Dç.dr Özkan özdamar

Bendeki sorun pkos o yüzden cok embriyo oldu. Dogal cok rahat cidden yapaydan sonra bana cok iyi geldi. Ilaclar az vücut rahat oluyor. Insallah guzel haberler alırsın canım.
Amin inşallah canım hepimiz burada pozitifi paylaşacağımız günler gelir inşallah

Canim sana azitro vermismiydi transferden önce. Bana normalde veriyordu bu sefer yazmamış yeni fark ettim.
Yok canım bana transfer önceside sonrasıda progesterondan başka bir şey verdiğini hatırlamıyorum. Azitro kullandığımıda hatırlıyo gibiyim ama yumurta toplama sonrası mıydı acaba ya da transfer sonrası mı emin olamadım canım şuan

Bana hep transfer oncesi vermisti bu sefer vermedi dogalda farklimi oluyor acaba dedim

Sordum canım ben asistana. bu sefer kullanmıcaz dedi. Senin durumun nasıl adet oldun mu ?
Yok canım ya. Hala olmadım günüm geldi aslında bende anlam veremiyorum bu işe geçen ay 10 gün varken adet olmuştum şimdi de gecikeceği tuttu. Sence bir şey olabilir mi test yapsam mı gerçi olsada çıkmaz di mi idrarda bu kadar erken

Regli geçtiyse cikar canim bir test yap bence belli olmaz. Bende bugün kontrole gidiyorum. Dün birden su gibi akıntı geldi kanlı baya geldi hemde. Kokuyok birsey yok neden böyle oldu anlamadim. Catlama olmuştur ondan diye düşünmek istedim ama daha oncede catlama igneleri oldum hic boyle birsey yaşamamıştım

Merhabalar görüşebildiniz mi doktorla

Merhabalar görüşebildiniz mi doktorla
Merhaba görüştüm. Kan istedi kan verdim. Bir sorun görünmüyor dedi icinede baktı bir kanama yok dedi. Bende direkt bir kanama olmadigini suyla geldiğini söyledim. Hormonlara bir bakalım dedi. Ultrasonda herşey normal transferini iptal etmicem suan transferini yapabilirim dedi. Birdaha gelirse haber ver mutlaka yine konuşalım dedi. Bende anlamadım yani. Catlama ignesinin ağrısı gibi agri yoktu canim regli ağrısı gibi sancılı ve daha cokta ağrım oldu. Ben zaten anladım öncesinde bir gariplik olduğunu dışarda işim vardı onu bile iptal ettim gitmedim bir gariplik hissedince zaten sonra öyle su geldi.

Allah allah ya bu nasıl iş neden olurmuş ki böyle bi şey hiç demedi mi şundan olabilir falan diye hormonlarda bir şey çıktı mı canım iyi mi sonuçlarda. Su gibi akıntı bende de oluyordu çatlatma iğnesinden sonra ama kanama olmadı hiç ilginç gerçekten ya

Regl gecikmedi aslında daha 28.gün bugün takvime göre beklenen âdet günü ama geçen ay erken gelince bana süre çok uzun gibi geldi

Sonuclari bekliyorum canim simdi daha cikmadi. Birsey de demedi şundan olur falan diye. Yumurtan çatlamış rahimde sıvı görünüyor catlamadan kaynaklı dedi. Bakti o 2 yumurtada yoktu zaten. Transferini iptal etmicem bir sorun gözükmüyor dedi. Rahimde hâlâ kalındı. Birsey goremedi icinede baktı kanama yok dedi. Ultrason cihazinada baktı onda da kan yok dedi. Anlamadım hep beni bulur zaten

Regl gecikmedi aslında daha 28.gün bugün takvime göre beklenen âdet günü ama geçen ay erken gelince bana süre çok uzun gibi geldi
Ozaman daha çıkmaz canım galiba daha erken biraz daha bekle bakalım günün geçerse gelmezse. Olmadı kan verirsin netlestirirsin. Insallah gebelik olmusturda hic gerek kalmaz tedaviye.

İnşallah her şey yolundadır canım sebebi ne olabilir acaba rahim kalınlığın nedir şu an

İnşallah her şey yolundadır canım sebebi ne olabilir acaba kan sonucuna göre söyler belki rahim kalınlığın nedir şuanda

Ozaman daha çıkmaz canım galiba daha erken biraz daha bekle bakalım günün geçerse gelmezse. Olmadı kan verirsin netlestirirsin. Insallah gebelik olmusturda hic gerek kalmaz tedaviye.
Yok canım ya nerede ChatGPT‘ye sormuştum da idrar testi yaparsan çıkar dedi ben de yaptım tabii ki de kocaman bir tek çizgi

Gerçekten doktora gidince hiçbir şey kalmaması neyse canım güzel haber transferin iptal olmayacak bir sorun görünmüyor inşallah kan sonuçları da normal çıkar. Bizde neden sürekli böyle anormal şeyler oluyor onu hala anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…