Dç.dr Özkan özdamar

Muayene olmadın o zaman daha hadi bakalım
Daha bakmamıştı canim biraz önce baktı rahim 10.5 olmuş çok iyi dedi . Solda 22 mm sağda 17 mm yumurta ölçtü. Bak bu sefer yumurtalar da büyüdü gayet iyi falan dedi. 86 ölcülmüstü e2 ben bugun daha yuksek olmasını bekliyorum dedi. Sonuçlara göre tekrar konuşalım dedi sonuçları bekliyorum simdi

Ayy çok sevindim yaaa haberler gayet güzel

Son durum nedir doktorla konuştunuz mu transfer ne zaman
Haftaya pazartesi canım transfer. Embriyo glue kullancaz yine. Transferden sonra ekstra igne eklicem dedi. Onu ozaman konuşuruz dedi. Iste belki 2 embriyo koyabilirim dedi. Bende iki embriyo koyun daha iyi olur diğerlerini biliyosunuz olmadı dedim. İki embriyo hakkın var artik zaten dedi. Ama pekte iki embriyo koymak istemiyor gibi konustu canım.

Ay çok sevindim canım bak demiştim sana umutlu ol diye moralini bozmaya hiç değmezmiş. Bayağı güzel kalınlaşmış çok şükür yumurtalar da hala çatlamamış o da çok iyi o zaman çatlatma iğnesi vermiştir sana transfer tarihini ben daha erken bekliyordum sonrasında hangi iğneyi ekleyecek acaba. Progesteron başlamıştır şimdi. Neden 2 embriyo koymak istemiyor ki sonuçta hakkın var sen istiyorsan koyması lazım bence hem geride bayağı embriyo da var. E2 değerin kaç geldi canım yükselmiş mi o da

Şu an herhangi bir ilaç kullanıyor musun ve neden iki embriyo koymak istemiyor ki senin toplam da kaç embriyon var

Canim ovitrelle catlatmayı aksam saat 10 da vur dedi progestonuda 16 sı perşembe günü basla dedi. gunde 2 tane sabah akşam. Redostim diye bir takviye daha ekledi suan o da gunde 2 tane. Ilac adını soyledi ama unuttum sanirim kan sulandırıcı galiba embriyo glue da kullanilcak. Bu sefer herseyi kullancaz olasılıkları azaltcaz diğerlerinden sonra dedi. Birde serum dedi ama normalde vermek istemiyormus gibi konustu bunları .Transfer günü tekrar konuşuruz dedi bizde ne gerekiyorsa kabul ediyoruz dedik. 5. Gun embriyosu diye sanirim pazara geliyordu o yuzden 1 gun kaydırdı. 2 embriyo transfer edebilirim dedi ama belki ederim belki etmem gibi soyledi. Bende hocam 2 embriyo olsun biliyorsunuz digerlerini dedim. Yine tamam koyarım demedi. Hakkın var falan dedi sadece. Ben istedim ama koymazsa yine özkan beye birakcam ya 2 istedim koymazsada bir bildiği vardir.

E 2 de yükselmiş canim 259 olmuş. Gayet güzel dedi bunun icinde östrojen destegide vermiyorum dedi.

Bence iki tane koyar gibi geliyor canım. Embriyo glue daha öncekilerde de yapılmamış mıydı canım sana. Her detayı atlamadan söylemiş zaten hayırlısı olur inşallah canım

Bukadar konuştuk sanırım canım baska aklıma gelmiyor heyecandan unuttum herseyi resmen

Bukadar konuştuk sanırım canım baska aklıma gelmiyor heyecandan unuttum herseyi resmen
Kendini negatife hazırlayıp pozitif haber alınca çok güzel oluyor insan heyecanlanıyor seni çok iyi anlıyorum umarım her şey hep yolunda gider

Kendini negatife hazırlayıp pozitif haber alınca çok güzel oluyor insan heyecanlanıyor seni çok iyi anlıyorum umarım her şey hep yolunda gider
Evet ben kendimi olumsuza hazırlamıştım çünkü normalde yumurtalarim yanit vermiyor. Bu sefer nasil verdi bilmiyorum rahim kalinlasmicak sandim.Yine gec verdi ama gercekten bir noktadan sonra nasip.

Güzelmiş benimde perşembe kontrolüm var bakalım bana ne diyecek ilk defa doğal siklus transfer olacağım
Bendeki sorun pkos o yüzden cok embriyo oldu. Dogal cok rahat cidden yapaydan sonra bana cok iyi geldi. Ilaclar az vücut rahat oluyor. Insallah guzel haberler alırsın canım.

Canim sana azitro vermismiydi transferden önce. Bana normalde veriyordu bu sefer yazmamış yeni fark ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…