunu bile.Aradı konuştuk ama çok da bir şey söylemedi hafta içi bir gün gelin eşinle birlikte yüz yüze konuşalım dedi daha çok. Çok üzüldüm her şey yolundaydı ama tabii ki yüzdelik bir oran var dedi işte. Bundan sonrasında nasıl ilerleyeceğimizi konuşuruz geldiğinizde dedi. Geride embriyoumuzda kalmadı dedi ben de onu söyledim yani fazla yumurta toplandı ama sadece tek embriyo oluştu neden böyle oldu diye genelde döllenip ilerlememesinin sebebi spermden kaynaklı oluyor ama sizin sperm sonucunuzda gayet iyiydi dedi. bunun araştırılması gerekmez mi dedim bende spermde dna hasar testi yapılıyormuş bu durumlarda araştırmıştım önceden onu sordum yaptırmalı mıyız diye ya da gelmeden önce hangi testleri yaptıralım dedim ama önce bir gelin görüşelim konuşalım sonra karar veririz onlara dedi yani anlamıyorum ki yapılacak bir şeyler varsa yaptıralım öyle gidelim zaten negatif olmuş neyi konuşacağız ki artık sanki bir sebep söyleyebiliyor mu. Bugün Prolaktin de baktırdım 24 çıkmış yani hemen yükselmiş 15 günde
Yok prolaktini söylemedim. Olabilir mi ki öyle bir şey bilemedim. Sende başka hiç bir şey olmadı mı canım sadece pozitif gördün o kadar mı lekelenme falan bir şey. Ama ben hiç sanmıyorum ya 3.gün embriyosuydu ya zaten benim öyle bi şey olsa yine hafif yüksek çıkmaz mıydıProlaktinide söyledin mi ona ne diyor. Artması tutmamasına sebep olurmuymus. Belki tuttu düştü fark etmemiş olabilirsin test tarihine kadar. Ben 10. Gun test verdiğim icin 18.33 te gördüm 12. Gün öğleden sonra kan versem belkide hic fark etmicektim tuttuğunu bile.
Canım 3. Gun olsa bile arada 2 gün farkı var sadece. Bende leke falan hic birsey olmadı. Sadece geriye dönük düşününce arada batma vardı ama igne ve fitillere bağladım tabi. ben daha önce direkt negatif aldığımda batma ve göğüs agirisi hic yasamamistim. Düşününce öyle bir fark vardı yani tutan ve tutmayan arasında. Baska hic bir fark yok surecimde.Yok prolaktini söylemedim. Olabilir mi ki öyle bir şey bilemedim. Sende başka hiç bir şey olmadı mı canım sadece pozitif gördün o kadar mı lekelenme falan bir şey. Ama ben hiç sanmıyorum ya 3.gün embriyosuydu ya zaten benim öyle bi şey olsa yine hafif yüksek çıkmaz mıydı
Gorusmeye gidersen söyle bence çünkü benim kimyasal olunca troid prolaktin şeker ve hiv testi istedi. Bir ilgisi olmasa istemezdi diye düşünüyorum. Cahta cpt ye attığımda da tutunmaya engel olabilecek seyleri istemiş olabilir dediYok prolaktini söylemedim. Olabilir mi ki öyle bir şey bilemedim. Sende başka hiç bir şey olmadı mı canım sadece pozitif gördün o kadar mı lekelenme falan bir şey. Ama ben hiç sanmıyorum ya 3.gün embriyosuydu ya zaten benim öyle bi şey olsa yine hafif yüksek çıkmaz mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?